quote:Orijinalden alıntı: peacecmpantasmagoria screenshot lar için :::http://www.trgamer.com/screenshot.asp?gid=1487 sacred de bence çok iyi ...
quote:Orijinalden alıntı: peacecmtabikide diablo hele bide battle.net i denediniz mi birakamiyacaksiniz.. tek yapmaniz gereken orjinal bir diablo almak we wakit kaybetmeden baslamak.. eger oynayan we baslamak isteyen warsa account name im omerp we tp_xxx dir.... her turlu yardim eedebilirim.. emin olun ki single indan cok daha zewk alacaksiniz..
quote:Orijinalden alıntı: diablocutabikide diablo hele bide battle.net i denediniz mi birakamiyacaksiniz.. tek yapmaniz gereken orjinal bir diablo almak we wakit kaybetmeden baslamak.. eger oynayan we baslamak isteyen warsa account name im omerp we tp_xxx dir.... her turlu yardim eedebilirim.. emin olun ki single indan cok daha zewk alacaksiniz..Alıntıları Göster HOMAM
quote:Orijinalden alıntı: FistanHOMAMAlıntıları Göster Arcanum.. Üzerinde bu kadar kafa yorulmuş başka bi oyun daha görmedim.
quote:Orijinalden alıntı: XenonArcanum.. Üzerinde bu kadar kafa yorulmuş başka bi oyun daha görmedim.Alıntıları Göster TOTAL CLUB MANAGER
quote:Orijinalden alıntı: HellmarchStarcraft Alıntıları Göster starcraft diyenlere çok gülerim..Var mı age of empires ve rise of nations gibisi
quote:Orijinalden alıntı: Erulmostarcraft diyenlere çok gülerim..Var mı age of empires ve rise of nations gibisiAlıntıları Göster Starcraft ın yanına yaklaşamaz hiçbir strateji. Şuanda dünyanın yörüngesinde starcraft cd si dönüyo biliyomuydun? Hangi oyunun cd si uzayda var
quote:Orijinalden alıntı: ThermaltakeStarcraft ın yanına yaklaşamaz hiçbir strateji. Şuanda dünyanın yörüngesinde starcraft cd si dönüyo biliyomuydun? Hangi oyunun cd si uzayda varAlıntıları Göster Age of diyenlere ben gülmem kendi hallerine bırakırım.
quote:Orijinalden alıntı: HellmarchAge of diyenlere ben gülmem kendi hallerine bırakırım. Alıntıları Göster takıntım olan hiç bir oyunda almadığım kadar hoşlandığım mını mını bıdı bıdı vs ... D E S P E R A D O S derim arkasından blizzard ın tüm şaheserleri gelir
quote:Orijinalden alıntı: bulent35220takıntım olan hiç bir oyunda almadığım kadar hoşlandığım mını mını bıdı bıdı vs ... D E S P E R A D O S derim arkasından blizzard ın tüm şaheserleri gelirAlıntıları Göster Half-Life :)
quote:Orijinalden alıntı: nemesiscall of duty ve vice cityAlıntıları Göster sanırım şu an için doom3 :)
quote:Orijinalden alıntı: gargoylesanırım şu an için doom3 :)Alıntıları Göster GTA III~Vice City Diablo II DOOM III FAR CRY SPLİNTER CELL MGS 2
quote:Orijinalden alıntı: sca®fa©eGTA III~Vice City Diablo II DOOM III FAR CRY SPLİNTER CELL MGS 2Alıntıları Göster Ses + Konu + Harita Tasarımı + Özellikler + İkna Edebilme Kabiliyeti = Half-Life
quote:Orijinalden alıntı: kullanıcı44Ses + Konu + Harita Tasarımı + Özellikler + İkna Edebilme Kabiliyeti = Half-LifeAlıntıları Göster Ah ah desperadosta süperdi tabii.
quote:Orijinalden alıntı: HellmarchAh ah desperadosta süperdi tabii.Alıntıları Göster Farcry diyorum ben. hl2 nasıl olcak bakalım...
quote:Orijinalden alıntı: v1gorFarcry diyorum ben. hl2 nasıl olcak bakalım...Alıntıları Göster hocam bu topicler baydı artık yaw dünyanın en iyi oyunu diye bir oyun seçmek hatalı bence anca kendi kategorilerine göre en iyiler olabilir.