Unreal Tournament 2004 Nfs serileri Cm MOH GTA:VİCE CİTY WE serisi Nba live 2004
Çoğu spor oyunu ama ne yapıyim
Bir sürü oyun oynamadım. Belli bir müddet kopamadığım geceleri yatarken rüyama giren oyunlar bile oldu ama hepsinden bir gün geldi sıkıldım ve vazgeçtim.
Fakat 4-5 yıldır Lan'dan counter-Strike den sıkılmadım.
Ve 5 yıldır tüm int cafelerde en çok oynanan oyun counter-Strike.
Yani bence en iyi oyun en çok tutulan oyundur. oda counter-Strike
şu anda far cry birinci hl2 çıkınca da o
yaa arkadaşlar neden insanlar okuduklarını anlamıyor sadece topice yazı yazmak için yazıyorlar. arkadaşlar lütfen "dünyanın en iyi oyunu" topic adı oyunları değil 1 hakkınız var 3-5 tane değil ona göre yazın. bence şuan en iyisi farcry +1
Bence Commandos serisi
GELMİŞ GEÇMİŞ ha !!!
bence counter strike... (aslında half life modu ama...)
Marathon 2 ve Half life .. bir de Tomb Raider 4
HaLf-Life idi şimdi Half-Life 2 olacak gibi duruyo
Commandos stratejide aslında farklı kategorilerde kendini kanıtlamıs cok guzel oyunlar var soru bicimi farklı olmalıydı
WİNNİNG ELEVEN 'DİR KESİNLİKLE
En iyisi CMCM
far cry ve gta vice city
phantasmagoria:a puzzle of smash oyun değil film izliyorsun.oyunu bitirdiğinde cok kaliteli bir korku filmi izlemiş gibi oluyorsun.yanlız 5 cd
quote:
Orjinalden alıntı: griswold
hocam bu topicler baydı artık yaw dünyanın en iyi oyunu diye bir oyun seçmek hatalı bence anca kendi kategorilerine göre en iyiler olabilir.
sana katılıyorum griswold.
heroes 3(ekleriyle beraber) baldurs gate 2 starwars :kotor worms2 half life demeden edemiyecegim galiba o kadar hatırı vardı sanırım bence de ilk sırada olabilir ama oynarken en etkilendigim baldurs gate2 idi
ha bir de yarış olayında taht hep NFS nin dir.. Ama en özgün en farklı oyun derseniz hemen GTA öne çıkar..
bence doom 3 çok ii tabi half life 2 de ondan aşşağı olmayacaktır tahminimce starcraft ve gta vice süpper oyunlar nfs (2,ug,hp2 vb=
NFS Undergraun 2 GTA San Andreas Call of Duty Comandos NBA 2003
elbetteki mario
Abi zamanının en iyi oyunuydu (güzel oyun) Abi bir de fifa 99 var yabana atılmayacak bir oyun