Şimdi Ara

Dünyanın 4K HDR ekrana sahip ilk akıllı telefonu Xperia XZ Premium Türkiye’de (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Harbiden o nasıl bir çerçevedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi güzel hoşta acaba o 4k HDR ekrani besleyebilecek bir batarya var mi içinde? 4K ekranla dolaşacağiz diye 2-3 saat şarj süresi almayalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya telefon her zaman 4K da çalışmıyor azcık araştırma yapıp okuyup şu 4K ekran yorumlarını yapın ya telefon neredeyse çoğu durumda 1080p de çalışıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4K Ekran olsa ne olucak ki ? O cercevelerden 1 tane iPhone 5S cikar

• Dünyanın ilk 4k ekranlı telefonu m?! O 2015 yılında z5 premiumun özelliğiydi. Bu telefon ilk değil abi

• Samsung a para verin htc ye verin huawie verin ama siz siz olun Sony e para vermeyinnn pişman olursunuz işlemciye kanmayinnnn kameraya kanmayin:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 13 Haziran 2017; 17:0:2 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    la yürü git başka yerde trollük yap.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Ben trollük yapiyosam sen ne yapiyosunn:)))sony ye yağci makinest lazimdi senimi aldilar seni kaç paraya satin aldilar:))))hahahah

• Merhaba,

Telefonu almış ve kullanan biri olarak. Harbiden normal bir kamerası var. Kamerayı yere göğe sığdıramayan Sony için çok üzüldüm. Ne hevesle aldım. 960 FPS falan 4K ...

Ben aslında sadece hız için aldım. Ve memnunum. Çok hızlı benim için. Ayrıca Samsung'dan sıkılmıştım. iOS' da kullandım. Bir de bunu deyeyim dedim. Ağır bir telefon Tutuşu hissi çok güzel. Ben bakmıyorum üstüne altına. Stereo hoparlör koymuşlar. Alt ve Üstte Güzel film izliyorum. Güzel de ses alıyorum. Ama kamera için satış yapılıyor. O web'de gezen örnek resimlerden benim makine ile çeksinler Bir tane daha alacağım. Yalan bu hareketler. Bulanık Bulanık görüntüler. Yok ışık fazla alacakmış falan yemeyin beni. Geçen senelerde 8MP bir sony kameram vardı evlendiğimde aldığım. Şimdi bu 19MP miş. aynı resim. 9 yılda aynı resim. Ha diyeceksiniz ki, o kocaman makine bu CEP telefonu içine yerleştirilmiş. Bravoo Bravooo

• emre2blue E kullanıcısına yanıt
    Sony hersene kamerada iddaalı geliyor ama en kötü kamera nedense onda çıkıyor.Kendisininde bir lens üreticisi olmasıda fayda etmiyor.
    Gerçi iş cep telefonunda yazılımda biter ama yeter artık, sony de bu konuda bir adım ileri gitmiyorsa yazık.

Samsung telefon hayatımda kullanmadım ama incelemeleri izlerim.s6,s7,s8 kamerası hep bir tık ileri gitmiştir.
    Sony hem tasarım anlamında hemde kamera anlamnında yerinde sayıyor maalesef.
  • iphone kullanıp da bunun çerçevesine laf eden acizlere acıyorum :D

• RAW çekemeyen bir amiral gemisi kamerayı da telefonu da direk çöpe atsın Sony.
  • Aylardır zor getirebildiler.

• Eskiden nokia 3310 vardı takoz derdik. Şimdi sony var gamyon tekerleğine koymalık 😁😁😁

• Abi küçücük ekranda bu özellikleri arayan var mı? Gözünüzü seveyim soruyorum ya

• Niye çözünürlüğe takılıyorsunuz anlamadım. Insanlar bir yerden başlamalı. Konuştuğunuz şey, arabaya ne gerek var, At ile gidiyoruz. Yada Aya çıkmaya ne gerek var dünya rahat burdan ay'ı görüyoruz zaten demek gibi. Yada 3310 gibi ekran kalsaydı iyi olurdu. Küçük zaten. Yapmayın arkadaşlar. Teknoloji bir şekilde gelişecek. Bunu buraya koymak için ne kadar uğraşmışlardır bir bilseniz. Şimdi bunlar "know-how" olarak gelişecek ve diğerlerine de yansıyacak. Göz görmuyor zaten 807dpi falan demeyin. 2 Sene sonra 4K olmayan telefon almayacaksınız.

Kamerasını konuşun aslında. Hala bir güncelleme gelmedi. XDA forum XZ premium Camera Defect yazın bakın bakalım nasıl yamuk resim çekiyor. Asıl bunu söyleyin. Forumlarda youtube 'de bangır bangır bence beyaz yalan içeren tanıtımlara uyup aldınızmı gerip deforme olmuş selfie çekip moraliniz bozulduğunda 4K ekran aklınıza bile gelmiyor :D

• Konu baştan aşağı fail gerçi DH bu yorumlara takılmamak lazım fanboy çok.

Çöp diyen mi dersin 4K ekran gereksiz mi dersin fiyatı çok mu dersin şu fiyatıyla hatta fiyatıda geçtim piyasının en iyi telefonu SD 835 le telefon turbo moduna geçmiş adeta uçuyor ve Android 8 güncellemesi alan 3 telefondan biri bu telefon nasıl çöp olabilir o saydığınız modeller 8 ne zaman geçecek daha 7.1.1 i almadı savunurken bu kadar fanboy olmayın be.

Telefonun iki eksiği 70 in altında ekran kasa oranı ve hoparlör seviyesinin ortalama olması.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.