Şimdi Ara

Dünyanın en büyük soundbar markası açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en büyük soundbar markası açıklandı
    Samsung, üst üste 11. kez dünya genelinde soundbar satışlarında zirveye yerleşerek bir kez daha dikkat çekici dönüm noktasına ulaştı. Pazar araştırma şirketi FutureSource'a göre, Samsung, 2024 yılında satılan soundbar’larda %18.4 pazar payına, %20.1 gelir payına sahip oldu.

Ayrıca Bkz.Ses sistemi tavsiyesi için en iyi & kaliteli ses sistemleri (2025)

Samsung, 11 yıldır dünyanın en büyük soundbar markası

Samsung’un geçen yıl piyasaya sürülen en üst modeli HW-Q990D en çok tercih edilen soundbar oldu. Bu soundbar, harika ses kalitesi, Samsung TV'lere kolayca bağlanan özel Q Symphony özelliği ve kolay kurulum seçenekleriyle öne çıkıyor.

Samsung Electronics Görsel Ekran İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hun Lee, “11 yıldır üst üste soundbar alanında dünya lideri olarak tanınmaktan gurur duyuyoruz. Bu onurun, birinci sınıf ses deneyimleri sunma konusundaki kararlılığımızın bir kanıtı olduğuna inanıyoruz. Hem ses kalitesini hem de kullanılabilirliği geliştirerek daha kusursuz ve sürükleyici ev eğlence deneyimi yaratmak için yeniliği ilerletmeye devam edeceğiz.” diyor.

Samsung, küresel pazardaki en üst konumunu korumak için daha iyi ses, daha akıllı YZ teknolojisi ve farklı kullanıcı ihtiyaçlarına uyacak daha fazla özellik içeren yeni soundbar modelleri üzerinde çalışıyor.

Kaynak:https://news.samsung.com/global/samsung-soundbar-tops-global-sales-for-11th-consecutive-year

• Dünyanın en büyük soundbar markası diye başlık atmak hakkaten clickbait bir yaklaşım. Her türlü anlamı çıkartıyorsun. Bana dünyanın en büyük soundbar markası lazım değil. Bana dünyanın en kaliteli soundbar markalarının listesi lazım. Başlık biraz bu yönü vurguluyor gibi.

Samsung genel olarak tv'lerde belli bir kaliteyi yakalamış ve bunu devam ettiren bir marka olduğu ve tv satın alanlarında genelde yanında ses sistemi alacağını düşündüklerinden, hemen yanı başında kendi markasına ait soundbarların olması bu satışlarda en büyük etken bana göre. Bak şimdi yanlış anlaşılmasın. Editör gibi yapmadım. Samsung dünyanın en iyi tv'lerini üretiyor demiyorum. :) Ortalama bir kalite ile memnun kullanıcı kitlesini yakalamış bir marka tv sektöründe. Şahsıma göre yani. Haliyle yanında tv ile kullanılacak ek donanımlar satması ve bunun da başarı yakalaması normal sayılabilir.
  • Dünyanın en büyük soundbar markası diye başlık atmak hakkaten clickbait bir yaklaşım. Her türlü anlamı çıkartıyorsun. Bana dünyanın en büyük soundbar markası lazım değil. Bana dünyanın en kaliteli soundbar markalarının listesi lazım. Başlık biraz bu yönü vurguluyor gibi.

Samsung genel olarak tv'lerde belli bir kaliteyi yakalamış ve bunu devam ettiren bir marka olduğu ve tv satın alanlarında genelde yanında ses sistemi alacağını düşündüklerinden, hemen yanı başında kendi markasına ait soundbarların olması bu satışlarda en büyük etken bana göre. Bak şimdi yanlış anlaşılmasın. Editör gibi yapmadım. Samsung dünyanın en iyi tv'lerini üretiyor demiyorum. :) Ortalama bir kalite ile memnun kullanıcı kitlesini yakalamış bir marka tv sektöründe. Şahsıma göre yani. Haliyle yanında tv ile kullanılacak ek donanımlar satması ve bunun da başarı yakalaması normal sayılabilir.

• Abartılı olmuş. Tamam Samsung iyi ama ses konusunda çok profesionel markalar var. Sadece samsung çok satmıştır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece pazar lideri ürün çeşitliliği ve fiyatı olarak kalite olarak marka olarak bose gibi harman kardon markalarının yanına yaklaşamaz büyük olmak böyle birşey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dünyanın en büyük TV markası aynı zamanda en büyük soundbar markası da olur. Genelde çoğu kişi TV ile set olarak alıyor zaten.

Ben de Samsung kullanıcısı olarak uyum desteği için farklı marka almazdım herhalde.

• NarcQs kullanıcısına yanıt

Büyükten kasıt çok satması zaten, bose ve harman kardon elit ve pahalı markalar o yüzden az satar her zaman.

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Harman Kardon zaten samsung'a ait 2016 da satın aldı. Teknoloji aktarımı illaki olmuştur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gidi G kullanıcısına yanıt
    Bende 500w bi lg var (9Y li bişey modeli). 10 12. kademede anca açıyorum (max ı 50 mi 60 mı bilmiyorum 😀) ama 10 12 de bile hem ses hem de subwoofer çok farkediyor. Bi kere alıştın mı bi daha tv hoparlöründen film izlemezsin.
    Hatta bence bütçen yoksa tv yi bi ucuz model al ama subwoofer olan bi ses sistemi kesin al.

• Yanında sub ve uydular olunca ses sistemi dememiz gerekmiyor mu ya :D Soundbar adı üstünde tadelle tipinde bişi olması lazım.

• Gerçek ses gurmeleri 5+1 7+1 kullanır harici olarak bu soundbarlarda sinema etkisini yakalamak zor yüksek ses bass alabiliyosun fakat farklı kanallardan ses gelme efektini beceremiyolar beceremezlere tek çubuk ile.

• Yakında tv cihazlarından ses olayınıda kaldırırlar :D satmak lazım ses sistemlerini malum. Çevre dostları telefon kutularından kablo adaptör kaldırdığı gibi bunada kılıf bulurlar

• En çok satması en iyisi oldugu anlamına gelmiyor, çok kullandım. Tek artısı samsung tv ile çok iyi optimize oluyor. Alınabilir bütün markaları nerdeyse kullandım. Sony bence seste, netlikte birçok markadan iyi.

• quote:

Dünyanın en büyük soundbar markası açıklandı

Sanki böyle özel bir kategoride yarışılıyormuş da Samsung seçilmiş gibi bir başlık... Kim en çok soundbar satıyor diye merak eden hiç görmedim. Bu bilgi tüketici nezdinde hiçbir amaca da hizmet etmiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 11 Mart 2025; 12:12:10 >
  • N?M?S!S14? N kullanıcısına yanıt
    👍

• NarcQs kullanıcısına yanıt
    Harman kardon u Samsung satın almamis miydi

• Artık TR de satılmayan SONY 5+1 sinema sistemler çok iyi. ilk duyan bende alayım diyor.

• Fiyat performans orantisi iyi olduğu için çok satıyor ama ses kalitesi olarak onu gömecek çok marka var bose gibi Harman Kardon gibi hatta Sony gibi bunların fiyatlarının yüksek olması Samsung dan geri kalmalarına sebep sadece.

• Ben 2012'den beri samsung soundbar (ses sist.)kullanıyorum ve sürekli de yeniledim. Evde blu ray, dvd v.b. içerikler izlerken gerçekten sinemadan daha iyi bir deneyim yaşıyorum. Artık Türkiyede dvd satılmıyor yoksa yıllarca sinemaya gitmeye ihtiyaç duymadım, medyayı aldırdım evde daha çok keyif yaşardım, daha ucuza. Halihazırda 3 tv'min her birinde samsung soundbar var. Anlamayanlar hep olumsuz olurlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.