|
Bildirim
Dünyanın en büyük soundbar markası diye başlık atmak hakkaten clickbait bir yaklaşım. Her türlü anlamı çıkartıyorsun. Bana dünyanın en büyük soundbar markası lazım değil. Bana dünyanın en kaliteli soundbar markalarının listesi lazım. Başlık biraz bu yönü vurguluyor gibi.
Samsung genel olarak tv'lerde belli bir kaliteyi yakalamış ve bunu devam ettiren bir marka olduğu ve tv satın alanlarında genelde yanında ses sistemi alacağını düşündüklerinden, hemen yanı başında kendi markasına ait soundbarların olması bu satışlarda en büyük etken bana göre. Bak şimdi yanlış anlaşılmasın. Editör gibi yapmadım. Samsung dünyanın en iyi tv'lerini üretiyor demiyorum. :) Ortalama bir kalite ile memnun kullanıcı kitlesini yakalamış bir marka tv sektöründe. Şahsıma göre yani. Haliyle yanında tv ile kullanılacak ek donanımlar satması ve bunun da başarı yakalaması normal sayılabilir. |
Abartılı olmuş. Tamam Samsung iyi ama ses konusunda çok profesionel markalar var. Sadece samsung çok satmıştır.
|
Sadece pazar lideri ürün çeşitliliği ve fiyatı olarak kalite olarak marka olarak bose gibi harman kardon markalarının yanına yaklaşamaz büyük olmak böyle birşey.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dünyanın en büyük TV markası aynı zamanda en büyük soundbar markası da olur. Genelde çoğu kişi TV ile set olarak alıyor zaten. Ben de Samsung kullanıcısı olarak uyum desteği için farklı marka almazdım herhalde. |
Büyükten kasıt çok satması zaten, bose ve harman kardon elit ve pahalı markalar o yüzden az satar her zaman. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 11 Mart 2025; 12:12:10 > |
|
|
|