Şimdi Ara

Dünyanın en güçlü telefonu için ilk tanıtım filmi yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
12.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mechaniker

HTC Desire HD alma planım vardı ama bu gelir, fiyatlarıda yakın olursa bunu alırım.

Sana tavsiyem sakın desire hd alma, htc desire al. Şu an htc desire en iyi tel. desire serisinin hd versiyonu çıksada ilk çıkan versiyondan iyi değil.

hd özelliği olsada ekran teknolojisi sıradan lcd. Önceki versiyonun ekran teknolojisi amoled.

Fark şu. lcd de siyah renk tam siyah değildir siyah olsada ışık verir. Amoled ekranlarda ise siyah mutlak siyahtır ve ışık vermez. Dolayısıyla kontrast ve gölge görüntüleri tam netliklte olur.

Karanlık bir odada bunu deneyebilirsiniz. telefonun ekranını komple siyah yapın lcd de siyah olmasına rağmen ışık verdiğinin göreceksiniz. Amoled de telefon açıkmı kapalımı onu bile anlıyamıyorsunuz.

Bu AMOLED (active matrix organic light emitting diode) teknolojisinin büyük ekran lcd lerde uygulanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.respect

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

HTC Desire HD alma planım vardı ama bu gelir, fiyatlarıda yakın olursa bunu alırım.

Sana tavsiyem sakın desire hd alma, htc desire al. Şu an htc desire en iyi tel. desire serisinin hd versiyonu çıksada ilk çıkan versiyondan iyi değil.

hd özelliği olsada ekran teknolojisi sıradan lcd. Önceki versiyonun ekran teknolojisi amoled.

Fark şu. lcd de siyah renk tam siyah değildir siyah olsada ışık verir. Amoled ekranlarda ise siyah mutlak siyahtır ve ışık vermez. Dolayısıyla kontrast ve gölge görüntüleri tam netliklte olur.

Karanlık bir odada bunu deneyebilirsiniz. telefonun ekranını komple siyah yapın lcd de siyah olmasına rağmen ışık verdiğinin göreceksiniz. Amoled de telefon açıkmı kapalımı onu bile anlıyamıyorsunuz.

Bu AMOLED (active matrix organic light emitting diode) teknolojisinin büyük ekran lcd lerde uygulanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz

şu anda satışta olan desirelerde amoled ekran yok.

• elimdeki antika 6233 den sonra geçiş yapacağım telefon bu olacak heralde
  • çok güzel ya fiyatı bekliyorum :)
  • Türkiyeye kesin ve net olarak geleceğini sanmam.. Anca yurrt dışından getirtilir yada getirilir
  • motorola androidle atağa kalktı
  • güzelmiş
  • Tiz Amerika'dan tanıdık buluna...
  • ee bu bizim ülkede evo 4g olmasın sim kart girişsiz olursa boşa beklenilir!!
  • iki çekirdeğin ikisinide kullanabılıyormu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

iki çekirdeğin ikisinide kullanabılıyormu acaba

SS2 çıktı zaten 2 çekirdek kullansa bile ( android , uygulama ve oyun desteği yok ) ATRİX4G yazılım sorunlu , desteği az olan bir cihaz. çok daha iyi olan MOTOROLA ATRİX 2 VE DEFY 2 çıktı. hatta LG X2 OPTIMUS TERCİH etmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

SS2 çıktı zaten 2 çekirdek kullansa bile ( android , uygulama ve oyun desteği yok ) ATRİX4G yazılım sorunlu , desteği az olan bir cihaz. çok daha iyi olan MOTOROLA ATRİX 2 VE DEFY 2 çıktı. hatta LG X2 OPTIMUS TERCİH etmelisiniz.

4g nin yazılım sorunu nedir acaba? Yazsaydında bizde öğrenseydik

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

küçücük ekranda o grafik işlemci ne işe yarayacak?

biraz hort olacak ama yoruma bak. 2011in ocağında 4" ekrana ufak diyen insanlar varmış
  • nvidia tegra2 diyor yağ gibi akar bu nokia nın 10yıl önünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

4g nin yazılım sorunu nedir acaba? Yazsaydında bizde öğrenseydik

ben ürünü alacağım ve beğendiğim için ( şuanda X 2 LG ye bakıyorum ) uzun bir süre ararştırdım. sanırım cihaz TR da zaten yok ve resmi satışı olmadı. yani gelen cihazlar YDIŞI kayıtlı. DH de 750 / 950 tl den satışlarıda var hatta. ilk olarak cihazın çıkış süresine göre RESMİ MOTOROLA yazılımı geç geldi diye biliyorum. ayrıca bu ürünün yazılım desteğini duymadım / bilmiyorum / hiç DH de okumadım diyorsanız BEN anlatıp - aktarsamda boş. üyeliğiniz var ve kendiniz araştırabilirsiniz. TÜRKİYE de satılmayan bir cihazı bıraktım ( aksesuar dahil ) , motorola ( LG nin optimus x2 si gibi ) YAZILIM dan kaynaklı uzak durulmalı. hatta bir ara eliniz değimişken VDF 945 e de uğrayın

http://shiftdelete.net/motorola-atrix-4g-hakkinda-her-sey-motorola-atrix-4gnin-eksileri_27744-s4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 10 Aralık 2011; 11:07:53 >

• 1 martta çıkıcakta türkiyeye gelicekte ohooo biz fiyatını düşmesini beklicezde
  • Dünyanın en güçlü telefonuna dünyanın çoğu telefonunda bulunan kamerası 5mp.Yakışır.
  • Bu cihaz gerçekten harika bişey kullanmadan anlamak imkansız, tek eksiği sar değeri
  • @ MaCheté

@ abdullah4

arkadaşlar KONU 1 yıllık ve cihaz , TR a gelmedi resmi olarak , zaten şuanda 2 ci elde linger isimli üye arkadaş MOTOROLA ATRİX 4G nin ( 2 ci nesil ) olanını , şuanda DH deki eski nesil fiyatına satıyor:))

ayrıca önemli olan , yazılım desteği ve 3 ay içinde yaygınlaşacak ANDROİD ICS sürümünün gelmesi , yoksa bir çok cihaza üretici dışında androdi sürümleri yükleniyor. ( bu konuda LG X2 DAHA ŞANSLI )
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bu cihaz gerçekten harika bişey kullanmadan anlamak imkansız, tek eksiği sar değeri

ben çıktığı zaman çok beğeniyordum , ancak KULLANICI yorumları kötü , hatta 2ci elde aktif satışı olan - YDIŞI hariç temini imkansız bir cihaz. 2 elinin fiyatı yükselsin ve 1000 TL ye satmak amaçlı BENCE bu övgü. " linger " isimli üyenin satışlarına bakabilirsiniz. motorola defy / atrix 4g nin YENİ NESİL lerini piyasaya sürdü. zaten önünde ÇOK DAHA UCUZ ve paylaşımı bol LG OPTIMIZ X2 var. hatta HTC SENSETİON direk fabrika çıkışlı en iyi cihaz olma özelliğini korumakta. 1000 TL ye SS2 satıldı son zamanlarda. buna rağmen piyasası YÜKSELTİLMEYE çalışan ve bir cihazı ancak KULLANICISI över, başkada çare yok.

motorola 2 yıl öncesine kadar , LG gibi cihaz üretemeyenb ir firma idi , ANDROİD e dua etsin bu LG / SAMSUNG / MOTOROLA diyorum !!!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.