Şimdi Ara

*DUNYANIN EN GUZEL KADINI**ANKETLI* (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
9.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

*DUNYANIN EN GUZEL KADINI**ANKETLI*

(En Son Oy Tarihi: 4.2.2021)
Giriş

Orjinalden alıntı: volcane2004

Elisha Cuthbert

Koşu kızından ahh o filmde beni bitirdi var mı len tekrar izlicam
  • Adamım şunuy çok seçenekli yapppp

Ne gıcıksın yawwwwww
  • dostum pardon biraz geciktim ama istedigin oldu artik birden fazla oy verebileceksiniz....
  •  *DUNYANIN EN GUZEL KADINI**ANKETLI*

kimse böyle güzel bi resim ekleyemedi daha
    benden size kıyak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HITM@N -- 24 Ocak 2006 15:31:21 >
  • dostum super yaa ben evlenmek isterdim ama olmaz iste....cok gusell o .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nx_7010

quote:

Orjinalden alıntı: volcane2004

alin size aria giovanni ... anketede ekledim...

hastasıyım...

• dünyanın en güzel kadını mı BANU ALKAN
  • ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca

• arkadas bence senin banu alkan demen beni guldurdu burdaki kadinlarlarla onu karsilartirman komik ama bu senin dusunce...dusunceye saygi...senin tercihin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenhell

LIV TYLER derim ve susarım...

HELALİN VAR BE BEN DE LİV TYLER DER VE BENDE SUSARIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: lagaluga

ya arkadaşlar dünyada 6.5 milyar insan yaşıyor...siz nasıl oluyorda saçma kaprisleri ile veya oynadığı bir kaç filmden dolayı ünlü olmuş bir avuç fiziksel olarak güzel görünümlü ilgi çekici insanı dünyanın en güzel kadını ilan edebiliyorsunuz veya bazıları dahada haddini aşıp kainat güzeli diyebiliyorlar bu insanlara....acaba tüm kainatı dolaşmış insan varmıda denebiliyor bunlar....veya madem o kadar adil bu karşılaştırmalarda tüm dünyadaki güzel kadınları neden bu karşılaştırmalara koymazlar...ben adımdan emin olduğum kadar eminimki dünyada bunlardan çok güzel binlerce onbinlerce insan var......anlayamadığınız şey ise bu insanların gerçekte bu işten para kazanıyor olmaları yani güzellikleri ile para kazanan insanlar bunlar....sizce ne yaparlar bir ton estetik silikon makyaj car curt......yukarda @efsane_s arkadaşımızın koyduğu resimler tüm gerçekleri gözler önüne seriyor....bu insanlar sizlere güzel görünmek zorunda anlayamıyormusunuz...bunlar profesyonel oyuncular....nası ki bir sette,bir film setinde sevgili gibi oynayan veya en yakın dost gibi oynayan insanlar kamera arkası çekimlerde birbirlerini tanımıyor gibi davranıyorlarsa bunların psikolojiside aynı......etrafa güzel görünmek zorundalar herbiri......şunlara bak ben k*çıma makyaj estetik yapsam daha güzel görünür onların yüzlerinden.....haa tamam diyeceksiniz ki aralarında mankenlerde var gerçekten güzel olan.....evet güzel olabilirler ama sakın haddinizi aşıpta onları dünya güzeli ilan etmeye çalışmayın.....hanginiz 6.5 milyar insandan herbirini gördünüz hanginiz dünyadaki 3.5 -4 milyar kadını gördünüzde konuşuyorsunuzbunlar tamamen magazinsel şeyler....yok dünya güzeli yok kainat güzeli bilmem ne bilmem ne....bunların hepsi hikaye anlamıyormusunuz......ben bahsettiğiniz kadınların hepsininde iğreneceğiniz fotolarını bulup buraya koyarım..........gerçekte bunlardan çok daha güzel olan bir sürü insan var aramızda.....ve onlar elde edilebilirler bunlar gibi uzakta değilsiniz onlara.....onlar ulaşılamaz değil....onlar kimi zaman hoşunuza giden bir sekreterdir kimi zaman marketteki bir kasiyer kimi zaman sizin sinema bileti satın aldığınız biletçi.....ha jessica albanın,adriana lima nın,angelina jolie nin çirkin olduğunu ima etmiyorum...ama bunlar sıradan insanlardan biraz daha güzel hepsi bu....yani tutupta ilahlaştırmayın bu tür insanları.....ha yukardaki listeye görede bence en güzeli jessica albadır sonra adriana lima dır....

selam arkadasim valla sana sasiyorum ya bir beyeni icin anket acilmis olayi memleket meselesi yaptin helal olsun,hayir anlayamadigim bu kadar yadirgama dan sonra yinede kendinde begendigin guzeli yazmissin bu ne pehriz bu ne lahana tursusu.neyse yinede katildigin icin tesekkur ederim..
  • bence en guzel kızlar bunlar

• harbiden güzelmiş bu liv tyler zaten listede 2. sırada
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaVieR.bb

jenna jameson

kesinlikle katılıyorum arkadaşa !! yok öyle bir güzellik ama makyaja tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

la hakkaten bu kadınlara bakınca insanoglu aniden bir takım hayallere dalıyo gözlerimi açmak istemiyorım istemiyoruuum (yanlızca fantazi devam ederken kadının suratını iyice hatırlamak için resme bakıp update yapıyom )

abi sen sapıkmsn ne yasıyosan kendine kalsın alla alla ya
  • dedigin gibi bazilari ilahlastiriyor olabilir ama insanin ulasamadigi seyler insana mukemmel gelir mutlaka dedigin gibi bunlarin makyazsiz halleri o kadar gusel degil ama turk insani bunu abartir bazen bende abartiyorum ama bilki senin dedigin gibi olay magazinselde olsa insanin gozune cok gusel gozukuyo sende dedin hepsi tas gibi...
  • arkadaşım olayı niye bu kadar dramatize ettin anlamadım .... güzel kız tabiki var yok demiyoruz ama magazin sayesinde bizde bunları görüyoz zaten gidipte güzel kız keşvediçek vaktimiz yok he senin varsa araştır bizde yorum yapalım
    quote:

Orjinalden alıntı: lagaluga

ya arkadaşlar dünyada 6.5 milyar insan yaşıyor...siz nasıl oluyorda saçma kaprisleri ile veya oynadığı bir kaç filmden dolayı ünlü olmuş bir avuç fiziksel olarak güzel görünümlü ilgi çekici insanı dünyanın en güzel kadını ilan edebiliyorsunuz veya bazıları dahada haddini aşıp kainat güzeli diyebiliyorlar bu insanlara....acaba tüm kainatı dolaşmış insan varmıda denebiliyor bunlar....veya madem o kadar adil bu karşılaştırmalarda tüm dünyadaki güzel kadınları neden bu karşılaştırmalara koymazlar...ben adımdan emin olduğum kadar eminimki dünyada bunlardan çok güzel binlerce onbinlerce insan var......anlayamadığınız şey ise bu insanların gerçekte bu işten para kazanıyor olmaları yani güzellikleri ile para kazanan insanlar bunlar....sizce ne yaparlar bir ton estetik silikon makyaj car curt......yukarda @efsane_s arkadaşımızın koyduğu resimler tüm gerçekleri gözler önüne seriyor....bu insanlar sizlere güzel görünmek zorunda anlayamıyormusunuz...bunlar profesyonel oyuncular....nası ki bir sette,bir film setinde sevgili gibi oynayan veya en yakın dost gibi oynayan insanlar kamera arkası çekimlerde birbirlerini tanımıyor gibi davranıyorlarsa bunların psikolojiside aynı......etrafa güzel görünmek zorundalar herbiri......şunlara bak ben k*çıma makyaj estetik yapsam daha güzel görünür onların yüzlerinden.....haa tamam diyeceksiniz ki aralarında mankenlerde var gerçekten güzel olan.....evet güzel olabilirler ama sakın haddinizi aşıpta onları dünya güzeli ilan etmeye çalışmayın.....hanginiz 6.5 milyar insandan herbirini gördünüz hanginiz dünyadaki 3.5 -4 milyar kadını gördünüzde konuşuyorsunuzbunlar tamamen magazinsel şeyler....yok dünya güzeli yok kainat güzeli bilmem ne bilmem ne....bunların hepsi hikaye anlamıyormusunuz......ben bahsettiğiniz kadınların hepsininde iğreneceğiniz fotolarını bulup buraya koyarım..........gerçekte bunlardan çok daha güzel olan bir sürü insan var aramızda.....ve onlar elde edilebilirler bunlar gibi uzakta değilsiniz onlara.....onlar ulaşılamaz değil....onlar kimi zaman hoşunuza giden bir sekreterdir kimi zaman marketteki bir kasiyer kimi zaman sizin sinema bileti satın aldığınız biletçi.....ha jessica albanın,adriana lima nın,angelina jolie nin çirkin olduğunu ima etmiyorum...ama bunlar sıradan insanlardan biraz daha güzel hepsi bu....yani tutupta ilahlaştırmayın bu tür insanları.....ha yukardaki listeye görede bence en güzeli jessica albadır sonra adriana lima dır....
  • @lagaluga

elisha nın iğrenç bi fotosunu koy da görelim

•  *DUNYANIN EN GUZEL KADINI**ANKETLI*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcane2004 -- 25 Ocak 2006 19:45:26 >
  • Forever Lima!!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.