Şimdi Ara

*DUNYANIN EN GUZEL KADINI**ANKETLI* (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
9.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

*DUNYANIN EN GUZEL KADINI**ANKETLI*

(En Son Oy Tarihi: 4.2.2021)
Giriş
  • Urfalı imzandakinin kim oldugunu bilirsen?
  • Tabi ki LIV
  • quote:

Orjinalden alıntı: lagaluga

quote:

Orjinalden alıntı: lagaluga

quote:

Orjinalden alıntı: itaLiano

@lagaluga

elisha nın iğrenç bi fotosunu koy da görelim

sence çokmu güzel

/>

işte bahsettiğim buydu....güzelleri ilahlaştırıyorsunuz....tamam güzel olabilirler ama onlarda bir anadan doğdu, bir zamanlar onlarda altlarına ettiler.....sonuçta onlarda insanlar...onlarında çok kötü olduğu zamanlar oldu.....sizler ise onları ilahlaştırıyorsunuz....sanki hiç bir kusuru olamazmış gibi sanki insan üstü bir varlıkmış gibi....işte benim kızdığım noktada bu zaten....onların güzellikleri karşısında gözünüze perde iniyor hiçbir kusurunu göremiyorsunuz insan üstü bir varlık olarak kabul ediyorsunuz onları....senin mesajındandan bu gayet net bir şekilde algılanıyor @italiano sanki elishanın hiç kötü fotoğrafı ,kötü anı olamazmış gibi kendinden emin şekilde söylüyorsun bunu.....tabiki hepimizin olduğu gibi elishanında iğrenç olduğu 100 lerce fotosu vardır.....sonuçta oda insan...ünlü olmadan önce sokakta yanından geçen kızdı belki....kim bilebilir....sırf bi kaç filmde oynadı diye niye bu kadar kusursuzlaşıyor anlamış değilim......bence sizler onların filmdeki karakterlerine kaptırıyorsunuz kendinizi....mesela komşu kızı.....tamam orda çok tatlı çok güzel bir kız olabilir ama onun gerçek kişiliği hakkında hiçbir fikrin yok....nede olsa fotolar gerçek kişilik hakkında fikir vermiyor.....önemli olan iç güzellik dedilerse ve bu günümüzde dalga konusu olduysa bile biliyorsunki her dalganın altında bir gerçek yatar.....sana bebek gibi bir kız göstereyim kızı tanıdıktan sonra yüzüne bakmassın....yada sana orta halli güzel biri göstereyim tanıdıktan sonra aşık olursun.....karşındaki insanı tanıdıkça dış güzellik anlamını gittikçe yitiriyorherneyse sonuç olarak onlarda insan...aramızdalar

haklısın hacı

ben zaten aria giovanni ye verecem oyumu
  • alin LANA FİNK nasil kiz?

• Nerede Keira Knightley

• Elisha'nın üstüne tanımam.

Urfalı bu arada ben de istiyom o komedi filminden.
  • dünyanın en güzel kadını seçeneğinde neden tuba büyüküstün yok bence tuba süper hepsini çarpıp toplayıp böler
  • bu mudur yani carpip toplayan bolen...????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcane2004 -- 30 Ocak 2006 23:38:10 >
  • dostum hala lana fink yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Petrucci

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

bu ünlü camiada adriana

Bi ara bayağı konuşulduydu demek adı buymuş.

Güzel budur!!
  • liv tyler

• quote:

Orjinalden alıntı: ero78

dostum hala lana fink yok

hocam cok fazla guzel olunca arkadaslarin kafasi karisiyor kime puan vericegini saririrlar sonra.
    fakat iyi bir resmini koyalim kimse mahrum kalmasin bu guzel likten.

• jennifer lopez
  • hiçbiri güzel değil, bana göre tabiki ,bana göre güzellik bunlar

• birde bu

•  *DUNYANIN EN GUZEL KADINI**ANKETLI*

bir türk dünyaya bedeldir.
    AZRA AKIN
  • hepsi yalan,what is this matrix ulaannn?fake bunların hepsi fake.potoşop
  • Elisha Cuthbert
    Kendisi icin zamanında The girl Next Door filmini en az 10 defa izlemişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorukoglu -- 7 Şubat 2006 12:17:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magician17

bir türk dünyaya bedeldir.
    AZRA AKIN

ankete azra akınıda ekleyin hatta banu alkanın gençliğinide ekleyin..hatta hülya avşarı hepsi grubunun hepsini....ohooo bunlardan daha güzel sürüyle türk var..nedir bu yabancı işi...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.