Şimdi Ara

Dünyanın en hafif oyuncu faresi tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en hafif oyuncu faresi tanıtıldı

Oyuncu donanımı üreticileri farelerde daha hafif bir yapı için genelde petek şeklinde açıklıkları olan gövdeler geliştiriyor ve standart tasarımı bozmamaya çalışıyor. Alman Zaunkoenig ise gövdeyi küçültmeyi tercih etmiş.

Zaunkoenig M2K özellikleri ve fiyatı

Zaunkoenig M2K oyuncu faresi sadece 23 gram ağırlığında. Tamamen karbon fiber gövdeye sahip olan fare 79mm uzunluğunda ve geleneksel bir oyuncu faresinin neredeyse yarısına tekabül ediyor.

Ayrıca Bkz.Razer Kishi V2 oyun kontrolcüsü duyuruldu

Bu denli küçük gövdeye rağmen PixArt 3360 sensörü ile 8000Hz tarama hızına erişilebiliyor. Testlere göre 13.5ms gecikme süreleri elde edilmiş. Omron D2F01F tuşlar hafifliğe katkı sağlarken performansı ön planda tutuyor.

Piyasadaki en rekabetçi oyuncu farelerinden birisi olarak gösterilen Zaunkoenig M2K bununla birlikte 300 Avro fiyat etiketi ile en pahalılarından birisi oluyor. Bu bakımdan tercih konusunda oyuncuları ikna edemeyebilir.

Kaynak:https://www.tomshardware.com/news/carbon-fiber-mouse-23-grams-m2k

• g502 almıştım ilk çıktığında içerisinde ek ağırlıklar falan vardı, şimdi hafif olanı mı kabul, neye göre belirliyorlar?

• Like a Sir kullanıcısına yanıt

Online fps rekabetçi oyunlarda farkettiler ki kişiler hafif mouse olunca daha hızlı tepki veriyormuş. Hafif mouse da buradan çıktı aslında, yok işte delikli mouse bilmemne çıktı. E birde twitch youtube vs gamer kişiler övünce bunları bir anda hafif mouse modası oluverdi.

• Mouse'un ergonomik olduğunu düşünmüyorum. Şahsen tercih etmezdim.

• Fare dediğin ağır olacakDünyanın en hafif oyuncu faresi tanıtıldı 

• Ağır mouse elde bulunan sinir ve kasları zorluyor bu da parkinson hastalığına sebep olabilir yaşlanınca. Uzun süre pc başında oturan birisinin hafif mouse kullanması yapılabilecek en aklı selim hareketlerden birisi. Sadece reaction time ile alakası yok yani olayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu nedir yahu? 6-7 yaşındaki çocuklar mi kullancak bunu? Saçma ürünler sıralamasında zirveye oynar.

• Trise kullanıcısına yanıt

O açıdan bakıyorsak olaya yani sağlık açısından, o zaman vertical mouse kullanmak daha mantıklı olacak. Hatta bunlarında 2 çeşidi vardı, biri ergonomik vertical ama yüzeyde fiziki hareket ettirdiğin oluyor. Birde trackball olan vertical mouselar var bunlarda da imleci vs üstündeki top ile parmağınızla hareket ettirirsiniz.

• Doğru, ben de zaten vertical gaming mouse dönemini bekliyorum :D

• Razer Viper 8Khz kullanıyorum. Bunun üzerine başka bir mouse daha tanımadım ben.

• Ulan bi taneniz de irisini yapın nah böyle otursun avuca portakal gibi

Kedi patisinden hallice ellere ürettiğiniz mouselar yüzünden elimde kronik ağrı var

Sünger yapıştırıcam sağına soluna az kaldı

• A4 Tech WinBest Advanced 4D Mause PS/2 üstüne fare tanımam. Eli büyük olanların tercihi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 avro bir mouse için çok yüksek bir fiyat

• bununla bırak oyun oynamayı, masaüstünde zor gezinirsin la. mouse alırken bakılması gereken en önemli etkenlerden biri avcuna tam uyması. bildiğin mouseyi ortadan 2 ye keserek ağırlık düşürmüş adamlarDünyanın en hafif oyuncu faresi tanıtıldı 

• Trise kullanıcısına yanıt

Hocam bi uzuvdaki sinirleri zorlayarak parkinson olabiliceginiz sanmiyorum, beyindeki dopamin eksikliginden kaynaklanmiyor muydu o? Ama karpal tunel sendromu gibi seyler olmak mumkun yanlis degilsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt

Hastalıkların isimlerini karıştırmış olabirim, sonuç olarak kastettiğim şey ilerleyen yaşlarda oluşacak olan anormal el titremesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trise -- 14 Haziran 2022; 12:49:57 >
  • Ürün Youtuberların eline %100 geçer oradan görüp alacak Tuhaf Zengin bebeler için

• Çok hafif mouse, ani tepki verdiğinizde pad üzerinden kolaylıkla kalkar bence, sonra vay bu işaretçi nereye uçtu.

• Nasıl tipsiz bir fare bu böyle

• Değişik olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.