Şimdi Ara

Dünyanın en hızlı ofisi; Brabus'un iPad 2'li yeni Mercedes'i, 3.9 saniyede 100 Km hıza ulaşıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
19.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

Kaçbin dolarlık arabaya vites koymayı unutmuşlar.

Vites direksiyon kısmında olmasın

• Koltuk yerine akıllı klozeti olmalıydı, ayrıca konudaki habere yönelik yorumlar mükemmel..

Modifiye edilen minibüsler süper oluyor.. Arka yukarı doğru açılan kapıya veya sürücü ve ön koltuk arkasına 40" bir ekran koyacaklar uff be.. Bir köşeye buzdolabı vs. ortaya masa..
  • Dünyanın en hızlı ofisi; Brabus'un iPad 2'li yeni Mercedes'i, 3.9 saniyede 100 Km hıza ulaşıyor

Tüm arka koltukları söktükten sonra iki katlı ranza, arka üst kısıma genişçe bir buzdolabı (full bira yüklü), mini bir mutfak ve içeriye de sağlam bir döşeme (halı, yastık, minder, perde vs) çekildikten hemen sonra, cemiyeti toplayıp, kendimizi klasik rock'n roll'a verip dünyayı dolaşmak isterdim...

Bu gerizekalı son model metal parçasıyla bakkala bile gitmem.
  • lastikler kaç inç miş bunun
  • Long olayını abartmaya başlamışlar bu herifler.Muazzam :)
  • Güzelde ne gerek var ? istanbul haricinde şehir içi en fazla taş çatlasın 45dk sürer yolculuk böyle arabası olan şehir dışına bunla çıkmaz zaten evinde macbook vardır ipad vs. bence gereksiz ama parası olan güle güle kullansın ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aero1

arabanın içine apple store açmışlar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Dünyanın en hızlı ofisi; Brabus'un iPad 2'li yeni Mercedes'i, 3.9 saniyede 100 Km hıza ulaşıyor

Tüm arka koltukları söktükten sonra iki katlı ranza, arka üst kısıma genişçe bir buzdolabı (full bira yüklü), mini bir mutfak ve içeriye de sağlam bir döşeme (halı, yastık, minder, perde vs) çekildikten hemen sonra, cemiyeti toplayıp, kendimizi klasik rock'n roll'a verip dünyayı dolaşmak isterdim...

AL benden de o kadar...

• Gereksiz fazlalıkta ekran var bence. Ayrıca üstteki ekran açıkken şöför arkayıda göremez.
    Abartılmış.
  • ayranımız yok içmeye brabus la gideriz sıçmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zakk Wyld

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Dünyanın en hızlı ofisi; Brabus'un iPad 2'li yeni Mercedes'i, 3.9 saniyede 100 Km hıza ulaşıyor

AL benden de o kadar...

• araba benim olsa ordan cıkmam
  • Gereksizlik abidesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aero1

arabanın içine apple store açmışlar ya

• Güzel ama çok karıştırmışlar.Verseler parçalarım tabi.
  • Çok gereksiz o kadar verilen paraya yazik.
  • bu arabayla ne piyasa yapılır neonları da takmışlar zaten agalar işi biliyor kızları atarız birlikte ipadde pul koleksiyonuna bakarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webislander -- 21 Nisan 2011; 10:07:06 >
  • ipad 3 çıkınca at arabayı çöpe
  • Kartal slx ile takasa girmeyi düşünüyorum, ama çok yakar bu araba tirsiyorum açıkcası , kararsız kaldım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: loneliness61

sanırım şanzımanın sağlığı açısından torku sınırlamışlar... acaba 1420 nm torkta nasıl bir performans açığa çıkardı...

Ona göre dişli grubu ve yürüyeni vardır, 1420 nm torkluk motorun gaza vereceği tepkiyi düşünecek olursak aracı güvenli zaptedebilmek babında kısıtlama yapılmış gibi..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.