Discovery Channel da denenmiştir, bu mümkün değildir, uydurmadır.
Uydurma olduğu şuradan gelli oluyor, hortumlu sistemler sadece uçaklarda kullanılır, helikopterlerde o resimdeki gibi aşağıdaya birşey sarkıtılarak su alınır.
Ben eskileri arıyorum doğrudur ama eskilerin yaptığı geyikleri arıyorum.Bunu defalarca söyledim ve yine söylerim.Sizin yaptığını forumu canlandırmak değil kendinize göre forumu şekillendirmek.Benim kimseye karşı bi garezim yok burda.(bir kişi hariç).Tek derdim burda geyik yapılcaksa ortak bi şekilde bütün topiclerde yapılması.Öyle herkes kendine bi topic açsa orda birşeyler yapmaya çalışsa bu forumun hali nice olurdu..
Ayrıca şuan en güzel günlerini geçiriyo diyosun ama biz 5-6 kişiyle bugün 20 kişinin yapamadığını yapıyoduk.Sana tek diyeceğim şu ki eskiden sıkça gördüğüm 2 dakika olayına şuan rastlamıyorum.Sence bunun nedeni ney? Bence geyiğin artık daha çok kişisel muhabbetlere dönmesi ve yazacak topic olmaması.Bunda beni haksız görecek kaç kişi var merak ediyorum ve sana şunu soruyorum.Gidenler niye gitti? Kalanlardan kaç kişi gereksiz mesajlarda sıklıkla mesaj yazıyo?
Senin msn ini isteyen birisine alabilmek için topiklerde uğraştıklarımız günler geldi aklıma da nerden nereye....
Ayrıca her gün kendi adına topic açarak burayı canlandırdığını sanıyorsan şöyle söyliim yaptığın şey canlandırmak değil database şişirmek..Senin yaptığını ben her 10 dakikada bir yaparım sorun değil.İçi boş topic açmak kolay
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Ben eskileri arıyorum doğrudur ama eskilerin yaptığı geyikleri arıyorum.Bunu defalarca söyledim ve yine söylerim.Sizin yaptığını forumu canlandırmak değil kendinize göre forumu şekillendirmek.Benim kimseye karşı bi garezim yok burda.(bir kişi hariç).Tek derdim burda geyik yapılcaksa ortak bi şekilde bütün topiclerde yapılması.Öyle herkes kendine bi topic açsa orda birşeyler yapmaya çalışsa bu forumun hali nice olurdu..
Ayrıca şuan en güzel günlerini geçiriyo diyosun ama biz 5-6 kişiyle bugün 20 kişinin yapamadığını yapıyoduk.Sana tek diyeceğim şu ki eskiden sıkça gördüğüm 2 dakika olayına şuan rastlamıyorum.Sence bunun nedeni ney? Bence geyiğin artık daha çok kişisel muhabbetlere dönmesi ve yazacak topic olmaması.Bunda beni haksız görecek kaç kişi var merak ediyorum ve sana şunu soruyorum.Gidenler niye gitti? Kalanlardan kaç kişi gereksiz mesajlarda sıklıkla mesaj yazıyo?
Sen eskilerin yaptığı geyikleri arıyo olabilirsin. Ama biz kendi döndürdüümüz geyikten memnunuz Forumu şekillendirmek, kendimize özel bi hale sokmak gibi bi gayemiz yok. En azından benim yok. Ben geyiğmi yapıyorum. "öcü" başlığıyla açılan topikler mi seni rahatsız ediyor?
senin 2 dakka olayına rastlamıyo olman, sana has bi durum. Ben abartısız 10 dakkada 1 2dakkaya denk geliyorum. Başkaları da geliyodur, sorunu kendinde ara Pier.
Gidenlerin niye gittiini "muhabbetin kötüleşmesi" olgusuna bağlama. İşleri çıkmıştır, gitmişlerdir. Foruma ayıracak vaktleri yoktur. veya yenileri tanımadıkları için muhabbet edemiolardır. Benden sonra da çok yeni üye geldi ve hepsiyle kaynaştım, kaynaşmaya devam ediyorum. İsteyen kaynaşır Ben yeniler var diye forumu terketmiorum. Eski de yeni de bir benim için.
quote:
Ayrıca her gün kendi adına topic açarak burayı canlandırdığını sanıyorsan şöyle söyliim yaptığın şey canlandırmak değil database şişirmek..Senin yaptığını ben her 10 dakikada bir yaparım sorun değil.İçi boş topic açmak kolay
sen öyle sanıyorsun. o topiklerin herbiri sayfalarca oluyor. niye? çünkü muhabbet ediyoruz. içi boş deil sandıın gibi. o senin görüşün. benim yaptıımın aynısını 10dakkada1 yap, tuttur o topikleri. beklerim. açtıım topikler bu kadar sana batıosa, Şikayet Et.
işte sorun orda ki benim topiclerimin tutması için kızların azınlıkta olduğu bir forumda kız olmam lazım Böyle bir faktörü atlayıp bana laf söylüyorsan sen hiçbirşey bilmiyorsun demektir.Bak konuyu uzatmayalım dedim sen yine atladın uzattın.Sana tek birşey diyorum.Böyle devam ederseniz bu forumda sizi tek hatırlayan çocuklar olur.Onlarda nasıl hatırlar bilinmez
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
Senin msn ini isteyen birisine alabilmek için topiklerde uğraştıklarımız günler geldi aklıma da nerden nereye....
hatrladım zaman su gibi akıp geciyor şimdi de o msni kapatacak raddeye geldim
sebebiyet verdiysem özür dilerim
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü
quote:
Ondan sonra imzanda msn ile ilgili yazdığını görünce de oldum. Sol gözüm daha yeni yeni kapanmaya başladı...
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
öcüüü daha önce seni bu konuda uyarmıştım .Hatta bir topicim var bu konuyla ilgili.Seni bir çok kez uyardım.Eğer birisine birşey diceksen pm at veya msn de söyle diye.Burda bir topice odaklanıp orda milleti toplayıp konuşmanın bu foruma bir katkısı olmaz.
bana birdaha bu şekilde cümleler kullanma. Senden gelen hiçbir uyarıyı kabul etmedim, etmiyorum da. Mod ol gel, öyle uyarırsın Database şişmesinden rahatsızsan, günde 30 tane deneme topiği açıp 0 veya 1 postta kalanları uyar. Ben bu forumun hakkını sonuna kadar veriyorum.
quote:
işte sorun orda ki benim topiclerimin tutması için kızların azınlıkta olduğu bir forumda kız olmam lazım
Sana tek birşey diyorum.Böyle devam ederseniz bu forumda sizi tek hatırlayan çocuklar olur.Onlarda nasıl hatırlar bilinmez
ben kız olduum için deil topiklerimin tutması. topik açan her bayan üyenin topiği benimkiler gibi mi oluyor, bi dikkat et istersen. beni herkes hatrlar, sen yorulma
quote:
quote:
quote:
Ondan sonra imzanda msn ile ilgili yazdığını görünce de oldum. Sol gözüm daha yeni yeni kapanmaya başladı...
@trtyd, senle ilgisi yok tatlım. burası kimsenin malı deil, isteyen istediği gibi kullanmakta özgür ve ben hakkımı savunuyorum.
-[Tr]T.Y.D-, keyfine bak, şurda en güzel kavga izliyoruz
Ama biraz fazla uzadı gibi, bence bitmesi lazım
Sana birşey demiyorum.Sırf konu uzamasın diye.Karşımdaki sen olmasan çok defa lafı tıkamıştım ağzına ama sana karşı bi saygım var.O yüzden birşey demiyorum.Keyfine bak.Benden bundan sonra mesajlarına yorum görmeyeceksin
Şaşkınlık içinde okudum mesajları. Buraya yazacağım yorumlar kimseye yarar getirmez o yüzden bir şey yazmicam.
Ama herkesin müsait olduğu bir gün msnde konuşmak isterim.
quote:
ben burayı öldürüyo muyum? ben burayı en çok canlandıran kişilerden biriyim. istediğine sor senin ölülükten kastın, senin zamanındaki üyelerin gitmiş olması ve muhabbet etmeyi sevdiin insanların burda olmaması.
Geri döndük Allah cümleten sabır versin
quote:
Orjinalden alıntı: Gti
quote:
ben burayı öldürüyo muyum? ben burayı en çok canlandıran kişilerden biriyim. istediğine sor senin ölülükten kastın, senin zamanındaki üyelerin gitmiş olması ve muhabbet etmeyi sevdiin insanların burda olmaması.
Gereksizler resmen can çekişiyo istediğine sor
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
quote:
quote:
yok la canlandıran biri varmış biz öldürmeye geldik
konu dışı daha güzel geliyo artık bana
Bırakın bunları artık.Akıntıya kürek çekilmez.Gitmesi gereken yöne gidecektir.İyi noktaları yakalamak yeterli bence.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
quote:
quote:
yok la canlandıran biri varmış biz öldürmeye geldik