Dünyada, kayıtlara geçmiş en ilginç gerçekleşen ölüm; çok ilginç üstelik yakın tarihten.
1996 yılı. Bizde olduğu gibi Yunanistan da yaz döneminde orman yangınlarıyla boğuşuyordu. Yunanistan itfaiye ekibi büyük bir yangını söndürmüş ama oldukça geniş bir alanı da kurtaramamışlardı.
Yangın sonrasi uzmanlar,yanan alanda araştırma yaparken, gördükleri karşısında küçük dillerini yutarlar.
Görünen, denizden bir kaç kilometre uzakta ve yüksekte olmasına karşın yanmış bir balıkadamdır. Snorkeli ve zıpkını da elindedir üstelik.
Sen, balık avlamak için denize dal ... Sonra bir yangın söndürme helikopteri gelip seni çeksin ve yangının üzerine bıraksın............... alintidir
önce anlamadım ama ilginçmiş gülmeme lazım ama gülme komşuna gelir başına çalışır mı ki bu durumda?
o kadar geniş bi hortum mu kullanıolar yani?
yok bee inanmam.
hurafedir bu
adamdaki şansa bak.... eşşek şansı resmen
quote:
Orjinalden alıntı: «{ÑîghT Rîdë®»
TESADÜFÜN İĞNE DELİĞİ
Tesadüfün iğne deliği değildir o Bu kibarcası
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü
yok bee inanmam.
hurafedir bu
aaaaa öcüüü gelmiş nerdeydin kız apla ayrıca helıkopter hortum mu kullanıo ben varıl gibi bişile suyu alıolr sanıodum
quote:
Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D-
quote:
yok bee inanmam.
hurafedir bu
aaaaa öcüüü gelmiş nerdeydin kız apla ayrıca helıkopter hortum mu kullanıo ben varıl gibi bişile suyu alıolr sanıodum
sus bıcrk rezil ettin beni
neyse gel Gece topiğimise, ordan dewam edelim bis ele geçrdim topiğimi gene
Bu konudaki kullanıcılar: volkan, -[Tr]T.Y.D-, ninis, «{ÑîghT Rîdë®», karikaTÜR_KoMEDYA, lordsavage
şeker kuyruğuna çevirmişsiniz burayıı
-[Tr]T.Y.D- dediğin doğru huni gibi altı ortadan açılan varil benzeri beişey var... öcü yanlış anlamış olabilir...
quote:
Bir de bana gruplaşma yok diyodunuz.Neyi biliyosanız onu yapın..Takarsam adam değilim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D-
quote:
yok bee inanmam.
hurafedir bu
sus bıcrk rezil ettin beni
şimdi de bıcırık olduk sensin o
grdim zati hemen
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Bir de bana gruplaşma yok diyodunuz.Neyi biliyosanız onu yapın..Takarsam adam değilim
benim yaptıımın adı Gruplaşma deil. Sadece arkadaşımla sohbet etmek için müsait topik arıyorum. Başkalarının topiğini katletmiyorum. Yeni topik de açmıyorum gidip.
herkes messenger kullanmak zorunda deil. hadi ben kullanıyorum dielim, arkadaşım kullanmıor olabilir.
eğer Messengr mantığıyla hareket edersen, Gereksiz Mesajlar bölümü diye bi bölümün varolmaması gerekir. Herkes MSNde konuşsa, burası ölür
ayrıca benle sorunun olmamasına sevndm. geçengün öyle gözükmüyordu. kimseyle sorunum olsun istemiyorum.
öcüüü daha önce seni bu konuda uyarmıştım .Hatta bir topicim var bu konuyla ilgili.Seni bir çok kez uyardım.Eğer birisine birşey diceksen pm at veya msn de söyle diye.Burda bir topice odaklanıp orda milleti toplayıp konuşmanın bu foruma bir katkısı olmaz.
Bir şey daha ..Gereksiz Mesajlar bölümü ölü bir bölümdü.Sen ve ben yokken burayı bazı arkadaşlar canlandırdı.Ve siz böyle yaparak öldürüyorsunuz.Buraya girmemin amacı birilerine birşeyler söylemek değil geyik yapmak.Ortak bir şekilde geyik yapmak.Sen de görüyorsundur ki ben adam kayırmadan geyiğimi yapmaya çalışıyorum.Ama sizin bu yaptığınız pek de hoş birşey değil.
Neyse konuyu uzatıp birbirimizin kırılmasına izin vermeyeyim.Kapatayım konuyu.Ne istiyorsanız onu yapın.Dediğim gibi bundan sonra takarsam adam değilim
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
öcüüü daha önce seni bu konuda uyarmıştım .Hatta bir topicim var bu konuyla ilgili.Seni bir çok kez uyardım.Eğer birisine birşey diceksen pm at veya msn de söyle diye.Burda bir topice odaklanıp orda milleti toplayıp konuşmanın bu foruma bir katkısı olmaz.
Bir şey daha ..Gereksiz Mesajlar bölümü ölü bir bölümdü.Sen ve ben yokken burayı bazı arkadaşlar canlandırdı.Ve siz böyle yaparak öldürüyorsunuz.Buraya girmemin amacı birilerine birşeyler söylemek değil geyik yapmak.Ortak bir şekilde geyik yapmak.Sen de görüyorsundur ki ben adam kayırmadan geyiğimi yapmaya çalışıyorum.Ama sizin bu yaptığınız pek de hoş birşey değil.
Neyse konuyu uzatıp birbirimizin kırılmasına izin vermeyeyim.Kapatayım konuyu.Ne istiyorsanız onu yapın.Dediğim gibi bundan sonra takarsam adam değilim
ben burayı öldürüyo muyum? ben burayı en çok canlandıran kişilerden biriyim. istediğine sor senin ölülükten kastın, senin zamanındaki üyelerin gitmiş olması ve muhabbet etmeyi sevdiin insanların burda olmaması. burası bu aralar en güzel devirlerini yaşıyor, herkes tatilde olmasınaa rağmen. sonixin geçen gecelerdeki topiğine bakabilirsin, mesaj/ konu sayısı çok yüksek bu aralar.
ben adam kayırmıyorum, nerden çıkarıosun? herkesle samimiyim ben. senin amacın "ortak geyik yapmak"mış, benim de amacım bu. Gruplaşma sandıın şey, orda geyik döndürmemiz. Kimseyi topiğe toplamıyorum. Saptırma lütfen. Ayrıca herkesi msninden rahatsz etmk durumunda deilim. Kaldı ki bikaç ay öncesine kadar, benm de Forum için kullandıım bi msnim yoktu.
Forum için msn?
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
Forum için msn?
şahsi msnim deil. sadece forumdaki arkadşlarımla iletişim kurmak için açtıım msn. birçok kişinin yaptığı şey yani