Şimdi Ara

DÜNYANIN EN İNCESİ SAMSUNG X820'nin kasa kapak ve tuş takımı değişir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir zamanlar "dünyanın en incesi" olarak piyasaya sunulan Samsung X820 telefonumu 2006 Aralık ayında almıştım. Kısa bir süre öncesine kadar kullandım. Hala da severim. Ancak ön çerçevenin kenarı çatladı, arka kapakta çatlamalar var. Bu yüzden komple kasa değişimi yapayım, pembeden siyaha geçeyim diyorum. (Piyasada pembesi yok malesef). Aşağıdaki linkte siyah renk kasa+kapak+tuş takımı satılıyor:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-1-sinif-kalite-samsung-x820-kasa-kapak-tus-takimi-kapida-odeme-89025734/detay

Ama bir sorun var. Telefonumu söküp içine bir göz attım. Hiç de kasa-kapak değişimi olabilecek yapıda görünmedi bana. Bir kere ön cam/ekran, yukarıdaki linkte satılan parça gibi üst kasayla bütünleşik ve müstakil değil; bilakis alttaki kendi entegresine yapışık vaziyette! O entegre de öndeki tuş takımının içine bakır kablo ile bağlı ve üstelik gömülü. Tornavida sokulup da oradan ayrılacak bir yapıda değil. İç içe geçmiş parçalar şeklinde değil yani.

Aşağıya iki fotoğraf koydum. Uzman olan arkadaşlar bir bakıp, bu telefona değişim yapılıp yapılamayacağını yazabilirler mi? Boşuna kasa-kapak-tuş parası vermeyelim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 28 Aralık 2012; 21:16:16 >

• Cevap verebilecek olan yok mu?
  • +1
  • Hocam yalnız sen konuyu akıllı telefon bölümüne açmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.