Şimdi Ara

DÜNYANIN EN İYİ DİŞ MACUNU (FDA ONAY BELGELİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DÜNYANIN EN İYİ DİŞ MACUNU

• Aloe vera ve propolis içerir.
    • Bununla birlikte 26 bitki özü içermektedir.
    • Florür ve cam partükülü içermez.
    • Diş minelerini yıpratmaz.
    • Diş eti problemlerini ve tartarlarını yok eder.
    • Ağız kokusunu giderir ve aftlarda etkilidir.
    • Diş ağrılarında çok etkili olmaktadır.
    • Diş ve çene iltihaplarında başarılı sonuçlar alınmaktadır.
    • KOMPLE AĞIZ BAKIMI YAPAN İLK VE TEK SET
    %35 ALOE VERA İÇERİR
    NOT: EGE ÜNİVERSİTESİNDE YAPILAN ARAŞTIRMALARDA
    DİŞ ETİ İLTİHABINDA ETKİLİ OLDUĞU KANITLANDI.
    DÜNYANIN EN İYİ DİŞ MACUNU ÜRETİLDİĞİNDEN BERİ 1. CİLİĞİNİ ELİNDEN BIRAKMAYAN VE RAKİPLERİNE ARTIK YARIŞA GİRMEKTEN VAZGEÇİREN ANCAK İSMİNİ DUYMADIĞINIZ REKLAMINI GÖREMDİĞİNİZ BİR ÜRÜN VAR REKLAMININ OLMAMASININ SEBEBİ İSE NETWORK SİSTEMİYLE ÇALIŞILMASIDIR. BU DİŞ MACUNUN ADI İSE FOREVER BRİGHT DIR
    İÇERİĞİ: ALOE VERA JEL, BEE PROPOLİS VARDIR.
    ALOE VERANIN İÇERİĞİ OKADAR GÜÇLÜDÜR Kİ ALOE BİLİM KONSEYİ KURULMUŞTUR. BİR BİTKİ İÇİN BİLİM KONSEYİ KURULMUŞ OLMASI OLAĞAN ÜSTÜ BİR DURUMDUR.
    AYRICA DÜNYA SAĞLIK ORGÜTÜ FDA ÜRETİM ONAYLIDIR. KONSANTREDİR 1 YIL KULLANIRSINIZ 130 ML . MERCİMEK TANESİ KADAR ALMANIZ YETERLİ . VE İÇERİSİNDE FLORÜR YOKTUR.

sipariş ve iletişim için mail adresim : izmitli1988@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitli1988 -- 18 Ekim 2013; 20:14:54 >

• Kaç pare usta ?
  • Aşağıdaki link de bütün bilgiler yazıyor ve diğer doğal kişisel bakım ürünleri bulunmaktadır.Bu linkten sipariş verilip adresinize kadar kargo ile getirtirebilirsiniz.Saygılarımla..

http://turgayavci41.flptr.com/

Siteye girdikten sonra Sağ üste Alışveriş yap tıkla sonra Kişisel bakım tıkla ve Sağ üstte ''Forever Bright Toothgel''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitli1988 -- 19 Ekim 2013; 22:32:12 >
  • merhaba. bahsettiginiz dis macununu yillarca kullandim. memnun kaldim mi? evet kaldim. fakat bir vesile ile SLS denilen maddenin bu dis macununda kullanildigini ogreninceye kadar. o zamandan beri kullanmiyorum. Merak ediyorum. Forever distributorleri bu konuya ne gibi bir aciklama getiriyorlar? SLS maddesini bir arastirmanizi oneririm. Maalesef diger urunlerinizin bir kisminda da bu madde var. Aydinlatici ve ikna edici cevabinizi bekliyorum.
    iyi gunler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLS maddesi bu diş macununun içinde az miktarda var bu madde diş macununun köpürmesine yardımcı oluyor ve diş macununun içerisindeki doğal ürünlerin karışmasını sağlıyor.Herhangi bir sağlık unsuru olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitli1988

SLS maddesi bu diş macununun içinde az miktarda var bu madde diş macununun köpürmesine yardımcı oluyor ve diş macununun içerisindeki doğal ürünlerin karışmasını sağlıyor.Herhangi bir sağlık unsuru olduğunu düşünmüyorum.

su donanimhaberi bari rahat birakin ya. sanki girdigimiz yuzlerce sitede cikan reklamlar yetmiyormus gibi, bu ne bicim bir pazarlama yontemidir!

urunu tanitirken laboratuvarda test edildi, fda onayli, soyle iyi boyle guzel diye goz boya; sonra zararli olabilecek bir maddenin aciklanmasi istendiginde 'sagliga zararli unsur oldugunu dusunmuyorum' de. oooldu. babamin oglusun ya senin goruslerine guvenimiz sonsuz!
    para icin dusulen durumlara bak bee yazik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.