dj tiesto diyince akan sular durur bütün albümleri vardır en son cıkardıkları haric magik serisini hala dinlerim trance in babası , daha sonra oakenfold dinlerim bence o da çok iyi , paul van dky in angel ini severim , iyi melodili trancelerin hepsini severim birde güzel kadın vokallilerde çok hoş oluyor , 2000 yılından beri bilgisayarda müzik yapıyorum ve trance e yönelmemi saglayan adam tiestodur , hatta arkadaşlarım yaptığım şarkıların tiesto havasında oldugunu söylerler
DJ Tiesto'dur... 'Moda Vakko'dur' der gibi...
Hemera paylassana aabü parçalar1n1 seni de dinleyim...
quote:
Orjinalden alıntı: hemera
dj tiesto diyince akan sular durur bütün albümleri vardır en son cıkardıkları haric magik serisini hala dinlerim trance in babası , daha sonra oakenfold dinlerim bence o da çok iyi , paul van dky in angel ini severim , iyi melodili trancelerin hepsini severim birde güzel kadın vokallilerde çok hoş oluyor , 2000 yılından beri bilgisayarda müzik yapıyorum ve trance e yönelmemi saglayan adam tiestodur , hatta arkadaşlarım yaptığım şarkıların tiesto havasında oldugunu söylerler
rapidshare e upload ediyorum 16 mb ve bende 256 var o nedenle biraz beklemelisin
aslında daha kücük bir sarkiyi koyacaktım deneme aşamasında bir tanesini onlar kücük oluyor bitmedikleri icin ama aklıma gelmedi , neyse bundan sonra ufak olanı yollarım
son olarak bir tane daha ekliyecem en son ekleyecegim cok eskilerden yaptigim 2001 den bir sarki olucak ve soft trancelerden hoslananlara hitap ediyor... bekleyin upload ediyorum...
inmeyen bir seyi nasil andirip dinlesin ki millet? su linki tamir et de sonradan sor bakalim dinleyen nasil bulmus ... kolay gelsin
linklerde sorun yok @timur arkadasım simdi denedim free ye basiyorsun ve 45 saniye sonra link aciliyor tikliyorsun iniyor bu kadar basit zaten 2 sat sürdü upload neyse umarım şimdi indirebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: alizee
Kardeş madem çok biliyorsun o zaman live set sitesi yaz
tiesto tabiki ayrıca o olımpıyatlara gittiginde zatem meşhurdu orda dahada unlendı kı oncesınde stadyum show ları yaptı ve tonlarcada clıbı var ayrıca hakan gunduz"u bilmiyosanız onuda hatırlatmak isterim ki kendisi halikarnas da dahil bir çok club de dj lik yaptı sonra
Konu hortlatıyorum galiba :))
Neyse, biraz baktımda biçok arkadaş tiesto demiş.. Evet Tiesto çok biliniyo artık, yakında bakkallar bile dinler :)) Dinler ama neyi dinlediğini bilmeden dinler.
Neyse gelelim konuya, benim görüşümce türünde en iyi dj lerden biri Laydee Jane.. Gerçekten işini severek yapıyor. Ardından, Trance Energy'nin vazgeçilmez Dj yi Johan Gielen.. Bunların sonrasında, Tiesto gibi, Cosmic Gate gibi ATB gibi isimler gelebilir..
Her nekadar The DJ List'te Tiesto bir numara olsada bence daha iyileride var..
Saygılar
dj demek disk jokey demek adam hani kendi elektronik müzik yapıyor peki dj akman gibi olanlara ne demeli tam bir komedi adam türkü ile hip hopu karıştırmış ve dj havasında şarkı söylüyor aynı ege çubukçu gibi ege cubukçu da dj idi ama şarkı söylerken önüne dj koymuyor ki zati 1 şarkısı var