dj seco oy sonuçlandı diyosun eyvallah, ben konuyu biraz geç gördüm öyle gezinirken forumda görüşlerimi yazdım bende. Traktor'cu Paul Van Dyk birinci veya daha farklı sonuçlarda olabilir. Önemli olan oyları kimin verdiği? Bu isimler herkes tarafından biliniyor.. Bir önceki mesajımda da dediğim gibi..
Buarada, Tracktor'cu Paul Van Dyk dediğim yanlış anlaşılmasın :)) Traktor DJ Studio + Final Scratch kullandığı için öyle diyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: NT_TeaM
Usta_AsH, dediğin gibi.. Katılıyorum sana
dj seco oy sonuçlandı diyosun eyvallah, ben konuyu biraz geç gördüm öyle gezinirken forumda görüşlerimi yazdım bende. Traktor'cu Paul Van Dyk birinci veya daha farklı sonuçlarda olabilir. Önemli olan oyları kimin verdiği? Bu isimler herkes tarafından biliniyor.. Bir önceki mesajımda da dediğim gibi..
Buarada, Tracktor'cu Paul Van Dyk dediğim yanlış anlaşılmasın :)) Traktor DJ Studio + Final Scratch kullandığı için öyle diyorum..
KATILIYORUM SANA BENCE GAYET İYİ CEWAPLAMISSIN AMA BEN SONUCLANAN BİSEYİ SÖYLEDİM acıkcası paul van dyk ı hic sewmem ama onu secmisler ne yapalım
KİMSE KİM BANANE!!!
david guetta - Love Don't Let Me Go yeter
quote:
Orijinalden alıntı: hokuta
david guetta - Love Don't Let Me Go yeter
6 yıllık konuyu hortlatmışsın tebrikler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme