Şimdi Ara

Dünyanın en iyi doktorlarına sahibiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemizde gurur duyabileceğim nadir konulardan bir tanesi. Buraya gelip doktorlar bize bakmıyyy demeyin. TIP okuyan arkadaşım var can çekişiyorlar okulda. Herhangi bir tıpçı gelip bu söylediğimi doğrulayabilir.

Çok sağlam TIP eğitimi veriyoruz, ülkemizde hasta insan çok olduğundan doktorlar kendilerini çok iyi geliştirebiliyor. 2012 de ameliyat olduğumla gurur duymuştum doktorumla. [Sarıyer Baltalimanı Kemik hastanesi] geçenlerde ziyarete gittim teşekkür etmek için halen sıcakkanlıydı, samimiydi.

Forumda konuları okurken görüyorum arada avrupadan istanbula geliyorlar tedavi olabilmek için vs vs.

Kim ne derse desin en sağlam doktorlara sahibiz arkadaşlar, aralarda tabii ki kötü diyebileceğimiz doktorlara denk gelebiliyoruz fakat genele baktığımızda dünyanın en iyi doktorlarına sahip olan ülkelerden birisidir TÜRKİYE.

BONUS: AKTROL değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜ Kimya -- 12 Eylül 2017; 18:51:57 >

• evet ama nickinr (ego kesinlikle yok) gramyok xddddddddddddd doktor olduklatını yazarlar.yurtdışında yoktur bu
  • Hastanın yakınları tarafından kurşunlanmamak için titiz iş yapıyorlar hepsi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar kelimenin tam anlamıyla at ağızlı. Aslında hepsini 1 günlüğüne cerrah yapacaksın bakalım ileri geri konuşuyorlar mı. Hastanın hayatı senin elinde elbette titiz çalışacaksın
  • Hemşire deseydin belki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.