Şimdi Ara

Dünyanın en iyi elektro gitaristi kimdir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
3
Favori
16.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Dream Theater ın elektrocusu John Petrucci. Sizce?

• Joe Satriani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Joe Satriani.

Joe Satriani fanı olarak satriani dünyanın en iyi gitaristi olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Bence Dream Theater ın elektrocusu John Petrucci. Sizce?

+1903
  • tutamadm kendimi , joe satriani , yngwie malmsteen , steve vai gibi elemanlar varken , petrucci pekte göz önünde bulundurulmaz bence

adamlar 320bpm le el ile ritm atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 26 Ekim 2009; 21:33:28 >
  • Yngwie Malmsteen.
  • Kişiye göre değişir ama bence Steve Vai.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence de satriani en iyi gitarist olamaz en iyiler benim için jimmy hendrix kirk hammet ve tony iommi 'dir
  • Petrucci insan değil robottur o yüzden onu çıkartmak lazım şıklardan.
    Joe Satriani, Jimmy Page, John Petrucci, Joe Perry daha aklıma gelmeyen birsürü gitarist var hepsi "kendi tarzında" işinin üstadları. Dünyanın en iyisi diye birşey söylemek güç benim fikrimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TestamenT

bence de satriani en iyi gitarist olamaz en iyiler benim için jimmy hendrix kirk hammet ve tony iommi 'dir

alın bunu
  • david gilmour demek istiyorum (kişisel görüşüm)
    kirk hammett
    jimi hendrix
    slash
    dave mustaine
    john petrucci
    joe satriani
    john frusciante
    .
    .
    .
    liste çok uzun ama hepsi çok iyi yazamadıklarımda var unuttuklarım vs..
  • jason becker.

quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

bence de satriani en iyi gitarist olamaz en iyiler benim için jimmy hendrix kirk hammet ve tony iommi 'dir

alın bunu
  • quote:

quote:

alın bunu

Niye alıyorlar Hendrix gibi çalabilen var mı şu zamanlarda.

Bende Santana'yı seviyorum adamın soloları çok güzel.
  • quote:

quote:

alın bunu

sen alın bunu dediğine gore bu gitaristleri hakkaten ciddi anlamda hiç dinlememişsin demektirayrıca zevkime de saygı duymanı beklerdim

not: bu arada listeme eric peterson'ı eklemeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TestamenT -- 26 Ekim 2009; 21:41:12 >

• Paul Gilbert...

• quote:

quote:

quote:

alın bunu

sen alın bunu dediğine gore bu gitaristleri hakkaten ciddi anlamda hiç dinlememişsin demektirayrıca zevkime de saygı duymanı beklerdim

Kendi adıma konuşayım zevkine tabii ki saygı duyarım fakat Kirk Hammett ı dünyanın en iyi gitaristi yaparsan da ayıp etmiş olursun

• mike shinoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunéth

quote:

quote:

quote:

alın bunu

Kendi adıma konuşayım zevkine tabii ki saygı duyarım fakat Kirk Hammett ı dünyanın en iyi gitaristi yaparsan da ayıp etmiş olursun

ben her konserinde albümdeki sololarından farksız ve eksiksiz solo attığını hatırlamıyorum:) muhakkak kendi yorumunu kattığı oluyor ama her solosu orjinaline neredeyse %100 yakın ben boyle bi adamı dışlayabilmenizi anlayamıyorum ve bunu herzamanki gibi metallica vs. iron maiden çekişmesine bağlıyorum

• alexi lahio 'nun sololarınıda severim , güzel atıyor keraneci

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nunéth

quote:

quote:

quote:

alın bunu

ben her konserinde albümdeki sololarından farksız ve eksiksiz solo attığını hatırlamıyorum:) muhakkak kendi yorumunu kattığı oluyor ama her solosu orjinaline neredeyse %100 yakın ben boyle bi adamı dışlayabilmenizi anlayamıyorum ve bunu herzamanki gibi metallica vs. iron maiden çekişmesine bağlıyorum

Öyle bir karşılaştırma yapmadım. Her iki grubu da dinlerim fakat, sen gidip Jimi Hendrix ile Kirk Hammett ı aynı cumle içinde kullanırsan, yani ne bileyim, benim gözümde yanlış. Ki bahsedilen şey dunyanın en iyi gitarist(ler)i ise Kirk Hammett ın ilk sıralarda olmayacagını dusunuyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.