Şimdi Ara

dünyanın en iyi futbolcusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    adaylar;Nedved,Ronaldinho,Henry....
  • HERKES ZİDANE DİYOR AMA FİGO DİYEN BİR KİŞİ YOK.BEN FİGONUN OYNAYIŞINI ÇOK DAHA FAZLA BEĞENİYORUM.HELE PORTEKİZ MAÇINDA MİLLİ MAÇLARDA DEVLEŞİYOR ADAM.ESKİLERDEN DE BİRÇOK KİŞİ MARADONA DİYOR. BANA GÖRE DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN MÜKEMMEL FUTBOLCUSU PELE
  • valla bence bu sorunun sorulması bile saçma tabikide PELE bunu küçük yaştaki bi çocuk bile bilir
  • RONALDINHO tabiki
  • kalede dida defansta terry ortasahada ronaldinho forwette adriano
  • Boşuna konuşuyorsunuz RONALDO

Diğer Sporlarda ne işi var bu Topicin.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 10 Mayıs 2006; 1:20:20 >
  • KALECİ:BUFFON
    DEFANS:STAM,TERRY,FERDİNAND
    ORTASAHA:RİQUELME,GATTUSO,C.RONALDO,RONALDİNHO
    FORVET:HENRY,ADRİANO,TOTTİ
  • YA GELMİŞ GEÇMİŞ DİYORUM HANGİ FUTBOLCU RONALDİNHO GİBİ HAREKETLER YAPIO HANGİSİ FİZİK KURALLARINI ALT ÜST EDİYOR TAMAM MARADONA-PELE-BASTEN DE BUNLAR DA COK İİYİY AMA BAZILARI HAGİ DEMİŞ BENDE BİR GS LİİMM AMA RONALDİNHO İLE HAGİ KIYASLANAMAS COK BUYUK LAF OLACAK AMA GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNCU RONALDİNHO DİYORUM

BU BENİM FİKRİMDİR TSK EDERİM!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-mac-1_mert

YA GELMİŞ GEÇMİŞ DİYORUM HANGİ FUTBOLCU RONALDİNHO GİBİ HAREKETLER YAPIO HANGİSİ FİZİK KURALLARINI ALT ÜST EDİYOR TAMAM MARADONA-PELE-BASTEN DE BUNLAR DA COK İİYİY AMA BAZILARI HAGİ DEMİŞ BENDE BİR GS LİİMM AMA RONALDİNHO İLE HAGİ KIYASLANAMAS COK BUYUK LAF OLACAK AMA GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNCU RONALDİNHO DİYORUM

BU BENİM FİKRİMDİR TSK EDERİM!!!

Ronaldinhonun Çoğu haraketini RONALDO 10 sene Önce Yapıyoduu.! Haraketle oyuncu olunmaz kardeş Sonuç önemli Haraketi yapıp gidip golünü atabiliyosan ok ama Haraketleei süper diye Bi oyuncu Dünyanın en iyi oyuncusu olmaz ..!

Bu arada Dünkü maçta Henry zaten Zıçtı..! Onu geçiyorumda Ronaldinho da istenildiği zaman nasıl tutuluyor gördük.

• Fiikrimce iyi bir futbolcu komple bir futbolcudur. zeki, oyunu kuran ve okuyan, ne yaptığını bilen, takımı etrafında toplayabilen ve tamamen bir takım oyuncusu olan.

Bu bağlamda bence gelmiş geçmiş en büyük devler

Franco Baresi "İtalya milli takımında ve milanda adamın forma numarasını hala kimseye vermiyorlar:)"
    Maradona "anlatmaya gerek yok yaşı yetenler bilir"
    Lev Yashin "dünya futbol tarihinde dünyada yılın futbolcusu ödülünü alabilmiş tek kaleci, üstelik sovyet olmasına ve kapital dünyanın sovyetlerden nefret etmesine rağmen"
    Franz Beckenbauer "onuda anlatmaya gerek yok yaşı yetenler bilir"

ve son olarak EN İYİSİ DİYE BİRŞEY YOKTUR OLAMAZDA

Bunların hepsi birbirinden mükemmel oyuncular ve hiçbiri bir dierinden daha aşağı yada üstün deil.hepsininde kendilerine has ulaşılmaz meziyetleri ve yetenekleri var.

Bu listeye daha Maldini, Pele, Mostovoi, Platini gibi düzinelerce isim eklenebilir

• Ronaldo yu da Simdi görüyoruz daha 30 yaşında ronaldinho 27 fazla fark yok!!!

Ronaldo Yu 2002 de de gördük!!! 26 yaşındaken yanii..

Henry benim içinde mükemmel ama Ronaldinho kadar değil.. Diorum Ronadlinho gelmiş Geçmiş en iyi bu benim fikrimdir olabilir...

Gerçi Ben Cristiano Ronaldo Cuyum ama :P
  • Eskilerden
    pele
    platini
    gerd müller
    maradona,
    robeto baggio
    gullit
    franz
    van basten
    cruff

Suankiler
    henry
    c.ronaldo
    rooney
    adriano
    messi
    flamini(arsenal)
    eboue(arsenal)
    fabregas(arsenal)
  • bence ronaldinho değil.Afedersiniz ama biraz bencil oynuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-mac-1_mert

Ronaldo yu da Simdi görüyoruz daha 30 yaşında ronaldinho 27 fazla fark yok!!!

Ronaldo Yu 2002 de de gördük!!! 26 yaşındaken yanii..

Henry benim içinde mükemmel ama Ronaldinho kadar değil.. Diorum Ronadlinho gelmiş Geçmiş en iyi bu benim fikrimdir olabilir...

Gerçi Ben Cristiano Ronaldo Cuyum ama :P

Hocam 30 yaşında ama 500 tane sakatlık yaşadı adam Başka bir futbolcu olsa 10 kere futbolu bırakmıştı..! 30 Yaşında diyosun ama adam bu sezon 8 kez sakatlanmışş 17 golü var.!!! Haa oyun olarak dinçlik olarak diyosan tamam..! Ayrıca Ronaldo 2002 dede Eski Ronaldo değildi ki.! Ben daha öncesinden bahsediyorm.! Barcelonadayken attığı golleri unutmadık...!

• PELE
    MARADONA
    RONALDİNHO
    HENRY
    HAGİ
    C.RONALDO
    RONALDO
    ZİDANE
    NİSTELROOY
    ADRİANO
    NEDVED

• quote:

Orjinalden alıntı: dark_ages

PELE
    MARADONA
    RONALDİNHO
    HENRY
    HAGİ
    C.RONALDO
    RONALDO
    ZİDANE
    NİSTELROOY
    ADRİANO
    NEDVED

BUNLAR MANYAK OYUNCULAR YAHU BUNLARIN HEPSİ Bİ FENERE GELSELER OFF BE YAKARIZ ORTALIĞI
    ACABA BU SAYDIKLARINDAN BESKETBOL DA DA İYİMİDİRLER

• Orjinalden alıntı: Soul_Master

Orjinalden alıntı: dark_ages

PELE
    MARADONA
    RONALDİNHO
    HENRY
    HAGİ
    C.RONALDO
    RONALDO
    ZİDANE
    NİSTELROOY
    ADRİANO
    NEDVED

AYNEN KATILIYORUM

• puskas
    hagi
    maradona
    kempes
    cruyf
    platini
    tanju
    rıdvan eskilerden...

MESSİ
    riquelme
    tevez
    ronaldinho
    cristiano ronaldo
    zlatan yenilerden...
  • ben franck riberydir yaten o seçildi

• ama c. ronldoda iyi ama bence cassio lincoln benim adamım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.