Şimdi Ara

Dünyanın en iyi oto otomobil lastik markası hangisi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
6
Favori
325.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

continental kesinlikle. her testte ilk 3 de en azindan, cogu zaman birinci.

Ben memnun değilim. Yol tutuş zayıfladı eski energy saver lara göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokian

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumho

• Michelin,Pirelli ve Yokohama su ana kadar kullanip memnun kaldiklarimdan

Continental de kullanmistik.Berbat otesiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Michelin,Pirelli ve Yokohama su ana kadar kullanip memnun kaldiklarimdan

Continental de kullanmistik.Berbat otesiydi
    Bence herkes kafadaki kalıplaşmış "Marka" yapısından çıkıp,yeni markaları denemeli...

Maxxis,Nokian,Tigar özellikle Japon Falken bu markalar Türkiye piyasasında isim yapmamış fakat ciddi sağlam F/P lastikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

kışlık lastikte nokian tek geçerim.

Alıntıları Göster
    Michelin.
  • mahmutsultan M kullanıcısına yanıt
    Benim de ilgimi çeken bir marka, 2007 de 205 55 16 ebatlı Sport modelini kullanmıştım akustik konforu aklımda kalmış.

İleride 225 45 17 ve 245 45 18 ebatlarını almayı düşünüyorum.
  • Conti

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Conti
    Cevizlidere Çankaya/Ankara işyerim bulunmaktadır.

24 yıldır Lastik sektörinde hizmet vermekteyim.Tecrübelerme
    dayanarak Türkiye şartlarında uzun yol şartlarında MİCHELİN
    Stabilize yollarda çok kullanılıyorsa LASSA_BRİDGESTONE_PETLAS tercih edebilirsiniz.

Zübeyir TÜRKÖZ KRAL OTO LASTİK 0535 275 5451
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

kışlık lastikte nokian tek geçerim.

Alıntıları Göster
    Öncelikle herkese merhaba. Konuyu açan arkadaş da belirtmiş ama lastiğin kalitesi şartlara ve ihtiyaca göre gerçekten değişiyor. Asfaltta yarılan Good Year bile duydum. Otobanda değil ama hani köy yollarına hafif taşlı, güzel bir asfalt döküyorlar. Onda yarılmış. Ama Good Year kötüdür diyebilir miyiz? Kuru zeminde Continental EcoContact 5 gerçekten çok başarılı. Yeri geldi Linglong Greenmax bile kullandım. Çok ucuz bir Çin malı lastik. Kızaklama mesafesinde Finlandiya'daki testlerde 3. filan olmuş. Gel gör ki ıslak asfaltta bir özelliği yok. Fiyatı ucuz.

Kış lastiğinde Yokohama W Drive 903 kullandım. Gerçekten çok iyiydi. Diş aralıkları geniş olduğu için çamurda beni defalarca kurtardı. Hiç teklemedi. Ama çamura girmeyecek biri için pek fark etmez. Bunun 905 modeli ise testlerde hep zirveye oynuyor. Onu denemedim hiç. Ama gidip inceledim. Michelin'in daha sert yanaklısı olması hoşuma gitti.

Türkiye şartlarında sanırım bize en uygun lastikler diş aralığı (derinliği değil) geniş olan, yumuşak yapılı fakat yanakları kalın, fiyatı da lastik başına 180 TL'yi geçmeyenler diye düşünüyorum. Diş aralığı geniş olunca çamuru iyi kavrıyor. Dar olunca ise çamurun üzerinde kayıp gidiyor. Yani çamurlar diş aralıklarını tam doldurmuyor. Bu yüzden buna dikkat ediyorum. Bir de Michelin2in şu özelliği var: Lastiğin su savurmasını bile testlerde ele alıyorlar. Eğer yana su savuruyorsa o lastiğin oluklarını yana doğru uzatıyorlar ki yandan geçen sürücülere tehlike arz etmesin.

Kormoran da kullandım. Michelin'in yan markası o da. Arabayı sattığım ağabey bile onları kullanıyor. Çok da memnun. Sessiz bir lastik.

Şahsımca dikkat ettiğim özelliklerde bana uyan lastikler genelde Yokohama'da var. Yalnız şu BlueEarth serisini hiç beğenmedim.

Yazlık lastiklerim eskiyince yine Continental alacağım. Kış lastiğim eskiyince de W Drive 905 alacağım. memnunum.

• KRAL OTO LASTİK kullanıcısına yanıt
    Bridgestone için "asfalt lastiği" derler. Doğru mudur?
  • Ya beyler konu hortlamış zaten bende 2009 Honda jazz var üzerinde Michelin energy Saver var, değişim zamanı geldi , lastikçi bana o kadar para verme yine michnelinin ürettiği alt firmasını önerdi ismi aklımda değil, arada 300tk oynuyor, riske değermi? Yoksa daha uygun lastik önerirmisiniz, izmirdeyim malum kar buzlanma falan çok olmaz

• eagle_man E kullanıcısına yanıt
    Kormoran mı? sakın almayın. 3 ayda 2 kere patladı lastik. Yol tutuş, fren filan hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Kormoran mı? sakın almayın. 3 ayda 2 kere patladı lastik. Yol tutuş, fren filan hikaye.
    Dünyanın en iyi lastiğini bilmem ama bizim samanyolu ve civardaki 3-5 galaksinin en iyi markası goodyear.. Diğerleri vasat..
  • quote:

/yok tigar

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_man

quote:

/yok tigar

Alıntıları Göster
    Continental
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Continental

Alıntıları Göster
    175 65 15 ten 185 60 15e geçsem sıkıntı olurmu, araç dahamı fazla yakar nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_man

175 65 15 ten 185 60 15e geçsem sıkıntı olurmu, araç dahamı fazla yakar nedir

Araca gore degisir bazilari 185 lerde bile surtme yapabiliyor. Davlumbaz yeterliyse mutlaka tak derim, viraja daha iyi girer yola daha saglam tutunursun

• Formula 1 e lastik tedarik eden markalar diğerlerine göre daha iyidir bende. Daha fazla bilgi , Tecrübe ve teknolojiye sahipler

• İhtiyaca göre değişir. Etiket değerlerine bakacak olursak good year efficient grip performance, ben kullanıyorum çok memnunum. Bundan önce Bridgestone kullandım sertti ses alıyordu ama virajlarda daha güven veriyordu sanki.. Kimisine görede Michelin iyi ama ona da hamuru yumuşak, çabuk tükeniyor diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.