Şimdi Ara

Dünyanın en iyi oto otomobil lastik markası hangisi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
6
Favori
325.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yillarda continental cok klas lastikler uretiyor.

Bridgestone rezalet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cbascan kullanıcısına yanıt
    Bridgestone t001 güzel lastik, bi inceleyin derim.

• macropolo kullanıcısına yanıt
    Bi ara er300 turanza kullanmistim cok kotuydu.

Su an 245 tabanli potenzalar var yine vasatin altinda. Guven sifir.

• cbascan kullanıcısına yanıt
    Ben uzun yıllar kullandım. Sert lastik, ses çok alır ayrıca konforuda çoğu lastiğe göre düşüktür ama kuru ıslak beni hiç yarı yolda bırakmadı, viraj kabiliyeti iyiydi. Şimdi t001 çıkmış, goodyear la arasında çok gidip geldim en son goodyear aldım ama kullananlar memnun. Etiket değerleride iyi zaten...

• pirelli p zero
  • en konforlu lastik michelin primacy serisi, en iyi yol tutuşu continental spor contact
  • C sinifi aracina gidip de pirelli p zero lastik almis biri olarak soyluyorum ki lastikler arasinda oyle aman aman fark kalmadi

Bundan sonra 2x lira verip 4 sene kullanacagim pahali lastik yerine;
    x lira verio 2 sene ucuz lastik kullandiktan sonra tekrar x lira verip 2 sene daha ucuz lastik kullanacagim

3.seneden sonra pahali ama 3 yasina gelmis bir lastik 1 yasindaki ucuz lastikten daha kotu duruma gelebiliyor

• Merhaba arkadaşlar, konuyu baştan sona okudum ancak yine de görüşlerinizi almak istiyorum. Acccent Blue aracıma lastik(195/50/R15) alacağım önerilerinizi söylebilir misiniz. Eğer zahmet olmazsa önerdiğiniz markayı da sebebi ile açıklar mısınız ?
  • porte85 P kullanıcısına yanıt
    KUSURA BAKMAYIN İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN ÖTÜRÜ CEVAPLAYAMADIM ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM
    EN İYİ OTO YOL LASTİĞİ; 1 SESSİZ SÜRÜŞ 2. BİR AMORTİSÖR 3. YAKIT TÜKETİMİ 4.YOL TUŞU
    GÖREVİ GÖREN LASTİK
    Yakıt verimliliği, renk kodlu bir ölçekte A ila G arasında sınıflandırılır.
    A (yeşil) = En yüksek yakıt verimliliği sınıfı
    G (kırmızı) = En düşük yakıt verimliliği sınıfı
    D sınıfı, yolcu otomobilleri için kullanılmaz
    Islak zeminde sürüş hakimiyeti A ile F arasında sınıflandırılır:
    A = En yüksek sınıf
    F = En düşük sınıf
    D ve G sınıfları, yolcu otomobilleri için kullanılmaz.
    LASTİK EBADINA GÖRE DEĞİŞİKLER OLMAKTADIR.
    Continental-michelin-Nokian-Goodyear.
    Serilerine ve ebatlarına görede sıralamalar yer değişmektedir.
    Benim tecrübelerime göre;
    Continental-michelin asfalt -oto yol lastiğidir
    Stabilize yolda çok kullanılıyor ise Bridgestone tercihtir.

• Goodyear.

• Bence conti ve good year. Gerek ekonomi gerek performans lastikleri. Şahsi görüşüm.

• eagle_man E kullanıcısına yanıt
    Riske değmez. Michelin ile devam et.
  • Aracımda fabrika çıkışı Goodyear vector4seasons lastikler var. 5 yılı bitirmek üzere. Biraz ses yapsa da kar lastiği derdiyle uğraşmıyorum. Gene 4 mevsim lastik almak istiyorum. Michelin crossclimate lastikleri nasıldır? Yıllık 10 bin km yol yapıyorum, ebat 195/65/15. Fiyatları makul görünüyor. Kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmdls

Merhaba arkadaşlar, konuyu baştan sona okudum ancak yine de görüşlerinizi almak istiyorum. Acccent Blue aracıma lastik(195/50/R15) alacağım önerilerinizi söylebilir misiniz. Eğer zahmet olmazsa önerdiğiniz markayı da sebebi ile açıklar mısınız ?

Kesinlikle f/p krali Falken fakat desenine iyi bakin bazilarinda etiket degerleri f falan olabiliyor

• AR-GE için en çok para harcayan firma Michelin. Coca-Cola'nın özel formülü gibi onlarında özel bir lastik hamuru formülü var, ve formülü sadece kendileri kullanıyor. Bu da onları dünyanın 1 numarası yapar.

Konfor ve sessizlik isteyen kullanıcının birinci tercihi Michelin oluyor.
  • Dünyanın en iyisi mi bilmem ama benim kullandıklarım arasında en iyisi Continentaldi.

• Burada şöyle bir anket yapılmış;
    http://www.arabalar.com.tr/en-iyi-lastik-markasi
  • Petlas kullanıyorum memnunum. Fakat bir daha continental alacagim. Kışlık lastikler continental, kar performansi harikulade. Aşırı memnunum.

• Türkiye'nin asfalt kalitesi malum. En kaliteli asfalt olması gereken otobanlardan örnek verirsek Gaziantep mersin otobanının son hali içler acısı. Bildiğin bazı yerlerinde çukur var. Şehirler arasında duble yol diye yapılan yollar ise zift üzeri mıcır. Dolayısıyla sessizlik ve konfor istiyoruz yumuşak lastik peşinde koşuyoruz. Yumuşak lastik iyi hoş ama çabuk aşınıyor. Lastikler de pek ucuz degıl. Ben Michelin de kullandım conti de ama en memnun kaldığım Goodyear efficientgrip di. Tekrar alırsam Goodyear düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleeper -- 17 Ağustos 2016; 16:41:08 >
  • Arkadaslar
    Fiat doblo aracına 185/65/15 t serisi
    Michelin lastik aldim .uretim tarihi 2014 ,takilma tarihi de 2014 ,
    Suan lastik cortladi resmen.
    Lastik jandin icindeki yanağı jole gibi sallaniyor. Araba 60 la bile sanki parmak ucuna basarmis gibi gidiyir.
    Yol tutus 0 . Lastikte diste vs erime hic yok. Ama hamurunda ne varsa var.
    Sıcağıda yiyince , lastik naylon gibi oldu.michelin mi ama abi uzak durun .

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.