quote:Orjinalden alıntı: senfield25 quote:Orjinalden alıntı: R4MOS quote:Orjinalden alıntı: Dx abi o fotoda herkez kalbini tutuyor hiddink nereyi tutuyor Elini "VİCDANINA" koyuyor...
Bu adam sadece t.d olarak gelse bile pek sesimi çıkartmaz sevinirdim. Yalnız adam bir de Rijkaard'ın yardımcısı olarak geliyor işe bak ya.
quote:Orjinalden alıntı: Lincoln10 quote:Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum Neskeens uzaktan şutlarıyla ünlüymüş.Çok sert vururmuş ama teknik adamlığını görecez. bi de bakarsınız SABRİ'YE FUTBOLU ÖĞRETİYORMUŞ Yok artık ! Adam alt tarafı yardımcı antrenör. David Copperfield değil.
quote:Orjinalden alıntı: muRTah quote:Orjinalden alıntı: Lincoln10 quote:Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum Neskeens uzaktan şutlarıyla ünlüymüş.Çok sert vururmuş ama teknik adamlığını görecez. bi de bakarsınız SABRİ'YE FUTBOLU ÖĞRETİYORMUŞ Yok artık ! Adam alt tarafı yardımcı antrenör. David Copperfield değil. sabri olsam şu yorumlardan sonra Mexico'ya yerleşip adımı Amisulashvili Amunike olarak değiştirirdim.
quote:Orjinalden alıntı: muRTah quote:Orjinalden alıntı: Lincoln10 quote:Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum Neskeens uzaktan şutlarıyla ünlüymüş.Çok sert vururmuş ama teknik adamlığını görecez. bi de bakarsınız SABRİ'YE FUTBOLU ÖĞRETİYORMUŞ Yok artık ! Adam alt tarafı yardımcı antrenör. David Copperfield değil. Sabri'nin futbolu öğrenmesi için sihirli bir deyneğe ihtiyacı var, bu deynek nonda'da bana kalırsa
quote:Orjinalden alıntı: Mage_DewiL quote:Orjinalden alıntı: muRTah quote:Orjinalden alıntı: Lincoln10 quote:Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum Neskeens uzaktan şutlarıyla ünlüymüş.Çok sert vururmuş ama teknik adamlığını görecez. bi de bakarsınız SABRİ'YE FUTBOLU ÖĞRETİYORMUŞ Yok artık ! Adam alt tarafı yardımcı antrenör. David Copperfield değil. sabri olsam şu yorumlardan sonra Mexico'ya yerleşip adımı Amisulashvili Amunike olarak değiştirirdim.