Şimdi Ara

Dünyanın en küçük Android 9 telefonu bağış rekoru kırıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bağış deyince telefonu akp yapıyor sandım  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: curiolus

5" bile razıyım , şu an piyasada 6inch altı android telefon maalesef yok. bir iki giriş seviyesi model var onlarda çok dandik.

Cebimizde tabletle geziyoruz resmen.

Alıntıları Göster

galaxy s4 ya da xiaomi mi5 al keserse orjinal rom kesmezse custom rom yükle kullan.. sıfır bulabilirsen sıfır al. daha yeni telefonlar hakkında bilgi veremeyeceğim çünkü piyasa araştırması yapmadım. vardır mutlaka ama donanım dandik diyorsun. s4 mi5 de donanım günümüz sartlarına göre dandik ama en azından kameraları kulaklık ses cıkısları ve tasarımları iyi zamanının üst seviye cihazları hem de eski android sürümleri eski iphone'lardan daha çok is görür yani uygulama desteği acısından.. yeni cihaz bulamıyorsan eskilere yönel. büyük telefonlar gercekten cebe girmiyor bende 6.67'lik cihaz var arabaya binince öndeki göze koyuyorum telefonu kol gibi telefon cepteyken oturmak imkansız hatta kısın deri ceketin ic cebine koyunca fermuar acıkken ceket hafif sola yamuluyor ağırlığından  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 10 Ağustos 2021; 11:19:28 >

• Telefonları küçültün artık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.