Şimdi Ara

Dünyanın en küçük Android 9 telefonu bağış rekoru kırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en küçük Android 9 telefonu bağış rekoru kırıyor

Akıllı telefon pazarı yavaş yavaş 7 inçlik ekran boyutlarını test etmeye başlarken bazı projeler de ekranı olabildiğince küçültmeye çalışıyor. Geçen yıl 3 inçlik ekranıyla hayata geçen Jelly 2 telefonundan sonra 3 inçlik ekranıyla Mony Mint karşınızda. 

Mony Mint özellikleri ve fiyatı

Geçen yıl Jelly 2 modeli en küçük Android 10 telefonu olmuştu ancak 6GB RAM ve 128GB depolama ile boyundan büyük işler yapıyordu. Mony Mint ise boyutlarına göre mütevazi bir donanım sunuyor.

Ayrıca Bkz.Mayıs'ta Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar belli oldu: Red Dead Online, FIFA 21 ve daha fazlası

3 inçlik ekranında 480x854 piksel çözünürlük sunan telefonda 4 çekirdekli bir MediaTek işlemci yer alıyor. 3GB RAM ve 64GB depolama ile desteklenen sistem Android 9 üzerinde çalışıyor. 

Arka kısımda 5MP, ön kısımda 2MP kamera bulunan telefonda 1280mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. 4G ağları destekleyen telefon 99$ erken erişim fiyatıyla satılıyor. Indiegogo üzerinde kat kat fazla bağış toplayan telefon Kasım ayında dağıtıma başlayacak. 

Kaynak:https://www.indiegogo.com/projects/mint-a-smallest-4g-smartphone-that-can-do-it-all#/

• Bir ayarları yok la ya cok buyuk ya kucuk telefonlar yapıyorlar..boyut olarak iphone 12 mini boyutları en ideali ancak ondada sıkıntı fiyatı zaten boyutu kucultuyorsam smart ozelliklere daha az ihtiyacım var demek..oysa aynı boyutlarda orta segment ozellikleri olan uygun fiyatlı bir android cihaz cıksa cok satar..
    Bu kadar küçük ve çok işlevli telefonların bir hayli alıcısı olacaktır. Bazı insanlar ev ofis çalışan mesela evinde geniş TVsi, bilgisayarı, laptopu, tableti filan olunca dışarı çıktığında sadece mesaj atmak ve bir kaç telefon açmak, bir yerde de gerekirse fotoğraf çekmek için küçük bir telefonu yanında taşımayı tercih ediyor. Büyük ekran çok işlevli telefonların evinde elinde bu tür ekipmanı az olan özellikle gençler için daha ideal olduğu, her tür ihtiyacını tek bir telefon ile giderdiklerinden büyük olmalarını da mantıklı buluyorum. Minik telefonlar, misal bir tırmanış sporcusu, bisikletçi veya daha fazla fiziksel aktiviteleri olan insanların bu tür küçük telefonlara daha fazla rağbet edeceğini düşünüyorum. Umarım markalı telefonlar da bu tür boyutlarda üretim yapmaya teşvik edilir.
  • Telefon iyi'de madem yaptılar, linux vb desteği olsaydı. ileride google android 9a desteği kestiğinde ne olacak. cihazın yazılım tarafı önemli olan.
    Birde harmony os desteği'de verilebilirmiş android yerine.

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Adamlar ne yapmış, siz ne bekliyorsunuz... Tuhafsınız valla.

• Bir ayarları yok la ya cok buyuk ya kucuk telefonlar yapıyorlar..boyut olarak iphone 12 mini boyutları en ideali ancak ondada sıkıntı fiyatı zaten boyutu kucultuyorsam smart ozelliklere daha az ihtiyacım var demek..oysa aynı boyutlarda orta segment ozellikleri olan uygun fiyatlı bir android cihaz cıksa cok satar..

• Haberi okumadan otomatik yorum yapıyor bazı arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar küçük ve çok işlevli telefonların bir hayli alıcısı olacaktır. Bazı insanlar ev ofis çalışan mesela evinde geniş TVsi, bilgisayarı, laptopu, tableti filan olunca dışarı çıktığında sadece mesaj atmak ve bir kaç telefon açmak, bir yerde de gerekirse fotoğraf çekmek için küçük bir telefonu yanında taşımayı tercih ediyor. Büyük ekran çok işlevli telefonların evinde elinde bu tür ekipmanı az olan özellikle gençler için daha ideal olduğu, her tür ihtiyacını tek bir telefon ile giderdiklerinden büyük olmalarını da mantıklı buluyorum. Minik telefonlar, misal bir tırmanış sporcusu, bisikletçi veya daha fazla fiziksel aktiviteleri olan insanların bu tür küçük telefonlara daha fazla rağbet edeceğini düşünüyorum. Umarım markalı telefonlar da bu tür boyutlarda üretim yapmaya teşvik edilir.

• Cep telefonu diğerleri takoz

• P30 kullanıyorum boyutları ideal olduğu için aldım. Büyük telefon sevmiyorum.
    6.1 inçten sonrası alınmaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı hala telefon, oysaki telefon boyutunu geçeli çok oldu bu cihazların. Buyüzden büyük ekran eleştirisi yersiz kalıyor.

• Yazılım yönünden insanın içine sinmiyor. Android 11li olsaydı neyse de. Eski yazılımlı cihaz insan almak istemiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer bu resimdeki saçma telefonsa hiç yapmasınlar daha iyi, çerçevesiz olarak yapabilirler, o çirkin çerçeve bölgesi ekran olsa gayet mantıklı bir tercih olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_clk

Telefon iyi'de madem yaptılar, linux vb desteği olsaydı. ileride google android 9a desteği kestiğinde ne olacak. cihazın yazılım tarafı önemli olan.
    Birde harmony os desteği'de verilebilirmiş android yerine.

Bu aralar çok gözüme çarptığı için yazma ihtiyacı hissettim. "iyi'de" değil de "iyi de" ya da "desteği'de" değil, "desteği de". Laf çarpmak değil maksadım.

• ne kadar da orjinal bi tasarım:d

• 3 inc ekran kasa 5 inclik telefon ediyor gereksiz.
    6 inc telefonlarda kasa yok artik dert ne.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden ayarları yok gerizekalıların.

• 4 İnçlik telefonlar gelsin artık gittikçe büyüyor telefonlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

4 İnçlik telefonlar gelsin artık gittikçe büyüyor telefonlar

5" bile razıyım , şu an piyasada 6inch altı android telefon maalesef yok. bir iki giriş seviyesi model var onlarda çok dandik.

Cebimizde tabletle geziyoruz resmen.

• 3" çok konforlu boyut.htc wildfire'ım vardı o boyutta.heryerde taşırsın.telefonun herşeyi güzel de daha yeni android sürümü olsaydı en azından daha uzun süre uygulama desteği derdi olmasaydı

• 4.7" tam çerçevesiz orta seviye telefon istiyorum. Samsung duy sesimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: curiolus

5" bile razıyım , şu an piyasada 6inch altı android telefon maalesef yok. bir iki giriş seviyesi model var onlarda çok dandik.

Cebimizde tabletle geziyoruz resmen.

Alıntıları Göster

Satın alma kararımı etkileyecek bir olay olur bu. Yani iPhone mini boyutlarında ve en fazla 5.000TL fiyatlı bir telefon çıkarsa, elimdeki telefon ne olursa olsun hemen değiştiririm.

Hızlı şarj teknolojisi sayesinde pili dert etme olayı da bitti zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.