Şimdi Ara

Dünyanın en küçük iPod'u 49 dolarlık fiyatı ve yeni tasarımıyla karşımızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
10.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jobs, cihazı tanımlarken "wearable" sıfatını kullanıyor. Türkçe'ye çevirince de "giyilebilir" oluyor. Kasıt ise cebinde taşımak yerine kıyafetlerin üzerine takılabilir bir aksesuar olması veya bileklik ile birlikte kullanılabilmesi.
  • abi bunu 2 yıldır kullanıyorum böle rahat bişi kullanmadım, motor kullanırken özelliklede koşu yaparken yokmuş gibi ya ben çok memnunum 2gb olması ıyı olmus bundan ocnekı cıakrdıgı parmak gibi dalga iğrençti
  • 4gb olsa iyi olurmuş bana kalırsa bir önceki tuşsuz mini tasarım daha güzeldi çakmak cebinde kaybolacak kadar küçük :).. onun üzerine <geri Pause ileri> tuşları koysa daha iyi olurdu, sesi de kulaklıktan artırsınlar
    fotolardaki ebatlara bakarsanız bence yine de en küçüğü daha iyi.
    Dünyanın en küçük iPod'u 49 dolarlık fiyatı ve yeni tasarımıyla karşımızda

4.gen shuffle yerine Nano yu tercih ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

4gb olsa iyi olurmuş bana kalırsa bir önceki tuşsuz mini tasarım daha güzeldi çakmak cebinde kaybolacak kadar küçük :).. onun üzerine <geri Pause ileri> tuşları koysa daha iyi olurdu, sesi de kulaklıktan artırsınlar
    fotolardaki ebatlara bakarsanız bence yine de en küçüğü daha iyi.

4.gen shuffle yerine Nano yu tercih ederim..

son resimdekinin modeli falan varmı

• Buna ne diyorsunuz millet ipod'u kol saati gibi kullanmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Buna ne diyorsunuz millet ipod'u kol saati gibi kullanmak için

Saçma.

Yürürken önümde kablo mu sallanıp dursun; çok gereksiz bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Bence çok güzel, uzun kollu birşey giydiğinizi düşünün kolunuzdan kabloyu geçirirsiniz hiçbir şekilde kablo karmaşası olmaz. Zaten bunu saat niteyine takacaksınız, müzik dinleyeceğiniz zaman kulaklığı takacaksınız.
  • Kol saati fikri pek tutmaz fakat Nano iyi satacak sahsen ben yeni tasarimini cok begendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

Saçma.

muzik dinlerken hos olmaz ama onun disinda kulaklik yokken gayet hos duruyor bence. led saatler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 10 Eylül 2010; 20:25:03 >

• ya yurtdışında 150 dolar am buraya gelince dünyanın fiyatından satılacak..

yok mu yurtdışından gelcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell
    son resimdekinin modeli falan varmı

Ipod nano 6.ncı Gen. bu..
    8GB =300tl
    16GB =365tl
    kardeşim dün Londra dan gelirken bundan getireyim dedi de. Iphone 4 e odaklandığım için istemedim..
    8gb olanına 400tl fiyata alan olur mu ki..

• quote:

süper duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 11 Eylül 2010; 2:14:50 >

• Çok gereksiz
  • Arkadaşlar bunun 2gb olanı ABD de 49$ dan satışa çıktı,sizce ülkemize ne zaman gelir resmi olarak ve ne kadar fiyattan satılır?Daha önceki nanolarda mesela fiyat artışı nasıl oluyordu ABD ye göre?
    Saygılar...
  • ben ıpod kullanıcısıyım.. tuşlusu ilk cıktığında almıştım yeni bozulduu.. kişiye göre değişir 2 gb bana yeterli geliyor ileri sarma geri sarma olayıda tuşla oldukca basit.. ekranlı olmayışı benim için daha iyi.. yani olumsuz eleştirilerde bulunanlara ı pod bunu siz begenesiniz diye üretmedi .. benim gibi beğenenlşer için üretti... yok 15 saat azmış gün 24 saaat ... yok 2 gb azmış arşiv atmıcagımki onun için harici hdd var :) yapmayın lütfen yüksek ses tasarım kullanım kolaylı ve taşıma kolaylığı yeni nesil ı pod eskisinden farkı dier tuşlu versiyonu biraz daha uzunduu bu ise kare ...... bence başarılı bir çalışma olmuş .. ıpod alacaktım bunu bekliceğim artık :)
  • Daha dün elime geçti, ABD den sipariş ettim cok güzel birşey görünüş acısından

ayrıca yukarıda yazan arkaaşada aynen katılıyorum bu bir müzik calar, ve benim görüşüm bi müzik calarda veya telefonda ne kadar cok müzik varsa o müziklerden nefret etme olasılıpımı o kadar artıyor, bende n98 8gb var icinde bir sürü müzik var ama dinlerken sürekli değişiyorum, az ve öz olması en güzeli mp3 calalrlarda bunun icindir bana göre :)

15 saatte kaget hos uzun bir süre, ses kalitesini kimse kücümsemesin zaten inandıramazsınız kimseyi :)

kullanımıda cok kolay ve taşıma sorunu yok :))

alanlara sözüm şudurki kesinlikle beğendiyseniz kacırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Daha dün elime geçti, ABD den sipariş ettim cok güzel birşey görünüş acısından

ayrıca yukarıda yazan arkaaşada aynen katılıyorum bu bir müzik calar, ve benim görüşüm bi müzik calarda veya telefonda ne kadar cok müzik varsa o müziklerden nefret etme olasılıpımı o kadar artıyor, bende n98 8gb var icinde bir sürü müzik var ama dinlerken sürekli değişiyorum, az ve öz olması en güzeli mp3 calalrlarda bunun icindir bana göre :)

15 saatte kaget hos uzun bir süre, ses kalitesini kimse kücümsemesin zaten inandıramazsınız kimseyi :)

kullanımıda cok kolay ve taşıma sorunu yok :))

alanlara sözüm şudurki kesinlikle beğendiyseniz kacırmayın

Katılıyorum arkadaşım kesinlikle az ve öz olmalı bencede.1000 lerce şarkı arşivi yapıp kendimizi hapstemeyeceğiz bir yere günlerce :) Fakat arşivlemeyi ve hepsinin elinin altında olmasını isteyen arkadaşlarda var
    Hocam demişsin sipariş ettim ABD den yeni geldi diye.Sipariş derken bir yakının falan oradan geliyordu onamı sipariş ettini,yoksa internetten falanmı aldın?Hayırlı olsun bu arada?

• 2 gb demek 500 adet şarkı demek. bence gayet yeterli geldi bana. sonuçta hdd olarak kullanmayacağız.
  • 139 tl teknosadan aldım önce ekransız nasıl olur dedim ama ekranı hiç aramıyorum süper alet..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.