Şimdi Ara

Dünyanın en küçük yüksek performanslı oyun bilgisayarı: Gigabyte BRIX II (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
7.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bekliyoruz.
  • abi çok iyi yaa
  • Çok tatlı geldi.
  • Ne kadar sevimli bişeymiş bu :D
  • yaw bundan oyun pc si olursa bizim pc ler de ultra oyun pc si olur herhalde
  • Enteresan bir makine, iyice küçüldü boyutlar, fiyat uygun olursa bundan bir tane edinmek isterim her yere taşınır portatif :)
  • Masaüstü bilgisayarları için bu daha başlangıç.Adamlar lök diye ellerindeki geliştirilmiş teknolojiyi mi sunucaklar.
  • bu cihazı alırsam sırf meraktan söker içine bakarım

bende yeni cihazları açıp içine bakma zafı varda
  • 12 mm fan boyutunda pc yapmışlar
  • Eski oyunlardan vazgeçemeyenler adına masaüstü olarak cazip olabilir. Ancak yeni oyunlar için harici takılabilen ekran kartları çıkana kadar micro ya da mini-atx şimdi daha cazip durumda.
    Dizüstü olarak ise eski oyunlar ve çok amaçlı kullanım için şu model çok cazip:
    GIGABYTE Q2452H
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4656#kf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkutk10 -- 16 Kasım 2013; 7:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

Cumaya gitmiyor musunuz siz?

saçma... erdi özüağ'ın şu anda bulunduğu yerde cuma vakti değil ki.

çok zekisin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

Cumaya gitmiyor musunuz siz?

gitmiyoruz dinsiziz biz

sana sormadı adam zaten
  • Ne zaman satışa sunulacak bilgisi olan varmı

• Fiyatı abartı olmazsa salondaki tv ye sabit bir çözüm olabilir.Oldukça şık ve küçük...
  • oyun oynamaktan ziyade tv nin altında çok şık duracaktır internete girmek face skype için çok mantıklı tabi fiyatı 1000 tl ve üzeri olmazsa :D
  • Bir önceki seriyi kullanıyorum pek memnun sayılmam umarım bu yeni model beklentileri karşılar ...
  • Konuyu biraz araştırdım. II. nesil Brix dediğimiz ürünlerin ilk seriden farkı Haswell yani 4. nesil işlemci kullanıyor olmaları ve ilk seride sadece m-sata hdd kullanılabiliyordu bu seride ise hem m-sata hemde 2,5" notebook diski takılabiliyormuş cihazlara. Aşağıda linklerini paylaşıyorum yeni gelen ürünlerin.
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/desktop_platform/gb-bxi5h-4200rev_10/
    Bu ürünün i7 olanıda varmış ama şuan stoklarda yokmuş. Yukarıda linkini verdiğim ürünün sk fiyatı yaklaşık 529 usd + kdv. Doğru kaynak bulunursa bu fiyat sanıyorum 500 usd + kdv ye kadar iner. Fakat bu ürün oyun için üretilmiş bir cihaz değil. Ekran kartı onboard. Oyun için olan amd işlemcili ve harici 2 gb ddr5 vgası olan ürün de aşağıdaki gibi. Bu ürün henüz ülkemize gelmedi, talep olursa yada özel sipariş ile getirilebiliyormuş.
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/desktop_platform/gb-bxa8g-8890rev_10/
    Bu arada ben cihazı internet üzerinden dizilerimi izlemek için, internette gezinmek için ufak tefek ofis işleri için ama en önemlisi düşük elektirik tüketiminden dolayı film indirmek için kullanıyorum. Tv ye bağladığınızda çok faydalı bir cihaz diyebilirim. Bilginize ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keleback -- 18 Mart 2014; 10:34:24 >

• Beğendim

• Pcye bak be bide benim hurdaya

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.