Şimdi Ara

Dünyanın en küçük yüksek performanslı oyun bilgisayarı: Gigabyte BRIX II (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
7.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gfbekir

Annem bunu kutu zannedip çöpe atar.

Hhahahfa olurmu olur
  • Buna çöp diyenlerin beyinleri kullanım dışı herhalde lan ona çöp buna çöp töbe ya sanki kendileri asusun sahibi ulan madem çöp çıkar adam akıllı bişey senden alışveriş yapalım ozaman Türk milleti işte sadece konuşmasını bilir icraat yok ama.

• Bu adam berlinde mi amerikadamı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

'' Performans '' kavramı yakın da ortadan kalkacak bunu anladım ;))

Artık, herkes; '' Küçük mü? - Büyük mü? '' diyerek seçim yapacak... Dev cihazlarla, Minicik cihazlar performans konusun da yarışır oldu.

Gt650m li mobil cihazla 7870xt li masaustuyu bir mi tutuyorsun yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Artık, herkes; '' Küçük mü? - Büyük mü? '' diyerek seçim yapacak... Dev cihazlarla, Minicik cihazlar performans konusun da yarışır oldu.

Benim söylediğim den onu çıkartabiliyorsan, sana nasıl açıklayayım ki ;)

''Yakın da '' diye bir terim kullanmışım orada. Ve, Senin yazdığın alakasız bir sonuç... Ayrıca; SSD, HDD, G. kartın da farklı yongalar, minik paneller Vs. Yakın da çok daha küçükleri üretilecek... O zaman; Şimdi söylemediğim, Fakat senin sonuç olarak çıkardığın şeyi söyleyeceğim. O zaman performanslar çarpışır oalcak Ve kullanıcılar sadece '' Büyük mü? - Küçük mü? '' diyecek...

• arkadaslar bu mini pc kasasi harbiden is yapar ve fiyatinin cazip olucagina inaniyorum yani en fazla 1500tl

• quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

asus firmasına rakip olmaya kararlı gigabyte yakın zamanda anakart pazarında birinci olucak

Anakart'da ve ekran kartında zaten çoğu pazarda birincilikleri alıyorlar okuduğumuz kadarıyla. NB/Tablet tarafında da baya bir efor sarf ediyorlar görünen o ki.

• Masaüstü deniyor ama çekmece içi pc
  • quote:

Yok öyle bir şey. Hacim meselesi bu. Küçücük kutuya bu donanım sığıyorsa, büyüğüne her zaman fazlası sığar. Rekabet falan olmaz. Tercih olur.
  • Kimsede sormamış RAM ne kadar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Benim söylediğim den onu çıkartabiliyorsan, sana nasıl açıklayayım ki ;)

''Yakın da '' diye bir terim kullanmışım orada. Ve, Senin yazdığın alakasız bir sonuç... Ayrıca; SSD, HDD, G. kartın da farklı yongalar, minik paneller Vs. Yakın da çok daha küçükleri üretilecek... O zaman; Şimdi söylemediğim, Fakat senin sonuç olarak çıkardığın şeyi söyleyeceğim. O zaman performanslar çarpışır oalcak Ve kullanıcılar sadece '' Büyük mü? - Küçük mü? '' diyecek...

Mobiller kuculecek normallerin eli armut toplayacak ha? lel

• Cok iyi yanliz

• İlk defa adamakıllı bir donanım haberi yapıldı. Uzun süredir, apple, samsung ve diğer android firmaları arasında sürekli kısa bilgilerin haber diye sunuldugu mobilhaber sitesine dönmüştü donanımhaber.

Teknoloji dünyasında neler oluyor diye haftada bir sitenin haberlerinde 5-10sayfa ileri giderim, bir sayfanın yarısından fazlası apple, 2-3 android firması ve 2-3tane farklı haber ama donanım haberi yok.

Doğru dürüst son zamanlarda çıkan işlemci ve ekran kartlarının testleri de yok...

Neyse konuya dönecek olursak;

aynı kutunun yanlamasına 2katı olsun, harici ekran kartı olsun. veya harici ekran kartına imkan versin. böyle intelin tekeli olması kötü oluyor, ekran kartı rakibi olunca intel daha güçlü olması için çabalıyor. bir çok monitör arkasına monte edilebilir, görünürde olmaz, 2katı bile olsa o kadar önemli yer kaplamaz. Harici ekran kartı olanağı olursa pc kullanıcılarının bir çoğu bu sisteme geçer. Üst düzey isteyen sli, crossfire isteyen yine normal kurar. Ama böyle bir kutunun çok iyi işler başarması bile çok güzel, iddialı olmuş, resmen mobil dünyası gelişse de pc dünyası boş durmaz demişler :)

• fiyatı uygun olsun salona koyar televizyona bağlarım ohh miss :)

• vay be cok sirinmis

• sevdim
  • ulaa bunun birincisi nerde?????
  • Isinir ya lae

• Abi çok iyi
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    zaten var kı
    nokia n7
    motorola atrix
    başka modellerde de olabilir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.