Şimdi Ara

Dünyanın en küçük yüksek performanslı oyun bilgisayarı: Gigabyte BRIX II (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
7.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tda 1562q

arkadaş oyun pc lerine atılmış bir darbedir bu ne ya afedersiniz ...ıç kadar pc mi GT 650 ayarında oyun oynayacak ?? bırakın bu işleri yaa kimi kandırıyosun GIGABYTE Bide laptop çıkarmış 3500 tl mübarek sanki i9 işlemcili yaa

Okullar açılıyor..

• böyle olacağını biliyordum. her şeyimizi minnacık yapmaya çalışacaklar
  • quote:Orijinalden alıntı: fx57
    Gigabyte dünyanın en küçük yüksek performanslı oyun bilgisayarını hazırladı. Intel'in Core i7-4770R işlemcisi ve GeForce GT 650M ayarında olduğu belirtilen Iris Pro 5200 grafik birimini kullanna bu bilgisayar yüksek bellek ve SSD konfigürasyonlarıyla da güçlü altyapısını tamamlıyor. Küçük boyutları, sarı ve kırmızı gibi görsel açıdan iddialı renk seçenekleriyle dikkat çeken bu bilgisayar, Xbox One'ın oyun kontrolcüsünden  daha küçük boyutlarda. Minik dev olarak nitelendirilen bu küçük oyun bilgisayarının detayları videomuzda.

vay be paylaşım için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

onboard ekran kartı ile ne kadar performans almayı düşünüyor GB anlamadım . HD 5200 ile nereye kadar full HD ? Crysis 3 full hd ile 3 fps alır herhalde .

Avantajlı yanları yok değil . At cebine gittiğin yerde kendi bilgisayarını , kendi programlarını kullan .

Edit :

içinde projektörü de olan model daha çok hoşuma gitti .

Dünyanın en küçük yüksek performanslı oyun bilgisayarı: Gigabyte BRIX II

Çok haklısın. Mesela ben crysis 3'ü full hd ultra oynamak için seyehatlerimde kendi kasamı sırtıma yüklüyorum. Baktım gittiğim yerde tv var. Hemen cebimden hdmi kablosunu çıkarıp tv'ye takıyorum. Crysis 3 ultra keyfini yaşıyorum. Ne gerek var bu tarz cihazlara yada laptoplara; değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Gt 650m ayarında diyor.650m oyuncu gpusumu?En az 670m olması lazım mobil platformda oyuncular için.Ki 650m ayarında dedikleride 640m ayarında birşey olacaktır.

ÇÖP

Haklısın gt650m mario gpusu. Şu derslerine çalışmaya başlasan artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

onboard ekran kartı ile ne kadar performans almayı düşünüyor GB anlamadım . HD 5200 ile nereye kadar full HD ? Crysis 3 full hd ile 3 fps alır herhalde .

Avantajlı yanları yok değil . At cebine gittiğin yerde kendi bilgisayarını , kendi programlarını kullan .

Edit :

içinde projektörü de olan model daha çok hoşuma gitti .

Dünyanın en küçük yüksek performanslı oyun bilgisayarı: Gigabyte BRIX II

Çok haklısın. Mesela ben crysis 3'ü full hd ultra oynamak için seyehatlerimde kendi kasamı sırtıma yüklüyorum. Baktım gittiğim yerde tv var. Hemen cebimden hdmi kablosunu çıkarıp tv'ye takıyorum. Crysis 3 ultra keyfini yaşıyorum. Ne gerek var bu tarz cihazlara yada laptoplara; değil mi?

:) espri anlayışınıza bayıldım , vaktim olunca gülerim , söz .

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

Cumaya gitmiyor musunuz siz?

saçma... erdi özüağ'ın şu anda bulunduğu yerde cuma vakti değil ki.
  • tam ps4 un yanına koymalık

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

Cumaya gitmiyor musunuz siz?

gitmiyoruz dinsiziz biz

• işlemci anakarta entegre. yau 10 cm daha büyük yap işlemci falan upgrade edilebilsin bu ne küçük yapacağım diye bence tutmaz bu.
  • ters orantı --- fiyat x boyut
  • Fiyati hic sirin olmuyacak gibi sonucta o kadar yerden tasarruf ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: thepkcr

gerçekten çok hoş ve oturma odasında kalabalık yaratmayacak üstüne üstelik daha da estetik gözükebilecek bir pc olmuş... kısacası atam karınca gibi bilgisayar eğer fiyatını abartmazlarsa teknoloji tutkunu herkesin alıp oturma odasına kurabileceği bir bilgisayar olmuşayrıyeten İnteli tebrik etmek lazım şu akıllı telefonlar falan çıkınca herhalde 10-20 yıl sonra intel ve amd gibi şirketler silinir laptoplar da bile arm işlemciler kullanılır diye düşünüyordum ama çok fena yanılmışım adamlar hem güç tasarrufunu azalttılar hemde performansı arttırdılar üstelik yenilikçi fikirlerle de (örnekte görüldüğü gibi) yerini daha da sağlamlaştırdı...

Bilgisayarlar müzik-film-grafik gibi prodüksiyon, işlerinde kullanıldıkları müddetçe silinmezler.

• AMD şu işe bir el atsa elinde işlemci , grafik birimi , bellek , ssd var daha ne olacak bide kapalı kutu yaptıracaksın sat dur
    Monitörün arkasına koyacaksın , kablosuz klavye fare çok güzel durur.
  • Torrent pc olarak tuttum, umarım 1 ay hıc kapanmadan calisabilirler..

Vede sanırım en sessıiz pc bu olacak gibi gorunuyor, umarim tutar harbiden ,sonrasinda kimbilir nasıl modeller gelir !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı
  • intelin yaptığı işlere saygım sonsuz adamlar aştılar kendilerini dahada iyi minik bir bilgisayar yapabilicekler diye umuyorum ama fiyat olarak intel fiyatı pahalı tutarsa elinde kalır böyle bilgisayarlar tahminimce 1500+ tl olur diye umuyorum daha öncede böyle bir bilgisayar vardi o 1000$ dı ama perfosmansı düşüktü

• 3:40 adam 1 saniye kala kaç kelime söyledi la :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

işlemci anakarta entegre. yau 10 cm daha büyük yap işlemci falan upgrade edilebilsin bu ne küçük yapacağım diye bence tutmaz bu.

Islemciyi upgrade edebilecegin secenek yok ki zaten.
    Bu bilgisayarin bu boyutunu saglayan sey Intel'in yeni Iris Pro 5200 serisi grafik islemci unitesi, islemciyle butunlesik halde geliyor. Anandtechteki incelemeleri de son derece umut verici.
    Siz simdi gidip buna baska bir islemci takmaya kalkarsaniz bu mantiksiz olacaktir zira ayni grafik performansini almaniz imkansiz.

• Artık bunlar taşınabilir bilgisayarlar oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.