Şimdi Ara

Dünyanın en küçük yüksek performanslı oyun bilgisayarı: Gigabyte BRIX II (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
7.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten çok hoş ve oturma odasında kalabalık yaratmayacak üstüne üstelik daha da estetik gözükebilecek bir pc olmuş... kısacası atam karınca gibi bilgisayar

eğer fiyatını abartmazlarsa teknoloji tutkunu herkesin alıp oturma odasına kurabileceği bir bilgisayar olmuş

ayrıyeten İnteli tebrik etmek lazım şu akıllı telefonlar falan çıkınca herhalde 10-20 yıl sonra intel ve amd gibi şirketler silinir laptoplar da bile arm işlemciler kullanılır diye düşünüyordum ama çok fena yanılmışım adamlar hem güç tasarrufunu azalttılar hemde performansı arttırdılar üstelik yenilikçi fikirlerle de (örnekte görüldüğü gibi) yerini daha da sağlamlaştırdı...

• fiyatı abartılmazsa piyasada çok büyük bir patlama yapar.
  • Çok iyi olmusta pahali olur garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarı ısık sorunu varmı :) :)

• artık yeni nesil konsollarla kapıştırırlar
  • eger ısınma sorunu olmazsa konsol nıyetıne bıle alınır koy salonun bı kosesıne dursun
  • Fiyati dev gibi olmayacaktir, sistem zaten dGPU icermeden geliyor.

• Dahili wireless özelliği de varsa tadından yenmez.

• Lehimli olmadığı sürece tutulur bence (aslında lehimli olmamalıda). Komplo Teorisi ister misiniz: Bu sistemler tutarsa eğer, Intel HD seri gpu'ların yanında NVidia'ları da ilave edecek.

• arkadaş oyun pc lerine atılmış bir darbedir bu ne ya afedersiniz ...ıç kadar pc mi GT 650 ayarında oyun oynayacak ?? bırakın bu işleri yaa kimi kandırıyosun GIGABYTE

Bide laptop çıkarmış 3500 tl mübarek sanki i9 işlemcili yaa
  • gigabyte gigabyte derken yine cigabyte oldu

• HARİKA OLMUS

• Boyut cok güzel ama oyun icin cikan bir alet olunca insanin aklina hemen yüksek donanim isteyen oyunlar geliyor.
    o oyunlari calistiramadigi sürece ben fazla ilgi görecegini sanmiyorum.

• THE OUYA KİLLER!!!!!

• Çok güzel bence hele o kasanın sesi azalınca daha iyi oluyor. Yer kaplamalası müthiş.

• Valve yapsana şöyle bir Steam Box.

• Gt 650m ayarında diyor.650m oyuncu gpusumu?En az 670m olması lazım mobil platformda oyuncular için.Ki 650m ayarında dedikleride 640m ayarında birşey olacaktır.

ÇÖP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLI yapma imkanları var bence. Bir sonraki sürümü alınabilir olur. GT650M SLI en azından GTX660 kadar performans verirdi.

• Isınırsa at buzdolabına Bide taşınabilir monitör yapıcaklar. Gerçi ben 24 inç monitörü bavula sokuyorum ama oyun icin laptop çantasına ps3 ü koyuyorum. Kısacası gereksiz benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onboard ekran kartı ile ne kadar performans almayı düşünüyor GB anlamadım . HD 5200 ile nereye kadar full HD ? Crysis 3 full hd ile 3 fps alır herhalde .

Avantajlı yanları yok değil . At cebine gittiğin yerde kendi bilgisayarını , kendi programlarını kullan .

Edit :

içinde projektörü de olan model daha çok hoşuma gitti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 13 Eylül 2013; 15:55:58 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.