Şimdi Ara

Dünyanın En Pahalı A8 i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
9.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERCEDES S SERİSİ GÜZEL ARAÇ AMA AUDİ A8 TEN NERESİ ŞIK?
    quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

bence güzel değil.hiç bir estetik tarafı yok iç tarafında

ama zırhlı mercedes s serisi bile çok şık ve güzel

sen şimdi diyosunki bu araba
     Dünyanın En Pahalı A8 i

Dünyanın En Pahalı A8 i

üstteki audi den şık öylemi?

• quote:

Orjinalden alıntı: master them

YOL İSTEMEK KÖTÜ BİRSEY Mİ?
    quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Marka tartışması yaparken lütfen yaşadığımız hikayelerden ziyade, herkesin bu sayfalardan görebileceği gerçeklerden bahsedelim, böylece inandırıcılığımız artar.
    Mesela ben bu forumdan Audi kullanıcısının trafikteki mentalitesini, profilini öğrendim.

Değil, öyle bir şey demedim ama sen bunları egonu tatmin etme unsuru olarak görüyorsan bilemem, sonuçta o insanın iç dünyasıdır.
    Ayrıca Mercedes kullanıcıları da araçlarını kullanırken pedalı Audi kullanıcıları gibi zemine yapıştırarak gitmek zorunda değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

iyi hoş da insanın o kadar parası olsa audi ye niye binsin ki

ya arkadaşlar ınsanın ne hayali varsa parası oluncada ona biner illa mercedes en iyi otomobil fırması dıe parası olan mercedes almzki.. benım hayalim audi'dir onu alırım bukdr basit ben neyı sevıosam ona bınerım..
  • BİZİM ŞİRKETTEDE MERCEDES VAR ONU KULLANAN KİŞİNİN AYAĞI PEDELININ KÖKÜNDEN İNMİYOR YANİ BU KULLANICIDAN KULLANICIYA DEĞİŞİR AUDİ ,BMW MERCEDES NE FARKEDER
    HA TABİ MERCEDES KULLANANLARIN COĞU YAŞLI OLDUGU İÇİN KÖKLEYEMEYE BİLİR
    quote:

quote:

YOL İSTEMEK KÖTÜ BİRSEY Mİ?
    quote:

Marka tartışması yaparken lütfen yaşadığımız hikayelerden ziyade, herkesin bu sayfalardan görebileceği gerçeklerden bahsedelim, böylece inandırıcılığımız artar.
    Mesela ben bu forumdan Audi kullanıcısının trafikteki mentalitesini, profilini öğrendim.

Değil, öyle bir şey demedim ama sen bunları egonu tatmin etme unsuru olarak görüyorsan bilemem, sonuçta o insanın iç dünyasıdır.
    Ayrıca Mercedes kullanıcıları da araçlarını kullanırken pedalı Audi kullanıcıları gibi zemine yapıştırarak gitmek zorunda değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master them -- 3 Nisan 2007; 15:49:27 >

• Eh madem genelleme yapmayı sevmiyorsun, önüne geçtiğin her aracın da tam gaz gittiğini düşünme bence.
  • ÖLE DÜŞÜNMÜYORUM ZATEN GAZLIYCAK KİŞİNİN ŞEKLİNDEN ARAÇI KULLANMA ŞEKLİNDEN BELLİ OLUYOR
    quote:

Eh madem genelleme yapmayı sevmiyorsun, önüne geçtiğin her aracın da tam gaz gittiğini düşünme bence.
  • quote:

Sana güzel bir örnk veriyim

BAZENLER PEDERİN ARAÇINI KULLANIRKEN SOL SERİTTE E200-E280-E320 GİBİ MERCEDESLERE ARKASINA GEÇEREK İNADINA SELEKTÖR YAPIYORUM YOL VERSİN DİYE BU SEFER O MERCEDESİ KULLANANLAR YOL VERMEMEK İÇİN GAZA BASARAK KÖKLENEREK GİTMEYE CALISIYORLAR AMA EN SONUNDA MECBUR YOL VERİYORLAR SONRA İSE Bİ BAKIYORLAR KARSISINDA A6 OLUYOR ''AMA ADAMIN BANA BİR BAKISI OLUYOR SANKİ A6 MI ALSAYDIM HİSSİ VERİYORLAR''

AUDİYİ KÜÇÜMSER GİBİ KONUSAN ARKADAŞA SON CEVABIM AUDİ ALMA AYRICALIKTIR BUGÜN MİLLETVEKİLLERİ YADA BAŞBAKAN GİBİ ADAMLAR TÜRKİYEDE MERCEDES KULLANIR ANLAYANA TABİ

BU ARADA NORMAL İNSAN AUDİYE BİNMESİ İÇİN EN AZ 50 YTLYİ CIKARMASI LAZIM

Arkadaşım öncelikle yaptığın hareketin çok tehlikeli ve yanlış olduğunu belirtmek isterim, inadına ve marka hırsı adına otoyolları bu hale getirmeyelim lütfen.. babanın aracı nedir bilmem ama e320 deki adamı merso aldığına pişman edebildiğine göre tahminimce Rolls Royce Phantom veya Cadillac Sixteen fln olmalı, ayriyetten şunu belirteyim ki hiçbir mercedes sahibi yollarda sırf kendilerinden daha güçlü araçlar var diye aracından soğumaz hiç merak etme.. bende sana bir örnek vereyim; senin altında vw golf vardı öyle değilmi? Bir gün arkana bir 106 GTI yapışsa sana neler edebilir biliyormusun? Değil 1.6 ları, 2.0 aracını bile tavada hamsi yapar o araç, o zaman sende Golf aldığına pişman mı olursun?

Audi almak ayrıcalıktır demişsin ama Audi'nin satış rakamlarını arttırabilmek için Doğuş oto olabilecek heryer ile sponsorluk ve araç temini anlaşmaları imzalıyor, bu mu ayrıcalık? sen hiç merso yu böyle bir konumda gördün mü? İşte o yüzden merso Milletvekilleri gibi insanımsılar da kullanıyor ne yazıkki ama biz burada arabaları kıyas ediyoruz, sahiplerini değil.. eğer sahiplerini kıyas edeceksek gördükleri her E320 ye selektör yakan Audi kullanıcılarını da dikkate almamız gerekir öyle değil mi? Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 3 Nisan 2007; 15:54:43 >

• quote:

eğer sahiplerini kıyas edeceksek gördükleri her E320 ye selektör yakan Audi kullanıcılarını da dikkate almamız gerekir öyle değil mi? Saygılarımla..

Burası gerçekten takdire şayan...
  • ÖNCELİKLE
    SELEKTÖR YAPMAK YADA YOL İSTEMEK KÖTÜ BİRSEY OLSAYDI YADA TEHLİKELİ BİRSEY OLSAYDI BEN BURDA FORUMDA ANLATMAZDIM BUNLARI SADECE YOL İSTİYORUM MÜSAİT OLUNCA MENCBUR VERİCEK AMA BEN YOL VERMEM DERSE BASAR İSE TABİ GÜÇÜ YETENE KADAR
    BU ARADA KONUYU DEĞİŞTİRME ARKAMDAN MERCEDES E55 AMG GİBİ ARAÇ GELSE BENDE YOL VERİRİRİM TABİ YADA BMW M6 GELSE YİNE VERİRİM YOL
    BU ARADA BEN E320 PİŞMAN OLDU FALAN DEDİMMİ?
    SADECE ONUN BAKIŞLARINI KENDİ YORUMLARIMLA AKTARDIM
    BU ARADA REKLAM DERKEN DOĞUŞ OTO TÜRKİYEDE AUDİ TUTULSUN DİYE FİYATLARI MAKUL TUTMAKTADIR
    ZATEN BU SENEKİ SATIŞLAR HER SEYİ GÖSTERİYOR
    BİRDE BUGÜN TÜRK MİLLİ TAKIMIN SPONSORU MERCEDESTİR HER FİRMA SPONSOR YADA REKLAM VEREREK KENDİ MARKASINI PAZARLAMAKTADIR
    quote:

quote:

Sana güzel bir örnk veriyim

BAZENLER PEDERİN ARAÇINI KULLANIRKEN SOL SERİTTE E200-E280-E320 GİBİ MERCEDESLERE ARKASINA GEÇEREK İNADINA SELEKTÖR YAPIYORUM YOL VERSİN DİYE BU SEFER O MERCEDESİ KULLANANLAR YOL VERMEMEK İÇİN GAZA BASARAK KÖKLENEREK GİTMEYE CALISIYORLAR AMA EN SONUNDA MECBUR YOL VERİYORLAR SONRA İSE Bİ BAKIYORLAR KARSISINDA A6 OLUYOR ''AMA ADAMIN BANA BİR BAKISI OLUYOR SANKİ A6 MI ALSAYDIM HİSSİ VERİYORLAR''

AUDİYİ KÜÇÜMSER GİBİ KONUSAN ARKADAŞA SON CEVABIM AUDİ ALMA AYRICALIKTIR BUGÜN MİLLETVEKİLLERİ YADA BAŞBAKAN GİBİ ADAMLAR TÜRKİYEDE MERCEDES KULLANIR ANLAYANA TABİ

BU ARADA NORMAL İNSAN AUDİYE BİNMESİ İÇİN EN AZ 50 YTLYİ CIKARMASI LAZIM

Arkadaşım öncelikle yaptığın hareketin çok tehlikeli ve yanlış olduğunu belirtmek isterim, inadına ve marka hırsı adına otoyolları bu hale getirmeyelim lütfen.. babanın aracı nedir bilmem ama e320 deki adamı merso aldığına pişman edebildiğine göre tahminimce Rolls Royce Phantom veya Cadillac Sixteen fln olmalı, ayriyetten şunu belirteyim ki hiçbir mercedes sahibi yollarda sırf kendilerinden daha güçlü araçlar var diye aracından soğumaz hiç merak etme.. bende sana bir örnek vereyim; senin altında vw golf vardı öyle değilmi? Bir gün arkana bir 106 GTI yapışsa sana neler edebilir biliyormusun? Değil 1.6 ları, 2.0 aracını bile tavada hamsi yapar o araç, o zaman sende Golf aldığına pişman mı olursun?

Audi almak ayrıcalıktır demişsin ama Audi'nin satış rakamlarını arttırabilmek için Doğuş oto olabilecek heryer ile sponsorluk ve araç temini anlaşmaları imzalıyor, bu mu ayrıcalık? sen hiç merso yu böyle bir konumda gördün mü? İşte o yüzden merso Milletvekilleri gibi insanımsılar da kullanıyor ne yazıkki ama biz burada arabaları kıyas ediyoruz, sahiplerini değil.. eğer sahiplerini kıyas edeceksek gördükleri her E320 ye selektör yakan Audi kullanıcılarını da dikkate almamız gerekir öyle değil mi? Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master them -- 3 Nisan 2007; 16:08:16 >

• Para var saadet var.
    Siz yeter ki birbirinizi kırmayın.

• BAZI KİŞİLER MARKA KÜÇÜK DÜŞÜRME GİBİ CÜMLELER KULLANDIKÇA BİRBİRİMİZİ ÇOK KIRACAGIZ BUNDAN EMİN OL

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Para var saadet var.
    Siz yeter ki birbirinizi kırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master them -- 3 Nisan 2007; 16:22:58 >
  • Mercedes'in Audi'den iyi olması, Audi'nin küçük düşmesi demek değildir.
  • 5 kuruş etmez en yakın çöpe atın
  • Ciğer ve kedi geldi aklıma
  • quote:

Mercedes'in Audi'den iyi olması, Audi'nin küçük düşmesi demek değildir.

+1

Ayrıca mercedesin audiden iyi olması audinin kötü olduğunu göstermez..
    Audi iyiyse mercedes çok iyidir..
  •  Dünyanın En Pahalı A8 i

Dünyanın En Pahalı A8 i

Yazı yazmayacaktımda

anlamayanlar olmuştur diye düşündüm...

Bunların hangisi kötü Allah aşkına!...

Kişisel zevkinize göre seçin birini...

Tamam mercedesin konforu daha fazla

e audiye binince off ne kötü bi konfor var bu araba da mı diyeceksiniz.

Kavga etmeyin boşuna

Eskiden

BMW ve Mercedes arasında idi

şimdi Audi ile A8 arasında kavga

hangisinin yeni modeli çıkarsa o birinciliği kapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 3 Nisan 2007; 19:13:25 >

• YA SU KONUYU ACAN ARKDAS SANKI MALIK GUZEL NE DERSINIZ ARKDASLAR :d:d YAZI FALAN ONA BENZIYOR INATCILIK FALAN :d
  • Benimde aklıma geldi...
    ma ile başlıyor ve az postu var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AğRiLi_04

YA SU KONUYU ACAN ARKDAS SANKI MALIK GUZEL NE DERSINIZ ARKDASLAR :d:d YAZI FALAN ONA BENZIYOR INATCILIK FALAN :d

O zaten.
    Eskiden imzasında adı soyadı vardı, şimdi değiştirdi.
  • resimdekı Zırhlı AUDİ SECURİTY almanya basbakanı merkeli tasıyor

http://www.spiegel.de/auto/aktuell/0,1518,387769,00.html
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.