Şimdi Ara

Dünyanın En Pahalı A8 i (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
9.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GREvV

resimdekı Zırhlı AUDİ SECURİTY almanya basbakanı merkeli tasıyor

http://www.spiegel.de/auto/aktuell/0,1518,387769,00.html

alman başbakanı da audi'yi tercih ediyorsa söylenecek bi şey kalmıyor
  • Evet
    Alman başbakanı Top Gear'da tester'mış zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Evet

belki "tester" değil ama avrupa birliğinin lokomotifi olan bir ülkenin hükümetinin en yetkili kişisi olarak, kullanacağı arabayı belirleyen bir komite muhakkak ki vardır
  • Audı artık eski audi degil!!

Mercedes almaya giden Audi alıp geliyor.
  • hocam yazmicaktım ama dayanamadım...sen de ayıp etmişsin birazcık bence...diyosun ki audi bunların yanında bjk gibi kalır ama şunu unutma ki beşiktaş taki taraftar en ateşlisi he ayrıca şahsen ben audi a8 i fazla beyenmiyorum ama kişiden kişiye değişir bu...mercedes in araçları daha güzel geliyor...ama bu demek değildir ki audi mercedesten kötü.... merco bi model çıkarırı audi den güzel durur...audi bi model çıkarır mercoyu geçer...piyasada kim daha çalışıyosa o kazanıyo...ama aradaki o benzetmen yanlış olmuş

Orjinalden alıntı: ozcanak

Hocam sende ayıp etmişsin. Audi kim mercedesin yanında. Sana şöyle anlatayım. Mercedes le BMW, Cimbom la Fener gibidir. Audi bunların yanında Beşiktaş gibi kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK HumaN -- 3 Nisan 2007; 22:35:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

quote:

Evet

belki "tester" değil ama avrupa birliğinin lokomotifi olan bir ülkenin hükümetinin en yetkili kişisi olarak, kullanacağı arabayı belirleyen bir komite muhakkak ki vardır

Kendi parası olduğu için tercih kendisinindir, çünkü biliniyor ki hükümetin parasıyla daha önce lüks araba almaya kalkan bu başkan krize yol açmış, sonunda karardan dönmüştür.
    Aynı Tony Blair'ın uçak sevdası gibi.

• ne inatcılıgı efe
    malikgüzel benmde modlardan haberi var bunun merak etmeyin
    bu arada konuyla ilgilenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master them -- 3 Nisan 2007; 21:01:49 >
  • ınatcılık derken malık hane bı konu hakkında hep ınatcılık yaparsın yaa hane ılla senın dedıgın olacak yoksa olmaz :DD: yane espırı tarafı
    quote:

Orjinalden alıntı: master them

ne inatcılıgı efe

• audi mercedes ve bmw hepsi premium araç üreticileridir
    bunlardan birini almak tamamen kişinin kendi tercihidir
    burda mercedes en iyisidir ya da audi en iyisidir demek biraz garip ve saçma geliyor bana
  • ya dostum benim sinirlendiğim nokta audiyi bu kadar küçümser göstermek zaten bunu yapan 20 kişi mesaj cektiyse 2-3 kişidir yoksa inatlasacagım birsey yok
    quote:

Orjinalden alıntı: AğRiLi_04

ınatcılık derken malık hane bı konu hakkında hep ınatcılık yaparsın yaa hane ılla senın dedıgın olacak yoksa olmaz :DD: yane espırı tarafı
    quote:

ne inatcılıgı efe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master them -- 3 Nisan 2007; 21:12:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

Dünyanın En Pahalı A8 i

Yolda bu kadar hızlı giderken bu aracın ön tekerlekleri bu hıza rağmen resimdeki gibi dönüyorsa yarın gideyim bi mercedes alayım Audi maudi boşmuş haketten...
  • quote:

Evet

• Gülmekden yarıldım sayende..

Bugün yaşadığım bi olayı örnek verim o zaman..

Önümde 2005-2006 model arası Ford Mondeo dizel gidiyor..Selektör yaptım ve herif uzadı..NEyse bende dip gazla peşinden gitmeye çalıştım fakat tort eğileri yeni motorlard farklı olduğundan 130-140 dan sonra yetiştim tam dibine..Arkasına geldiğimde bir viraj vardı ve herif viraja frenleyerek girdi..
    Viraj sola doğru bende hız kesmeden sağ şeride geçip artından virajı sağdan iç sola doğru aldım ve ibre 160 falandı..

Yani o adam o arabayla virajı alamadı diye keşke 94 model E200 mü alsaydım dicek?

E320 ye selektör yapıpda..E320 bastığından eğerki hala yol istiyorsan altında ne var merak ettim!..

Ama umarım benim arkama gelip bir selektör yaparsın istanbul caddelerinde..

quote:

Sana güzel bir örnk veriyim

BAZENLER PEDERİN ARAÇINI KULLANIRKEN SOL SERİTTE E200-E280-E320 GİBİ MERCEDESLERE ARKASINA GEÇEREK İNADINA SELEKTÖR YAPIYORUM YOL VERSİN DİYE BU SEFER O MERCEDESİ KULLANANLAR YOL VERMEMEK İÇİN GAZA BASARAK KÖKLENEREK GİTMEYE CALISIYORLAR AMA EN SONUNDA MECBUR YOL VERİYORLAR SONRA İSE Bİ BAKIYORLAR KARSISINDA A6 OLUYOR ''AMA ADAMIN BANA BİR BAKISI OLUYOR SANKİ A6 MI ALSAYDIM HİSSİ VERİYORLAR''

• Fazla gülmek iyi değil derler ne kadar doğru bilemem
    3.0tdi var e320 den daha seri bir araç hatta söyle bir örnek veriyim 265 gördüğüm bir araç
    bu arada ben örnek verirken iyi okumadınmı kardeş tekrar yazıyım ben ozaman

''AMA ADAMIN BANA BİR BAKISI OLUYOR SANKİ A6 MI ALSAYDIM HİSSİ VERİYORLAR''

bu arada senin arkanda olurum elbet birgün ama tabi bir bakmısın yok olmusum

quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Gülmekden yarıldım sayende..

Bugün yaşadığım bi olayı örnek verim o zaman..

Önümde 2005-2006 model arası Ford Mondeo dizel gidiyor..Selektör yaptım ve herif uzadı..NEyse bende dip gazla peşinden gitmeye çalıştım fakat tort eğileri yeni motorlard farklı olduğundan 130-140 dan sonra yetiştim tam dibine..Arkasına geldiğimde bir viraj vardı ve herif viraja frenleyerek girdi..
    Viraj sola doğru bende hız kesmeden sağ şeride geçip artından virajı sağdan iç sola doğru aldım ve ibre 160 falandı..

Yani o adam o arabayla virajı alamadı diye keşke 94 model E200 mü alsaydım dicek?

E320 ye selektör yapıpda..E320 bastığından eğerki hala yol istiyorsan altında ne var merak ettim!..

Ama umarım benim arkama gelip bir selektör yaparsın istanbul caddelerinde..

quote:

Sana güzel bir örnk veriyim

BAZENLER PEDERİN ARAÇINI KULLANIRKEN SOL SERİTTE E200-E280-E320 GİBİ MERCEDESLERE ARKASINA GEÇEREK İNADINA SELEKTÖR YAPIYORUM YOL VERSİN DİYE BU SEFER O MERCEDESİ KULLANANLAR YOL VERMEMEK İÇİN GAZA BASARAK KÖKLENEREK GİTMEYE CALISIYORLAR AMA EN SONUNDA MECBUR YOL VERİYORLAR SONRA İSE Bİ BAKIYORLAR KARSISINDA A6 OLUYOR ''AMA ADAMIN BANA BİR BAKISI OLUYOR SANKİ A6 MI ALSAYDIM HİSSİ VERİYORLAR''

• Bırak bu işleri malik..

Artık seni Doğuş oto reklam panosu olarak görüyorum ve bırak şu at gözlüklerini lütfen..

E320 yi bana ver..sen babanın arabasını al ve beni geç..

Ehliyetimi denize atarım
  • Sana engel olmuyum at şimdiden denize ehliyetini
    Sen nasıl kendi araçını yada kendi bindiğin araçın markasını savunuyorsan bende senin gibi yapıyorum ama buna at gözlülük denirse kendinede demiş olursun
    reklam falan karıştırma bu ara tavsiyem
    ben audiyi savunuyorum doğuş otoyu değil
    quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Bırak bu işleri malik..

Artık seni Doğuş oto reklam panosu olarak görüyorum ve bırak şu at gözlüklerini lütfen..

E320 yi bana ver..sen babanın arabasını al ve beni geç..

Ehliyetimi denize atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master them -- 3 Nisan 2007; 23:52:46 >

• VW araç kullanmamıza ve VW Grubunu bu kadar çok beğenmeme rağmen, premium sınıf araçlar arasında ilk tercihimi Mercedes'ten yana kullanırdım sanırım. Yeni C Klasse sınıfındaki en iyi araç konumunda. Yeni S Klasse de en yenileri olduğu için o sınıfın en iyisi o. Audi harika otomobiller yapıyor, özellikle iç mekandaki işçiliği ve detaylara verdiği önem muhteşem. Premium sınıf markalar arasında belki de en iyi iç mekan işçiliği Audi'nindir. Bunu ben söylemiyorum, saygın otomobil dergileri söylüyor. Ama genele baktığımız zaman Mercedes bu araçlardaki tecrübesiyle hep bir adım öne çıkmayı başarıyor..

La Murat bak biz zar zor aldık, sen denize atcam diyosun

• quote:

Fazla gülmek iyi değil derler ne kadar doğru bilemem
    3.0tdi var e320 den daha seri bir araç hatta söyle bir örnek veriyim 265 gördüğüm bir araç

Al bakalım Malik arkadaşım, az önceki iddianı çürütüyorum, kusura bakma:
     Dünyanın En Pahalı A8 i

265 i nasıl gördün onu bilemem, rüzgarın etkisi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 4 Nisan 2007; 0:16:43 >

• MALASEH YİNE CÜRÜTEMİYORSUN
    E320 4 MONTİON DEDİM A6 DA QUATTRO VAR AMA
    E320 4 CEKERİNİ SANA ZAHMET KOYARMISIN
    quote:

quote:

Fazla gülmek iyi değil derler ne kadar doğru bilemem

Al bakalım Malik arkadaşım, az önceki iddianı çürütüyorum, kusura bakma:
     Dünyanın En Pahalı A8 i

265 i nasıl gördün onu bilemem, rüzgarın etkisi olabilir.

• Geçtiğin E320 4 çekermiydi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.