Şimdi Ara

Dünyanın en sessiz odası ünvanı Microsoft'a geçti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daredevil bayılır herhalde o odayı görse
  • offf bıraksalar ne uyurum beeee

• Gerçekten etkileyici, özellikle kalp atış hızımı duyup hissedecek olmam, veya insan organizmasının akışındaki sese tanık olmak çok farklı bir deneyim olurdu.. :)

Bu arada Microsoft'u tebrik etmek gerek, teknolojik anlamda teknik derinlikler içeren bu tarz testler yapması güzel. :)

• Bence apartman daireleri metre kare değil de db başına fiyatlandırılmalı! Süper lüks yerine süper sessiz daireler!

Ultra lüksü ise hiç anlamıyorum,

-Düşünsenize gökdelende oturuyorum diye biri güya böbürleniyor.

-Ağabey kaçıncı kat?

-Giriş katı

• quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Eski rekorun olduğu yerde bir sürü video vardı cidden 30 dk üzerinde kalabilen olmamıştı :)

Varsa link ya da anahtar kelimeleri alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft kendini aşmış. O odada bulunmayı, o sessizlik deneyimini hissetmek isterdim.

• 1 Dk. sessizlik lütfen.
  • Tamam da o odada uyuyamazsınız. Uyumak için anca gazozunuza uyku hapı katılması lazım.

• amma fantastiksiniz haa yok kalbinin sesini duyunca kafayı yiyormussun yok böbreklerin tıkırdayınca ... ya bırakın alın bu adam saatlerce durdu bir cacık olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 9 Ekim 2015; 0:51:10 >
  • yalan ya 30 dk kalsan orda ne olcak

• Nightmare70 kullanıcısına yanıt
    Kalp atışlarını duymaya başlıyorsun o kadar sessizlikte. Youtube'da Veritasium'un bir videosu vardı sessiz odada, kamera mikrofonundan bile duyuluyordu adamın kalp atışları. :)

Aha, birkaç yorum yukarıda paylaşılmış zaten video. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 9 Ekim 2015; 20:51:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.