yaklaşık bir aydır Samsung Leptobumda çeşitli problemler yaşıyorum artık kırma noktasına geldim yardımlarınızı bekliyorum.
Sorun 1:
Bilgisayar açılıştan hemen sonra kendi kendine "5" harfine basılı tutuyor. FN tuşuna basınca duruyor fakat sonralarında tekrarlıyor. Bu sorun klavyeden değil bundan eminim. Eğer öyleyse teknik servise götürmeye çalışırım.
Sorun 2:
Daha öncelerde hiç olmazdı şimdi yapmaya başladı. Bilgisayar hızlı çalışıyor sistem bilgilerine göre gayet hızlı fakat birden donmaya başlıyor. Donma geçiyor gibi oluyor fareyi oynatabiliyorsunuz falan fakat sonralarında hiç bir yere tıklayamıyorsunuz. Yüklenme işareti çıkıyor sonra farede donuyor PC'yi kapatıp açtıktan sonra düzeliyor yine aynı sorunu yapıyor bazen açılışta siyah ekran geliyor öyle kalıyor. Ama güvenli modda normal çalışıyor.
Sorun 3:
Leptobun pilini PC görmüyor galiba. Şarja takılı dolmuyor yazısı var. Dolmadığı içinde pil ile işlemler yapamıyorum şarjı kestiğim an pc kapanıyor.
Sorunlar bu hiç olmadı 2. soruna çözüm bulun detaylı yazı isterseniz anlatabilirim. Teşekkür ederim.
Yardım lütfen PC hala donuk bekliyor. :(
pili bozulmuş klavye de öyle görünüyor
quote:
Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu
pili bozulmuş klavye de öyle görünüyor
KATILIYORUM GARANTİSİ MEVCUT İSE BOYLE SEYLERLE UGRASMA YOLLA BİRAZ GEÇ GELEBİLİR AMA OLSUN YAPARLAR OLMADI PARÇA DEĞİŞİMİ YAPARLAR..
Garanti herkesçe ortak karak . Fakat uğraşmama dersen temiz bir format ve sonrasında başarılı bir driver yükleme işlemi ile sorun kalamz diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme