Şimdi Ara

Dünyanın en yakışıklı erkekleri Türk erkekleridir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Global medya sarışın renkli gözlü ılık tipleri ideal erkek diye pompalıyor. Yok iskandinav erkeğiymiş yok avrupalı amarıgalı erkekler..

Türk Erkeği erkeğin hasıdır. Kısa boyuyla, sert bakışlarıyla, kara saçıyla, kara gözüyle.. ayva göbeğiyle.

Yiğidiz biz yiğit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede siyah gozlu erkek herzaman daha erkeksidir yesil goz bayanlara gider.
    ayrica karizmatik erkeklerin burnu herzaman biraz sekilsizdir kari burnu gibi degildir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi şüphen mi vardı kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

bencede siyah gozlu erkek herzaman daha erkeksidir yesil goz bayanlara gider.
    ayrica karizmatik erkeklerin burnu herzaman biraz sekilsizdir kari burnu gibi degildir

Burun dışında katılıyorum. Kemerli şekilsiz burun iğrenç birsey. Çünkü yüze yakışıklılıģı veren burundur. Mesela ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: themojoradiogang

quote:

Burun dışında katılıyorum. Kemerli şekilsiz burun iğrenç birsey. Çünkü yüze yakışıklılıģı veren burundur. Mesela ben.

benim burnum kemerli ve ortalama ustu sayilirim kemerli burun yuzle uyumluysa asiri karizma oluyor.

• Havalar da ılıdı

• benimde burnumda bariz kemer var ama hic kotu durmuyor kemeri aldirinca bayan gibi oluyorum

http://www.file-upload.net/download-11434879/P_20160329_042623_BF.jpg.html

bu arada kürtüm:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 29 Mart 2016; 4:40:09 >
  • yav he he he he
  •  Dünyanın en yakışıklı erkekleri Türk erkekleridir.
  • quote:

adam tüm kendini avutma cümlelerini yazmış
  • 180 boy atletik vücut yeşil göz

ego tatmini yapıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.