Şimdi Ara

Haftada 2 kez nargile icmenin zarari ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 yasina kadar sigara icmedim , suan arkadaslarla haftada 2 kez iki kisi nargile donuyoruz.

Yani ortalama ayda 3 kez.

Bunun buyuk bi zarari olur mu ?
    Trollemeyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cebine yazık.
    Ve evet zararı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Cebine yazık.
    Ve evet zararı olur

25 tl ye alip bir mekanda 3-4 saat oturuyoruz cayla kisi basi 15 tl ye geliyor.

• 25 yaşında sağ 30 unda da sol akciğer patlar.

• aynı nargileyi 3-4 saat içmeyin ciğerlerinize katrandan karbonmonoksitten başka bişey gitmez.
  • Günde 1 pakete eşdeğer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trollemeyun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok saglam zararli hocam bende deli gibi icerdm tamamen biraktim bu sebepten.(dr tavsiyeleriyle)

akcigere zararlari olmasinin yani sira bulasici hastaliklara da davetiye cikariyo...

• Evde nargilem var nerdeyse her akşam yakıyorum ev arkadaşımla içiyoruz azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor felaket bağımlılık yapıyor zıkkım

• Hayatim boyunca 2 kere ictim , kendimi zehirlenmis hissediyorum,2 kereden birsey olur mu ?

• 25 TL lik nargile içersen olur hocam sıkıntı :) heryerde ıcılmez

fındıkzade taraflarında Lulu Hookah var mesela Nargile 80 - Masa nargile 130-160. 6 saat aralıksız içtiğimi bilirim hala yanmamıştı yogun yogun tat gelıyordu.amerıkan tutunu kullanıyolar istanbulun en ıyı nargılesıdır. elit bir mekan her gittiğimde 3 büyüklerden topçu goruyorum mesela dun alper potugu gordum hani ortam çok güzel masa nargilelerde aynı anda ıkı kısı ıcılen cesıdı 160 tl kısı bası 80 olur :) dediğim gibi 25 tllik nargile ne bıleyım bırazda butce meselesi tabiki ama kim bilir tütünü nasıl pek tavsıye etmem.ayda 1 kere ıc kalıtelı ıc saglık sonucta
  • quote:

Orijinalden alıntı: SempoESA

25 TL lik nargile içersen olur hocam sıkıntı :) heryerde ıcılmez

fındıkzade taraflarında Lulu Hookah var mesela Nargile 80 - Masa nargile 130-160. 6 saat aralıksız içtiğimi bilirim hala yanmamıştı yogun yogun tat gelıyordu.amerıkan tutunu kullanıyolar istanbulun en ıyı nargılesıdır. elit bir mekan her gittiğimde 3 büyüklerden topçu goruyorum mesela dun alper potugu gordum hani ortam çok güzel masa nargilelerde aynı anda ıkı kısı ıcılen cesıdı 160 tl kısı bası 80 olur :) dediğim gibi 25 tllik nargile ne bıleyım bırazda butce meselesi tabiki ama kim bilir tütünü nasıl pek tavsıye etmem.ayda 1 kere ıc kalıtelı ıc saglık sonucta

Hocam , nargileye 80 versem ben öleyim zaten.

• kafan nası rahat ediyosa öyle yap içiyosan iç içmek istemiyosan içme.içtiğinde veya iççeğinde düşünerek sıkıntı yaparsan daha çok zararlı sana.sana tavsiye.

• Sağlık açısından sigara icmiyorsan 30 unda falan ortaya çıkar icmemek gerektigini anlarsın ama daha çok cebe zarar...

Ben nerdeyse her gün içiyorum sayılır

• 20 yıldır her türlü tütünü çeşidini içtim artık ölme vaktim geldi o zaman içmeyi şöyle şeyleri ben şahsen bırakamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.