Şimdi Ara

Antidepresanlari bi kerede birakiyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zestat ve citol kullaniyom.uyku sorunu ve mutsuzluk için vermişti doktor.mutsuzluguma bı çare olamadı.uykusuzlukta ilk zamanlar iyiydi deliksiz uyutuyordu simdi etkisi geçti heralde geceleri uyanmalar başladı .

Bi kerede bırakılır mı birakirsam yan etkisi ne olur ikisinde de günde 1 er doz alıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlaçların kutularının fotoğraflarını pm.den at, bir bakalım.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

Kutulariyla napican hocam

• Azaltarak bırak. En antidepresan düşmanı adam bile azaltarak bırak diyor. Eğer bölünmeyen bir ilaçsa doktoruna git bırakacam de sana düşük miligram verir.

• Muhtemelen kesilme sendromu yaşarsın, doktora sormadan yapma böyle bir şey.

• kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt

Dozuna bakacaktım. 🤔

• Doktorunu dinle. Kafana göre birakabileceğin bir şey değil bu maalesef. Kiminin olumlu etkisini bir yıl sonra anca görürsün. Ayrıca 25 yıl boyunca tüm şikayetlerini yok etse bile bıraktığın an tekrar yüksek riskle karşı karşıya bırakan ilaçlar var. Ne yapacağını öğrenmenin yeri herkesin fikir attığı internet forumu olamaz. Lütfen doktoruna danış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aga citol zaten 1 tane atiyom.oda zaten en hafif antidepresan diye geçiyor.

Digeride zaten uyku için

Citol 20 mg

Zestat 15g.bu zamana kadar hep 1 kullandım.

@DrakeMcCain

• Bırakma bence doktorların bir bildiği var ben birden bıraktım duygu durumum çok değişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Sen zaten kafanda bitirmişin bırak gitsin ozaman niye soruyorsunki?

• Bu ilaçların birden bırakılması zararlıdır, otobanda 5. viteste giderken arabayı 2. vitese takmaya benzer, motoru kucağa alırsın. Beyin salgı bezleri ve sinirsel iletimi bu ilaçlarla çalışmaya adapte olur ve o ilaçların etkisini yaşamayı öğrenir. Yavaş yavaş bırakırsan o öğrenilmiş etkileri beyin sürdürmeye çalışır ve başarılı olur, birden bırakırsan afallar, doktora danışman en faydalısıdır, çekinme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadol -- 29 Haziran 2020; 19:43:29 >
  • Merhabalar , Citol (Sitalopram) diğer antidepresanlara nazaran sinir sitemine daha az etkisi olsa da yukarıda bazi arkadaşların da dedigi gibi aniden bırakılmamalıdır ayrica kullandiginiz doz (20mg) yüksek sayılır bu sebeple aniden kullanmayı bırakmanız sizde (uykusuzluk , anksiete vb gibi) olumsuz etkilere sebep olabilir bu sebeple psikatriye basvuran çok hasta var.

Tavsiyem eger birakmak istiyorsanız pazartesi gününden itibaren ilaçları yarim doza indirin ve en az 2 hafta bu sekilde kullanmaya devam edin süre size uzun gelebilir ama inanın en doğru yolu bu

• Leon_King kullanıcısına yanıt

Tamam ozaman hocam bugünden itibaren ikisinde de yarım doz alicam 2 hafta boyunca 2 hafta sonra komple kessem olur dimi

• bırak da gör bir şeyleri

• Cevabını bildiğin şeyi niye soruyorsun ? Antidepresanların şak diye bırakılmaması gerektiğini biliyorsundur heralde.

• Sağlık sorununuz yok ise neden mutsuzsunuz? Hayatta toplam bilinçli şekilde 50 sene yaşıyoruz ve bu 50 senelik zaman içinde sizi buna iten şey ne?

• musetea kullanıcısına yanıt

Tipsizlik,genetik facia,mutant bir vucut

• musetea kullanıcısına yanıt
    kontrolünde olan bi şey değil hocam. bazıları psikoterapiyle halledilebilir fakat uzun süre alıyor
    bugün araba sürerken babam yandaydı sinir oldum. direksiyonu ısırdım ve yumrukladım. aklım başımda olsa yapar mıydım sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theonewithoutlife kullanıcısına yanıt
    Bana da hep öyle geliyor inşallah bir gün düşmeyiz o batağa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.