Şimdi Ara

Dünyanın en yüksek sesli akıllı telefonu tanıtıldı: Ulefone Power Armor 16 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en yüksek sesli akıllı telefonu tanıtıldı: Ulefone Power Armor 16 Pro

Sağlam akıllı telefonların tanınmış üreticisi Ulefone, diğer tüm akıllı telefonlardan sıyrılarak öne çıkan Power Armor 16 Pro modelini resmi olarak tanıttı.

Ayrıca Bkz.iPhone 14 Çin sokaklarında işportaya düştü: Bavullara doldurup satıyorlar

Resmi açıklamaya göre, Power Armor 16 Pro'nun arkasında büyük bir hoparlör bulunuyor ve ses seviyesi 122 dB'ye kadar ulaşmakta. Üretici, cihazın şimdiye kadarki en yüksek sesli akıllı telefon olduğunu iddia ediyor. Örnek verecek olursak bir helikopterin çıkardığı ses desibelinden daha yüksek.

Acil durumlar için tasarlanmış

Cihazın arkasına yerleştirilen ve 122 dB'ye kadar ses verebilen devasa hoparlör, sadece müzik dinlemenizi sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda acil bir durumda uzak mesafeden dikkat çekmenize de yardımcı oluyor.

Akıllı telefon ayrıca, Android 12 işletim sistemini çalıştıran MediaTek Helio P22 yonga seti, 5,93 inç HD+ ekran ve 9600 mAh pil ile donatılmış. Cihaz, IP68/69K derecelendirmesi ve ABD askeri standardı MIL-STD-810G ile de uyumlu. Ulefone, telefonun fiyatını ve çıkış tarihini ise henüz açıklamış değil. Beklenen satış fiyatı ise 300 ila 400 dolar arasında.

Kaynak:https://news.mydrivers.com/1/860/860203.htm

• Sonunda ses üzerine bir telefon geldi birilerinin aklına

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • helio p22 :D

• Helio P22 fazla kaçmış, ben Helio A20 beklerdim.

Kesenin ağzını açmış.

• Sesle akacak telefon herhalde oyunda işlemçiyle değil he.

Hz Ram işlemçiyi geçtim.?

• 9600mAh... Powerbank gibi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Eylül 2022; 09:52:13 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Normal telefona da sert plastik kılıf takılıyor yine powerbank gibi oluyor😁😁😁😁

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    snapdragon cpu ların hangisine eşdeğer?

• Böyle ilginç telefonlar çok keyifliydi oluyor
    Şahsen iPhone 14 den daha fazla ilgimi çekti 🤣🤣🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The dark side of the Wall kullanıcısına yanıt
    Ses üzerine değil. İçersinde LG’nin telefonlarındaki gibi kaliteli ses üretmesini sağlayan ESS DAC yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses deyince benim aklıma htc desire geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.