Şimdi Ara

Dünyanın En zor şeyi Dizel yada Benzinli Araç Seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hard to eat

Bende kendi gözümden yardımcı olmaya çalışayım:

günümüz 4.250 tl maaş alıyorum aracımı 2005 330ci bmw yaptım ÇOK YAKIYOR ama cebimede rahat bir hayat sürceğim para kalıyor.Km sayım düştü haftada 150 300 arası

330ci aldığımda bende senin gibi aracı bisiklet gibi kullanmazdım , keyfini süreceğim anı bekler ekmek
    almaya arabayla gitmeyi bırakırdım aslında olması gereken bu ama şuan ona hazır değilim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

abi oha ya şu arabalar 17-20 arası

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2010-citroen-c3-sahibinden-120305019/detay/ şu arabayı 1 aydır satamadım 4 litreyle 65-70 km yapıyor benzinli ve yarı şehir içi yarı şehir dışı allllahımmmmmm

"Detaylar telefonda verilecektir" demek "aracın bir kusuru var ama burada söyleyemem" gibi bir izlenim veriyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• selam
    2. elde temiz diye bişi yoktur
    kolay gelsin
    bence dizel al
  • dizel almak en mantıklısı compueste sokup motoruna turbosuna baktırıp tercih bu yönde olmalı ..
  • ne olursa olsun dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberko

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: bberko

1000-2000 km için niye araba alıyorsunuz ki ?

ayda yapıcakmış o km'yi
    dünyada değil

ne kadar zekisiniz siz

ya bu ne kadar zeki
  • Clio için dizel 1,2 benzinli için 2.elde daha iyidir. Arada en fazla 1000 tl fark olacak.

Sıfır alsaydın 3-4000 TL fark olsaydı benzinli derdim. Ayrıca dizel alacağın için Computest'e ve motordan anlayan bir ustaya baktırın mutlaka.
  • bence yakıt tasarrufu yapacağım diye 1,2 motorlara yönelmeyin! hem tasarruf yapamassınız hemde araç sürüşünden zevk alamassınız... 1,2 motor araç çekişi ve gidişi pek tatmin edici değil bir de rampa yokuş çıkarken devirden düşmemek için gaza yüklenince, ne ekonomi kalıyor nede tasarruf... zaten demişsiniz ayda 2,000 km, yaz aylarında artabilir... benzinli hiç düşünmemeniz lazım direkt mazotlu araçlara odaklanın..
  • senede 15,000 km ve fazlası gideceksiniz.
    ben sizin yerinizde olsam dizel alırdım.
  • 2006 model CLIO II ile 2006 - 2007 CLIO III 1.5 dci LER için aynı paraları istiyorlar 17.000 den aşağı Clio II yok anlamadım neden bu kadar piyasası yüksek eski kasa bir aracın ..
  • 7 senelik dizel motor almak da ilginçmiş.. geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgun77

7 senelik dizel motor almak da ilginçmiş.. geçmiş olsun

motora test yaptırdıkdan sonra problem olacağını düşünmüyorum 8 senelik 2 adet starex dizel aracım var
    motorlarıyla alakalı hiç bir problem yaşamadım mekaniğinin dışında .. bakımlı 30 senelik mercedesler vw ler emin olun 1 yaşında benzinli günümüz araçlarından daha dinamik motorlara sahip ..
  • Arkadaşlar yılda ortalama 9 bin km yapıyorum.Sizce LPG'ye gerek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersöz

Arkadaşlar yılda ortalama 9 bin km yapıyorum.Sizce LPG'ye gerek var mı ?

ne kadar kullanacağına bağlı dizel ile benzinli araç arasında yılda 300 lt ortalama yakıt farkı var , fakat
    dizel araçlar benzinli araçlara göre daha pahalı bu farkı kullanım zamanınıza göre değerlendirmeniz gerekmekte ..
  • Senin icin dunyanin en zor isi buysa, allah baska dert vermesin kardes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayake

Senin icin dunyanin en zor isi buysa, allah baska dert vermesin kardes.

Allah razı olsun kimse dertlenmesin ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.