Şimdi Ara

Dünyanın gelmiş geçmiş tek eksiksiz forveti | En iyisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
3.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi mi bilmem ama iboyla kıyaslamamak gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyla alakasız ama van nistelrooy'un manu daki efsanevi dönemini hatırlayan var mı
  • berkampi,ruud inzaghi fln daha cok sayılır bunların hepsinin farklı özellikleri vardı bence dünyanın en iyisi yoktur hepsinin farklı zamanlarda parlayıp sönmüslükleri var.
  • Aynen katılıyorum hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de dostum ronaldoyu izleme şansım oldu, ayrıca ronaldinho yuda. Bi ikisi benim için c.r den de messiden de önce gelir. Van basten mutlak en iyi bitiricilerdendir, ama bu oyuncuların golcülüğü dışındaki özelllikleri onları farklı kılıyor ...
  • Bu adamin maclarini izlemis sansli nesildenim, ps1'de ronaldo football ile daha cok sevmistim onun gibisi gelmez.

• ronaldinhoyu çok abartmayalım.oyuna etkisi bir messi,r9 gibi değildir.fazla bilinmez ama r9 da ronaldinhonun yaptığı çoğu spektaküler hareketi rahatlıkla yapar.ronaldo bitirici adamdır tık tık çalımını atar bir bakmışsın gol olmuş.top kabiliyeti ve zekası çok üst seviye olduğu için defans oyuncularıyla adeta dalga geçer.ibrahimoviç veya dragbo gibi güçlü değildir defansı yıpratmaz doğru yerde olur işini yapar golünü atar.dragbo yetenek olarak içlerinde en fakiri.ibo ise abuk subuk gollerin adamıdır.dünyada ki gelmiş geçmiş en acayip futbolcudur.çok çok yetenekli bir adam.mesela r9 gibi defansı kaleciyi geçip golünü atmaz defansı deyim yerindeyse döver şutunu çeker veya uzaktan yapıştırır topu ağlara gönderir.tarzı çok farklı adamın egosu dağlara taşlara sığmıyor

• Pek cok forvet izledim hepsinin kendine gore degisik yetenekleri vardi ama Ronaldo gibi bir forvet dunyaya bir daha gelmez.Tek kelimeyle efsanedir.

• Andriy Shevchenko
  • ronaldo başkadır başka.
  • marco van basten

Dünyanın gelmiş geçmiş tek eksiksiz forveti | En iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRUMASYON

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

spikere dikkat...

Hehehe tek golle iyi oldu :D Biri ümit karanın necatinin rövaşataları koysun

sen spikerin attığı goldeki tepkisini dinledinmi?o bile gole inanamıyor saydırıyor böle gol mü olur lan .ulan arkadaş espiri olsun diye koydum o videoyu.marco van basten yaz google a veya youtubea seyret gollerini.18 yayından vole veya rövaşata ile gol atan uçarak kafa ile gol atan bir golcü gördünmü sen hayatında?ben ördüm...m.ö bilmemkaç yılındaki futbolcuyu seyredende araştırsın baksın.

• ronaldoya sadece futbolcu demek ayıp olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

Ronaldo tam forvet değil zaten kanat Inside Forward. Bu yüzden baştan bitiyor konu

Yok Kısa forvet.Adam bildiğin santrafordu yahu.

qapaq

Benim için de öyle. En iyi santrafor kesinlikle Ronaldo idi. Sonra Henry sonra da Drogba benim için.
  • Henry varken tartıştığınız şeye bak

• Yakın tarihin desek daha doğru olur fakat benim için Ronaldo her ne kadar müthiş bir forvet olsa da hala oynuyor olmasından ötürü Ibra'nın yeri başkadır.adam her şekilde gol atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

konuyla alakasız ama van nistelrooy'un manu daki efsanevi dönemini hatırlayan var mı

Fifa 2003 oynayanlar iyi tanır. Çok zevkliydi ruud ile oynamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ibrahimovic

İbrahimoviç şu videoyu izlese ağlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRUMASYON

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

spikere dikkat...

Hehehe tek golle iyi oldu :D Biri ümit karanın necatinin rövaşataları koysun

cuk diye oturmuş

• Nokta forvet denilince akla şuan zlatan geliyor tabiki. Şişko Ronalda çok bütün bir oyuncuydu o yuzden sırf forvet demek ona haksızlık olur diye düşünüyorum. Benim kalbimde yer etmiş bi kaç Pivot santrafor var onlarda şöyle. Patrick Kluivert veee tabiki Christian Vieri tabiki tam nokta santrafor olmamakla birlikte F.İnzaghi ve Raul fırsatçılıklarıyla anılan sıkı forvetlerdir. Şuan ise dünya futbolunda forvet ibodan başka yok denebilicek kadar azdır o şekil dünya starı olanlardan bahsediyorum. Bi ara F.Torres o seviyenin cok üstündeydi ama şuan ideal bi forvet konumunda sakatlıklardan sonra.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.