Şimdi Ara

Dünyanın gelmiş geçmiş tek eksiksiz forveti | En iyisi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
3.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam tam forvet ya. Ama bi Cruyff değil
  • Zidane ve R9'un üzerinde oyuncu izleyebileceğimi zannetmiyorum ben de. Özellikle Ronaldo'ya ciddi derecede aşıktım. Bana futbolu o sevdirmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRUMASYON

quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ibrahimovic

İbrahimoviç mi Ronaldo kadar teknik değil çalım atamıyo o kadar seri hızlı değil. Ronaldo'nun şu yukardaki videosunu izleyin top bildiğiniz mıktanıs ile bileklere yapışıyo yok böyle birşey. Adam hiçmi kaçırmaz ayağından

ibo'nun sıraya dizdiği video yu koysun biri

Tek hareketle dünyanın en iyisi olunuyosa gel sıraya dizeyim 10 çocuğu Ronaldo'yu yolda görse imza ister videoyu izle bi sen

Bu mesaji alintiliyorum. Sana aksam video atacagim mobilim suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

Hayalimdeki bütün golleri canlandıran insan en iyi forvet Ronaldo
    En iyi ortasaha Zidane dır. Ötesi yok...

aynen zidane kendini tüm dünyaya ıspatladı sadece fransa milli takımını bıraktıktan sonra milli takımın gruptan çıkması tehlikeye girince geri dönüp final oynatması yeterlidir
  • 4.51 da Türkiye'ye mi gol atıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RokeTatar1 -- 4 Eylül 2013; 13:42:35 >
  • Biri de çıkıp dememiş ki Thierry Henry
  • Adam çekirdek çitlerken adam geçiyor.
    Göbekli diyorsunuz ama adam ilk hareketi yapınca bi sprint yapıyor, dünya bi defans oyuncu kalmamış yemeyen.

Bir de gözü kapalı bacak arası atıyor adam, karşısındakiler bakınca amatör gibi ama başkası deneyince acı gerçekle yüzleşir.

CR7 gibi akrobasi yapmıyor ama bitirici ve kahredici :)

Adam cidden 9 numara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

Henry varken konuştuğunuz şeylere bak.

+1

• Ronaldo gerçekten olağanüstü bir forvettir ama bence Thierry Henry'nin de ondan aşağı kalır yanı yoktur. Henry'nin bitiriciliği ve süratinin yanısıra pas yeteneği de çok iyiydi, eskiden kanat oyuncusu olmasının katkısı olabilir. Çok yönlülük bakımından Henry bence daha iyidir ama ikisi de efsanedir.
  • Diz sakatlığı kariyerini bitirdi nasıl en iyisi olabilir ki ? Pele'nin olduğu yerde hiç bir golcünün önemi yoktur bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Diz sakatlığı kariyerini bitirdi nasıl en iyisi olabilir ki ? Pele'nin olduğu yerde hiç bir golcünün önemi yoktur bana göre.

Baban en iyisi pele dedi sende ona göre renk veriyon demi Peleyi nerde izledin koçum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Diz sakatlığı kariyerini bitirdi nasıl en iyisi olabilir ki ? Pele'nin olduğu yerde hiç bir golcünün önemi yoktur bana göre.

Baban en iyisi pele dedi sende ona göre renk veriyon demi Peleyi nerde izledin koçum

İzlemeyle olsaydı bu işler ohoooo herkes tarafından kabul edilen bir isim gelmiş geçmiş en büyük futbolcu belkide ayrıca Ronaldo Lima forvet değil santrafordur başlığıda düzelt ayrıca diz sakatlığı olmasaydı belki kırılmadık rekor falan bırakmayabilirdi ama fazla kiloları başına dert oldu yani kusursuz ve komple bi oyuncu değil kısacası en iyi santrafor olarak göremiyorum kendisini maalesef kendi görüşüm tabi.

• Brezilyalı Ronaldo...
  • Benim yaşım 24 ve bu bölümdeki çoğu kişi hemen hemen benim jenerasyonum yada daha küçük o yüzden herkes yetişebildiği futbolcuyu savunuyor ama @ilkerinanç gibi abilerimizin göürşlerine saygısızlık yapmayalım.

Bende Marco Van Basten'e yetişemedim ama sırf adamı izlemediğiniz için bu kadar ağır eleştiri yapmanız doğru değil bi ara aynı sizin gibi savunuyordum Ronaldo'yu ama cidden Van Basten'in birkaç büyüğümden dinleyip videolarını izleyince anladımki pekte farkı yok.

O yüzden bu sorunun cevabı nesillere göre değişir.

Benim izlediklerim;

Ronaldo, Shevchenko, T.Henry(Arsenal) ,Micheal Owen, Raul, Ruud Van Nistelrooy(ManU), Eto'o, Inzaghi, Del Piero, Diego Forlan.

Eskilerden;

Pele, Puskas, Di Stefano, Eusebio, George Best, Gerd Muller, Johan Cruyff, Marco Van Basten, Hugo Sanchez. | Roberto Baggio - Davos Suker - Dennis Bergkamp(son zamanlarını izledim)

Şimdilerde;

Ibrahimovic, Falcao, Aguero, Robin Van Persie, Rooney, Drogba, Torres(A.Madrid). Mevkileri değil ama C.Ronaldo ve Messi'de diyebiliriz.

En iyi kim derseniz tek bir isim söyleyemem;

Ronaldo - Shevchenko - Van Basten - Pele arasından biridir mevki uysa Ronaldo ve Messi'de girer listeye.

• Zidane bir açıklamasında olayı bitirmiş beyler;

"Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Ronaldo." Zinedine Zidane

kaynak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.