Şimdi Ara

DÜNYANIN HER YERİNDEN TÜRK RESİMLERİ! ŞAŞIRACAKSINIZ!KENDİ ARŞİVİM!700 RESİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhteşem olmuş, ellerine sağlık. Sayfada aşağı inip durdukça "Vay be, neymişiz..." dedim durdum.

Yalnız bazı resimlerin adreslerinde sorun var sanırım.
  • Harika bir başlık, türk doğmaktan gurur duyuyorum. Orta asyalı ırkdaşlarımızı görünce de çok gururlandım.
  • bizde Bulgar Turklerindeniz =) göçmüşüz zamanında....
  • quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

karapapaklar olarak 300.000 var mıyız ya gurur duydum
    ayrıca italya olayı masal gibi geliyo neyse

ayrıca Finler ve Macarlar da Türk onları da yazmalıydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Muhteşem olmuş, ellerine sağlık. Sayfada aşağı inip durdukça "Vay be, neymişiz..." dedim durdum.

Yalnız bazı resimlerin adreslerinde sorun var sanırım.

Eskimiş linkler kusura bakma.

Macarları yazdım.

Aslında Finlandiyalılar ve Estonyalılar da Türk tabii ki.

• Dostum ellerine sağlık.. Çok başarılı bir çalışma olmuş.

Valla biz Türkler yakarız bu gezegini Hem italyanlarda bizden sert adamlar neticede

Şu videoyu bi izleyin . İzledikten sonra İtalyanların türk olduğunu daha iyi anlarsınız:

http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 23 Mayıs 2008; 19:49:34 >
  • Muhteşem olmuş, emeğine sağlık.
  • SeRo-34, HWA rulez
  • | Favorilerime ekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

SeRo-34, HWA rulez

abi bilmiyonmu ben fanıyım zaten imzamı ikidir siliyorlar zaten ayar oluyom adamlara anlamıyorlar ki
  • EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞ!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Dostum ellerine sağlık.. Çok başarılı bir çalışma olmuş.

Valla biz Türkler yakarız bu gezegini Hem italyanlarda bizden sert adamlar neticede

Şu videoyu bi izleyin . İzledikten sonra İtalyanların türk olduğunu daha iyi anlarsınız:

http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html

Evet hakikaten kanıt bu.

• Güzel konu
  • emegine saglık kardeş
  • Adımı "Teoman" koyan annem-babama teşekkürler.

Yalnız isim sözlüklerine baksam adımın anlamına sürekli "Oğuz Han'ın babası" deniliyor. Bunun gerçek bir sözlük anlamı yok mu? Tarihsel bir kişilik ile olan akrabalığından bahsetmiyorum.
  • peki şöyle daha iyi olur tüm dünyadan inglizleri almanları bide rusları çıkaralım geri kalanı türktür. ha bide hz.adem de türktür. fransızlar falan zaten özbeöz türktür.abi sen kitap yazda okyalım cidden merak ettim
  • helal olsun kardeşim sana. YÜCE TÜRK e bak be dünyanın her tarafında
  • quote:

Orjinalden alıntı: muckerx

peki şöyle daha iyi olur tüm dünyadan inglizleri almanları bide rusları çıkaralım geri kalanı türktür. ha bide hz.adem de türktür. fransızlar falan zaten özbeöz türktür.abi sen kitap yazda okyalım cidden merak ettim

Öyle iddialarımız yok.
  • Gönül arzu etse de tüm dünyanın orijini Türk olsa da burnumuz havada dolaşsak. Artık onun bunun çocuğu değil bizim çocuklarımızsınız hepiniz der hava atarız da; Şunlara zahmet olmazsa birer bilimsel kaynak rica edelim. Çünkü İddialar Büyük İddialar !

KIZILDERİLİLERİN TÜRK OLDUĞU VE TUVA TÜRKLERİNDEN GELDİKLERİ RUS VE AMERİKALI BİLİMCİLER TARAFINDAN KANITLANMIŞTIR.
    ITS PROVEN BY RUSSIAN AND AMERICAN SCIENTISTS THAT INDIANS OF AMERICA ARE TURKISH AND COMES FROM TUVINIAN TURKS.

İTALYANLAR - ITALIANS

EVET BİLİYORUM SİZE DE GARİP GELECEK AMA İTALYANLAR'IN BÜYÜK BİR KISMININ ATALARI OLAN ETRÜSKLER'E YAPILAN DNA TESTİ SONUCU %98 TÜRK ÇIKTILAR. KULLANDIKLARI ALFABENİN İSE GÖKTÜRK ALFABESİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.

I KNOW IT'S WEIRD FOR YOU TOO BUT AFTER A DNA TEST TO THE GRANDFATHER OF ITALIANS,ETRUSKS,IT'S PROVEN THAT THEY ARE %98 TURKISH. WITHIN THIS,IT IS REVEALED THAT THEIR ALPHABET WAS GOK TURK ALPHABET ALSO.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRprotest -- 23 Mayıs 2008; 20:02:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Adımı "Teoman" koyan annem-babama teşekkürler.

Yalnız isim sözlüklerine baksam adımın anlamına sürekli "Oğuz Han'ın babası" deniliyor. Bunun gerçek bir sözlük anlamı yok mu? Tarihsel bir kişilik ile olan akrabalığından bahsetmiyorum.

Benim adımın anlamı da deve.

Ama ilk Müslüman Türk hükümdarının adının Satuk Buğra Han olduğunu öğrenince sevinmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.