Şimdi Ara

DÜNYANIN HER YERİNDEN TÜRK RESİMLERİ! ŞAŞIRACAKSINIZ!KENDİ ARŞİVİM!700 RESİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsim vermeyelim lütfen,kimse kim. Zamanında koyar mısın demiş koymuşum resmi.
  • Peki arkadşımın güzel bir çalışma yapmışsın.Benim araştırlamalarıma göre Kürtler İranlılar ile biraz karışmışlar.Kürtlerinde türklerle bir alakası var mıdır?.Bir kürt olarak sevinirim
  • ÜST KONU OLMALI
  • Ellerine sağlık.Mükemmel bir arşiv.Ve emek harcayarak burada bizimle de paylaşmışsın.Teşekkürler.
  • kürtlerin Türk-Turanlılarla alakası yoktur.Acemlerle vardır.Arablarla az bir karışıklık mevcttur ama Sami ırklada bir alakası yoktur.
  • Eyvallah Barış

Kitap yazma olayı nedir?
  • emeğine sağlık çok güzel bir konu teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HALO®

Peki arkadşımın güzel bir çalışma yapmışsın.Benim araştırlamalarıma göre Kürtler İranlılar ile biraz karışmışlar.Kürtlerinde türklerle bir alakası var mıdır?.Bir kürt olarak sevinirim

Dostum;

Kürtler olara ayrı bir ırk yoktur,Kürtler genellikle Arap ve Fars karışımıdır.

Ancak Doğu'da bazı illerde gelen Türkmen aşiretleri onlarla karışıp Kürt olmuşlar ve bugün Kürtleşenleri olmuştur. (Ancak haberleri yoktur.)

Türkler'de Kürt kanı yoktur ancak bazı Kürtler'de az miktarda Türk kanı olabilmektedir.

Sonuç olarak Türklerle Kürtlerin alakası yoktur.

• Sevgili dostlarım soruları olanlar özel mesajla MSN imi isteyebilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Dostum ellerine sağlık.. Çok başarılı bir çalışma olmuş.

Valla biz Türkler yakarız bu gezegini Hem italyanlarda bizden sert adamlar neticede

Şu videoyu bi izleyin . İzledikten sonra İtalyanların türk olduğunu daha iyi anlarsınız:

http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html

aaa aynı biz şimdi inandım italyanların türk olduğuna. vay be inanabiliyormusunuz totti ve delpieroyla aynı ırktanız.

• hata armak gibi olmasın ama ufak bir yer vardı gözüme takıldı.

DÜNYANIN HER YERİNDEN TÜRK RESİMLERİ! ŞAŞIRACAKSINIZ!KENDİ ARŞİVİM!700 RESİM
  • Barış abim eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadiI2 -- 23 Mayıs 2008; 21:29:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

hata armak gibi olmasın ama ufak bir yer vardı gözüme takıldı.

DÜNYANIN HER YERİNDEN TÜRK RESİMLERİ! ŞAŞIRACAKSINIZ!KENDİ ARŞİVİM!700 RESİM

Evet gördüm de düzeltemedim be kardeşim.

• quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

Eyvallah Barış

Kitap yazma olayı nedir?

Yazalım artık dedik.
  • bu atalarımızda amma tohum salmış dünyaya haaaa:)

bu arada kürklerinde türk olduğunu biliyorum....
  • ALLAH Türk'ü korusun....Ellerine sağlık kardeşim.
  • Bilgiler harika,teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gézgin

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Dostum ellerine sağlık.. Çok başarılı bir çalışma olmuş.

Valla biz Türkler yakarız bu gezegini Hem italyanlarda bizden sert adamlar neticede

Şu videoyu bi izleyin . İzledikten sonra İtalyanların türk olduğunu daha iyi anlarsınız:

http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html

aha şimdi İtalyanların Türk olduğuna inandım

video süper ya.eğer bunlar gerçektende doruysa italyanlar türk soyundan gelio.dna ya falan gerek yok

•  DÜNYANIN HER YERİNDEN TÜRK RESİMLERİ! ŞAŞIRACAKSINIZ!KENDİ ARŞİVİM!700 RESİM

bu benim arkadaşım sizce hangi türklere daha çok benziyor karar veremedim ben şahsen
  • Oğuz Türklerine tabii ki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.