Şimdi Ara

DÜNYANIN HER YERİNDEN TÜRK RESİMLERİ! ŞAŞIRACAKSINIZ!KENDİ ARŞİVİM!700 RESİM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KARDEŞ BIRAK BUNLARLA TARTIŞMAYA GİRMEYE GEREK YOK... SALLAA
  • güzel konu olmuş hazırlayan arkadaşın eline sağlık
  • Böyle bir harita buldum yararı olur diye düşündüm
     DÜNYANIN HER YERİNDEN TÜRK RESİMLERİ! ŞAŞIRACAKSINIZ!KENDİ ARŞİVİM!700 RESİM

orjinal hali buda
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/0/0a/Turki_halklar.png

• ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK
  • Görünüşe göre Dünyada herkes aslında türkmüş...Ama bu bile beni milliyetçi yapmaya yetmez..Kan veya soy üzerinden söylenecek tek bir sözüm bile yok..Bütün bu fotoğraflardan çok daha anlamlı tek bir fotoğraf koyarım buraya ama gerek yok!
  • Benim dedelerim Özbekistan Buhara'dan İstanbul'a göçmüşler.Ben şimdi hangisine dahil oluyorum :)
  • Biraz daha inceledim.Hoşuma da gitti.SOn yılların en güzel paylaşımlarından biri.Kitabınızı yazdığınızda haberimiz olsun.Başarılarınızın devamını dilerim.

Bir önce söylediklerimin de arkasındayım.

PM attım.1 adet ufak bir sorum var.
  • Eline sağlık...Allah razı olsun...
  • dünyanın neresine giderseniz gidin bi türk bulursunuz
    acun ılıcalı diyodu bunu
  • Konu için teşekkürler.Gayet hoş olmuş.Dünyanın her tarafında soydaşlarımızın varlığı bile içimizin cız etmesine yetiyor.Geçmişte olduğu gibi elbet bir gün Türk Birliği yeniden sağlanacaktır.Yürekten inanıyorum.

Gelecek; geçmişte saklıdır.
  • Genç Gök Türk,
    Lütfen cevap verme. Konuyu saptırıp, tartışma çıkartarak sildirip veya kitletmek istiyor. Karşı düşünceye elbette saygımız var ama amacı fikirlerini belirtmek değil, konunun kaldırılması.
    Ben açıkçası Türk Birliğinin oluşacağına inanmıyorum. Temennim; Turki Cumhuriyeti diye tabir ettiğimiz ülkelerle iyi geçinmek. Resimler için teşekkürler.

Nogay Türklerinden güzel bir şarkı.

Kazakistanlı Folk Metal grubu Ulytau'dan Tarkan filmlerini andıran bir klip. Bozkurt kurtarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 23 Mayıs 2008; 23:58:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Genç Gök Türk

Türk kökenli Yakutlar'la Kızılderililer'in yakın akraba olduğu ortaya çıktı.

Bilim insanları 51 ulustan insanların DNA örneklerini inceledi. Türk kökenli Yakutlar’la Kızılderililer'in yakın akraba olduğu ortaya çıktı.

Yakut Türkleri’yle Kızılderili halkı arasında genetik benzerlikler saptandı.S tanford Üniversitesi'nden R i c h a r d M.Myers başkanlığındaki ekip, 51 halktan 938 kişinin genetik ayrıntılarını inceleyerek, insanların nasıl benzer ya da farklı olduğunun kanıtını ortaya koydu. Araştırma ekibi, her DNA örneğinde 650 bin kesitteki varyasyonlara bakarak, insanlar arasındaki benzerlikler ve farklılıklara ilişkin daha önceki verilerden daha fazla ayrıntı elde ettiklerini kaydetti.

BENZERLİK VAR

Sibirya'da yaşayan Yakut Türkleri’yle Meksika, Orta Amerika, Kolombiya ve Brezilya'da ki yerli halklar arasında genetik benzerlikler bulunduğu belirtildi.

KÖPRÜYLE GEÇTİLER

Yakutlar ile Amerika'da akrabalıkları bulunan yerli halklara Orta Amerika'da Mayalar, Brezilya'da Surui ve Karitianalar’ın dahil olduğu belirtildi. İnsanların Amerika'ya 12 bin ila 30 bin yıl önce kara köprüsüyle Bering Boğazı’nı geçerek Sibirya'dan göçtüğü belirtiliyor.

Haberturk
    Arkadaşlar bu konuda Prof.Dr. Oğuz Reha Türkkan'ın kanıtlarla dolu Kızılderililer ve Türkler kitabını okumanızı öneririm.

Kardeş, ona bakarsan, tüm insanlar kardeştir yani. Kökene inersen hepimiz şu anda hala mevcut olan afrikadaki bir kabileden türemişiz. Kızılderililerin Türk olduğuna değil de italyanların köklerinden olan Etrüsklerin Türk genleri taşıdığına daha fazla inanırım. Şurası bir gerçek ki, kızılderililerin genom araştırmalarının sonuçları ortaya konursa doğal olarak inancım artar tabi. Şurası bir gerçek ki, kızılderililer gibi ezilmiş bir ulusun genlerini taşıyor olmak beni fazla sevindirmez.

İnsanların köklerinin önce orta afrikadan başlayıp daha sonra ortadoğu üzerinden güney ve orta asya, ordan da bir kol güneydoğu asyaya dağılırken bir diğer kol kutuplara, diğer bir kol kuzey rusya ve son kolun da afganistan üzerinden Anadoluya geçtiğini ve ordan da 2 kolun avrupada birleştiği konusunda tüm dünya genetikçileri aynı kanıda. Türklerin göçebe ve baskın bir ulus olması, genlerin dağılımını kolaylaştırmıştır doğal olarak. Tabi Atatürkümüzün dediği gibi Damarlarımızdaki Asil Kan olmasa bütün bunları beceremezdik.

Yine de bilgiler için teşekkürler.

• Efsenaye göre Noah'ın(Nuh) oğlu Ham Sam ve Yafes'ten türüyor çünkü tufanda tüm İnsanlık yok edilmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 23 Mayıs 2008; 23:53:20 >
  • helal sana be kardeşim. yalnuız baş Türk ve kendi resmin bandwith exceed olmuş. bi konbtrol ediver istersen.
    gözümsün
  • Gurur duydum eline sağlık
  • sayın Genç Gök Türk, yazılarını okumak insanı hiç yormuyor. akıcı ve zarif bir anlatımın var. ellerine sağlık.
    senden naçizane istirhamım juliet hanımla daha fazla tartışmamanız olacak. konunun selameti açısından. arkadaş fazlaca kasıtlı ve sinirli bir yapıya sahip, samimi yazılar yazdığına inanmıyorum.
    maksatlı yazılarıyla tartışma oluşturup konuyu amacından saptırmak gibi bir yol izliyor sanki.

neyse ellerine sağlık
  • hersey ok de alamanci turkleri ayri bir kategori olarak koyman sacmaligin onde gideni son mohikan kardes . o da turk nasil olsa
  • Konuyu açan arkadaş Meksikalıları, Bolivyalıları, Kızılderilileri %100 Türk ilan ederken 'ya acaba çok mu iddialı konuştum henüz ortada sadece Türklerin haberdar olduğu birkaç ne idüğü belli olmayan teoriye dayanarak' tarzında bir soru işareti oluşmadı mı kafanda?

Bir Meksikalı, Bolivyalı kalksa dese ki Türkiye'deki Türklerin çoğu Kürttür ya da Rumdur ya da Araptır ne hissedersiniz?

Yapmayın allah aşkına bazen faşizmin, şovenizmin eşiğine ulaşıyorsunuz Türklük sevdamı göstericem derken...
  • onu bunu boşverinde, Tataristan bölümünde duran şu iki kızın gerçekden çok sade güzellikleri var

çok güzel bir çalışma olmuş

tşkler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.