Şimdi Ara

DÜNYANIN HER YERİNDEN TÜRK RESİMLERİ! ŞAŞIRACAKSINIZ!KENDİ ARŞİVİM!700 RESİM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Yazat

Konuyu açan arkadaş Meksikalıları, Bolivyalıları, Kızılderilileri %100 Türk ilan ederken 'ya acaba çok mu iddialı konuştum henüz ortada sadece Türklerin haberdar olduğu birkaç ne idüğü belli olmayan teoriye dayanarak' tarzında bir soru işareti oluşmadı mı kafanda?

Bir Meksikalı, Bolivyalı kalksa dese ki Türkiye'deki Türklerin çoğu Kürttür ya da Rumdur ya da Araptır ne hissedersiniz?

Yapmayın allah aşkına bazen faşizmin, şovenizmin eşiğine ulaşıyorsunuz Türklük sevdamı göstericem derken...

Güzel yazı, gülümsemek lazım İtalyana Kızıldereliye Türk derken...Hoş ve gülümseten ama boş bir iddia
    Atatürk ne demiş "Ne mutlu Türküm diyene" ancak bunu derken belirli bir ırkı kastetmemiş bu coğrafyanın insansanına seslenmiş... "Ne Mutlu ki Türküm"

• Asiri sacma sapan Topic olmus hele o resimler
  • Türk olmanın verdiği gurur.
  • En sonda Esra Ceyhan'ın resmi mi var, ben mi yanlış gördüm? O kadınla aynı ülkeyi paylaştığıma utanıyorum resmen, bence kaldırın o kadının resmini bizim için utanç. Iyyykkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil

sayın Genç Gök Türk, yazılarını okumak insanı hiç yormuyor. akıcı ve zarif bir anlatımın var. ellerine sağlık.
    senden naçizane istirhamım juliet hanımla daha fazla tartışmamanız olacak. konunun selameti açısından. arkadaş fazlaca kasıtlı ve sinirli bir yapıya sahip, samimi yazılar yazdığına inanmıyorum.
    maksatlı yazılarıyla tartışma oluşturup konuyu amacından saptırmak gibi bir yol izliyor sanki.

neyse ellerine sağlık

Teşekkürler kardeşim.
  • Ellerine sağlık kardeşim çok güzel bir çalışma tebrik ediyorum
  • Sağol kardeşim.

Arkadaşlar tabii ki Meksikalılar,Bolivyalılar Türk değildir.

Onlar da Türk kökenlidir. İtalyanlar da Türk kökenlidir ancak Türk değillerdir.

Bugün onlara "Siz Türksünüz gelin birleşelim!" diyecek halimiz yok.

Bunu görmek sadece hoşumuza gidiyor ve gurur duyuyoruz. Bu kadar abartmaya gerek yok.
  • tamam guzel bır calısma.emege saygı ama yorumlara bakıyorumda utanmasak tum dunyayı turk yapıcaz
  • Tebrik ederim arkadaşım çok güzel bir çalışma.Sıkılmadan inceledim (:
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibadeath. -- 24 Mayıs 2008; 12:00:21 >
  • Güzel konu açmışsın tbkrler kardeşim..

Şu iran bölmünde bir futbolcu var kim o çok merak ettim ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Egona KasteN

Güzel konu açmışsın tbkrler kardeşim..

Şu iran bölmünde bir futbolcu var kim o çok merak ettim ???

Ali Daei.
  • Çok güzel olmuş tebrikler.
  • üst konu!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Genç Gök Türk

Sağol kardeşim.

Bunu görmek sadece hoşumuza gidiyor ve gurur duyuyoruz. Bu kadar abartmaya gerek yok.

Bu nasil bir mantıktır açıklar mısın lütfen?

Türk kökenliler ama Türk değiller öyle mi?

Bir Moğol kalksa dese ki bizim ayak bastığımız, yaşadığımız, işgal ettiğimiz, savaştığımız tüm topraklarda yaşıyan insanlar Moğol kökenlidir ama Moğol değildir...

Ne deriz böylesi faşist bir söyleme karşı? Kusura bakma ama okadar yer gezmişsin, iş yapmışsın (ki takdir ettim bu genç yaşta) ama memleketten ayrı kalınca milliyetçilikle şovenizmin arasında kalmış, hatta zaman zaman faşist düşüncelere kapılmışsın.

Bu kafatasıcılık değilde nedir? Biraz sonra 'al sana bilimsel kanıtım' diyerek saçma sapan birkaç yazıyı kopyala yapıştır yönetmiyle buraya koyarsan söyliyim hiç dikkate almam.

Kendimize gelelim lütfen. Biraz ağır konuştum lütfen kızmayın ama sabrında bir sınırı var. Üç gündür açtığınız her konuda 'bana 10 kişi daldılar ben Türküm dağılın ulannnnn' diyince hepsi kaçtı tarzında ne idüğü belli olmayan yorumlar yapıyorsunuz. Müdahale etmek zorunda hissettim kendimi.

Ne Meksikalılar, ne Bolivyalılar, ne Kızılderililer %100 Türk değildir. Türk kökenlide değildir. Zaten bir insanın kökeni Türkse o Türktür kıvırmanın anlamı yok.

Böyle birşeyi iddia etmek ancak saçmalıktır. Kızılderililerin neden Türk olmayacağına ilişkin Sunay Akın'ın çok güzel tespitleri var açıp araştırın lütfen.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazat -- 24 Mayıs 2008; 12:35:13 >

• İtalyanları hep yakın hissetmişimidir zaten
  • Barış gerçekten çok güzel olmuş, çok uğraşmışa benziyorsun Bu arada Dünyada ne kadarda Türk varmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

quote:

Orjinalden alıntı: Genç Gök Türk

Sağol kardeşim.

Bu nasil bir mantıktır açıklar mısın lütfen?

Türk kökenliler ama Türk değiller öyle mi?

Bir Moğol kalksa dese ki bizim ayak bastığımız, yaşadığımız, işgal ettiğimiz, savaştığımız tüm topraklarda yaşıyan insanlar Moğol kökenlidir ama Moğol değildir...

Ne deriz böylesi faşist bir söyleme karşı? Kusura bakma ama okadar yer gezmişsin, iş yapmışsın (ki takdir ettim bu genç yaşta) ama memleketten ayrı kalınca milliyetçilikle şovenizmin arasında kalmış, hatta zaman zaman faşist düşüncelere kapılmışsın.

Bu kafatasıcılık değilde nedir? Biraz sonra 'al sana bilimsel kanıtım' diyerek saçma sapan birkaç yazıyı kopyala yapıştır yönetmiyle buraya koyarsan söyliyim hiç dikkate almam.

Kendimize gelelim lütfen. Biraz ağır konuştum lütfen kızmayın ama sabrında bir sınırı var. Üç gündür açtığınız her konuda 'bana 10 kişi daldılar ben Türküm dağılın ulannnnn' diyince hepsi kaçtı tarzında ne idüğü belli olmayan yorumlar yapıyorsunuz. Müdahale etmek zorunda hissettim kendimi.

Ne Meksikalılar, ne Bolivyalılar, ne Kızılderililer %100 Türk değildir. Türk kökenlide değildir. Zaten bir insanın kökeni Türkse o Türktür kıvırmanın anlamı yok.

Böyle birşeyi iddia etmek ancak saçmalıktır. Kızılderililerin neden Türk olmayacağına ilişkin Sunay Akın'ın çok güzel tespitleri var açıp araştırın lütfen.

Saygılar

Kardeşim;

Önce bi sakin ol ona göre konuşalım.

1-Kopyala yapıştır dediğin yazılara bakarsan DNA raporları olduğunu göreceksin.

2- Türk olmak başka kanında Türk kanı olması başka. Bugün bi Azeri'ye sen Türksün desen adam "Eyvallah" der,ama Meksikalı'ya desen " Has..." der. Böyle bir durumda sen bu adama Türk diyebilir misin? İtalyan bilim adamları kendileri Türk kökenli olduğunu ispat etmişler ama "Tamam o zaman hadi biz Türk olalım" nerede diyorlar?

3- Ben nerede "10 kişiye daldım hayt" falan diye yorumlar yaptım? Tek olay oldu 2 kişiyle onu anlattım.

Kendini müdahale etmek zorunda hissetmene gerek yok.

• ben bu arsivi bi yerde daha gormustum hatta bu forumda verildi ... baya bi eminim... gecen sene falandi hatta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0130

ben bu arsivi bi yerde daha gormustum hatta bu forumda verildi ... baya bi eminim... gecen sene falandi hatta...

Evet ben vermiştim eskiden.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.