Şimdi Ara

DÜNYANIN HER YERİNDEN TÜRK RESİMLERİ! ŞAŞIRACAKSINIZ!KENDİ ARŞİVİM!700 RESİM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EMMILER

ufolar da Türk arkadaşlar...

öldüm ya gülmekten. Italyanlar türk meksikalılar türk kızılderililer türk ağlamak istiyorum. Cidden kör cahil olsak bazilari cikip amerikalılar türk diyecek bizde şekilden şekile girecegiz. Nedir bu bizdeki sahiplenme hissi anlamış değilim

hele beni italyanın haritasina yavrusunu doyuran kurt uydurması bitirdi. ne kadar hurafeci bir milletiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feddbba -- 26 Mayıs 2008; 16:02:23 >

• Ellerinize Sağlık , inanın o kadar yararlı oldu ki benim için , bilemezsiniz.

Birde nüfusları topladım , verilen bilgilere göre dünya üzerinde 503.463.000 Türk yaşamakta.Dünya nüfusu 7 milyar , bunun 500milyonu Türk , bu gerçekten gurur verici. tabi çoğu Türklüğünü unutmuş ama yinede gerçekten güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: feddbba

quote:

öldüm ya gülmekten. Italyanlar türk meksikalılar türk kızılderililer türk ağlamak istiyorum. Cidden kör cahil olsak bazilari cikip amerikalılar türk diyecek bizde şekilden şekile girecegiz. Nedir bu bizdeki sahiplenme hissi anlamış değilim

hele beni italyanın haritasina yavrusunu doyuran kurt uydurması bitirdi. ne kadar hurafeci bir milletiz.

Normalde Kurt Romalılarında sembolüdür. İtalyanlar Turanlı kanı taşıyor diyoruz Türki yani.Etrüskler Turanik kökenliydi Truvalılarda ama Etrüsk ve Truva arada eridi Latinleşti.

• Ya arkadaşlar fanteziden baska birşey değil. Kırgız bir arkadasim var o bile bıktım lanet olsun diyor. Biz türk değiliz kırgısız diyor. Kisacasi ülkemiz insanlarının böyle sahiplemesine hayretle bakıyor.
    Ayrica azeri türkleri demişsiniz bu adamlar ruslara bize olduklarından daha yakınlar. Bizim kadar türklüğüyle övünen kim var ki.
  • bunlar bildiğin çinli be
  • quote:

Ya arkadaşlar fanteziden baska birşey değil. Kırgız bir arkadasim var o bile bıktım lanet olsun diyor. Biz türk değiliz kırgısız diyor. Kisacasi ülkemiz insanlarının böyle sahiplemesine hayretle bakıyor.
    Ayrica azeri türkleri demişsiniz bu adamlar ruslara bize olduklarından daha yakınlar. Bizim kadar türklüğüyle övünen kim var ki.

Azerbaycan:Türkiye 12 puan!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

tamam guzel bır calısma.emege saygı ama yorumlara bakıyorumda utanmasak tum dunyayı turk yapıcaz

biz yapmıyoruz atalarımız zamanında yapmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Genç Gök Türk

quote:

Ya arkadaşlar fanteziden baska birşey değil. Kırgız bir arkadasim var o bile bıktım lanet olsun diyor. Biz türk değiliz kırgısız diyor. Kisacasi ülkemiz insanlarının böyle sahiplemesine hayretle bakıyor.

masallah artik türklüğü sacma sapan programlarda verilen puanlarla tanımlıyor, aptalca haritadaki şekillere göre isimlendiriyorsunuz. yazık
  • Ben Ahıska Türklerindenim..
  • quote:

quote:

quote:

masallah artik türklüğü sacma sapan programlarda verilen puanlarla tanımlıyor, aptalca haritadaki şekillere göre isimlendiriyorsunuz. yazık

Bence Azerbaycan'ın Türkiye'ye Rusya'ya olduğundan daha yakın olduğunun kanıtıydı!

• Yaw kardeşim, bizim millette bi takıntı var, önüne geleni Türk ilan ediyor. Kırgızlara, Kazakistana falan bi bakın, Türk'den çok Çinlilere benziyor. Yok şunlar aslında Türk soyu, bunlar Türk soyu. Hadi ordan. Ben inanmıyorum. DNA'larına baksan Türklerle benzerlikler vardır, ama aynı zamanda birçok başka millet ile de benzerlikler taşıyorlardır. Hikaye yani...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bence Azerbaycan'ın Türkiye'ye Rusya'ya olduğundan daha yakın olduğunun kanıtıydı!

Arkadaşım önce şu milliyetci takıntından bir kurtul. Sevmedigim bir program hakkında zaten konusmam ama en azından bu programın adı En sevdigin ülke olmadıgını biliyorum. Hala devlet kanalında rusca haberler verildigini görürsün bu adamlar kendi dilini bile konusmuyor.

• Azerbaycan'ı kurtardık sen rahat ol.

Türkçe diziler bile yayınlanıyor devamlı.

Bizi seviyorlar,sıra diğer ülkelerde.
  • Mükemmel bir arşiv tebrik ederim.
  • quote:

quote:

Amerikalıların türk olması mantıklı bir olaya dayanmaktadır türkler ilk olarak uzak doğuda yaşamıştır uzak doğuda berin boğazının derinliği pek fazla değildir bu nedenle eskiden kış aylarından donduğu söylenmektedir uzak doğuda yaşayan insanlarında bu boğazı kullanarak amerikaya yerleştikleri ön görülmektedir amerikaya ilk insanın gitmesine buna dayanmaktadır. Ama bende türk olduklarını sanmıyorum Ayrıca o resimin photoshop fotomontaj olduğunu düşünüyorum sadece üsteki yazının Ufolarla ilgili

• quote:

Orjinalden alıntı: nocen

türkiye'de yaşayan erkeklerin %94,1'i avrupa ve batı asya, %3,4'ü orta asya, %1,5'i hint ve %1'i afrika halklarıyla aynı y kromozomu haplogruplarına dahildir.

kaynak:

http://hpgl.stanford.edu/...hg_2004_v114_p127-148.pdf

bu kadar saçma birşey duymadım türkler selçuklu osmanlı karahanlı vs aracılığıyla anadolu ve batıya yayılmıştır %94.1 avrupadanmış ne saçma bişey bu?

• ÖZELLİKLE İTALYANLARA ŞAŞIRDIM KIZILDERİLİLERİN TÜRK OLDUKLARINI ZATEN BİLİYORDUMDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: HassDeutsch

Ben Ahıska Türklerindenim..

Oo İstanbul'da Ahıskalı arkadaşlarım var. Çok iyilerdir. Amerika'da da var.
  • süper italyanlar çok şaşırttı beni..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ Kürşat

süper italyanlar çok şaşırttı beni..

italyanlar türkse ben de zenciyim!

eğer italyanlarla akrabaysak demekki fransız ve ispanyollarla da akrabayız.kardeşim belli dönemlerde yapılan savaşlar sonucu avrupa hunlarından avrupada altaylar kalmış olabilir ama kesinlikle italyanların yani latin soyluların türklerle ilgisi yoktur.

allah aşkına bu iki insan birbirne benziyo mu? nasıl aynı soydan geliyo olabiliriler?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.