|
Dünyanın ilk 8K HDR akıllı telefonu ile tanışın (2. sayfa)
-
-
Bu sadece yazılımsal bir şey değil Sensör ve işlemci oluşacak ısılara karşı dirençli olmalı ve bu duruma karşı optimize edilmeli.
-
2K 4K nasıl yaygınlaştıysa 8K da öyle standart olacak işte sadece zaman meselesi. Bilgisayarlar, televizyonlar, fotoğrafçılık hepsinde göreceğiz. Oyunlarda FSR2 ve 3 teknolojisi ile 8K kolayca mümkün olur
-
Yazimi okumamissin . Samsung kasitli yillardir vermiyor...
Rakipleri HDR ustelik 10 bit ve OIS destekli 4K hatta uzeri veriyor ..
-
Harici hdd ile iş yapar.
-
Telefon için 1080p ya da FHD+ sonrası anlamsız. Hele 8K. Karbon ayak izi israfı. He yapmış olmak için yaparsın da son tüketici için anlamsız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Mayıs 2022; 13:34:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8k video çekiyor ama kendi ekranı 1080 p
-
Demek ki mühendislik anlamında yetersiz kalıyorlar ve stabil kullanımı sağlayamıyorlar. Isılarla baş edemiyorlar, rekabetin üst düzey olduğu bir noktada ''isteyerek'' güç saklamak çok da mantıklı değil.
-
Termal isi tahliyesi tasarimi ic ve dis kismi firmalarin kendi cihazlarina kalmistir. Qualcomm firmasi Snapdragon icin bu imkani sunuyor .
Sony yillardir iyi basariyor.
Apple daha da ileriye goturdu Dolby Vision ile akici kayitlar yapabiliyor ustelik tum kameralariyla es zamanli 4K da ...
-
Ben de Sony diye girmiştim konuya Ekran değilmiş ama Sony beklentim doğru çıktı. Ah Xperia Z5 Premium...
-
Neden anlamsız.. Telefonun ekranı 8k demiyor :) telefon 8k Hdr video çekimi yapabiliyor diyor haberde... Suan emekleme aşamasında olsada gelecekte Çoğu evde 65 inç ve üzeri Televizyonlar yaygınlaşacak. Ve bu Televizyonlarda 8k içerik üretimi için (en azından Youtube gibi) 8k destekleyen telefonlar işe yarayabilir.
Zamanında 4k içinde aynı şeyleri söylüyorlardı. Ama artık 4k standart olmaya doğru gidiyor. Tabiki çözünürlükte kilit nokta enerji tüketimi ve içeriğin izlenecegi ekranların büyüklüğü.
Yanlış hatırlamıyorsam bir Teknoloji testinde 8k için gözlerin o detayı farketmesi için en azından 65 inç tavsiye ediliyordu. Gözün max Pixel algılaması ile ilgili. En azından 3 metrelik mesafe olması diğer sorun.
TV lerde son çözünürlük 8k olacak gibi.
Dur daha, 1080P' yi yeni özümsüyoruz
-
Hayaller 8K
gerçekler 144P
-
gelecekte bilgisayarlar o kadar küçülecek ki 1 ton olacak demiş biri
ona benzettim son çözünürlük yazınızı
el kadar 5.5 inçte bile sony 4K ekran kullanmaya başlayalı 6 yıl oldu telefonlarda
hala emekleyerek birşeyler yapmaya çalışıyorlar
ortalıkta 4K laptop neredeyse yok gibi varsa yoksa 1080p
1080p monitör çıkalı 10-12 sene oluyor yeter artık yav
-
4K çok iyi 1080pden dağlar kadar fark var 4k hdr çok daha kaliteli
1080p diyenler zamanında 1080pye gerek yok 1024x768p yeter diyolardı 480p yeter diyoları siyah beyaz tv yeter diyolardı radyo yeter telegraf yeter diyolardı hepsi geride kaldı
-
Aynen oyle. Hele 4:3 en boy oraninda cekilmis goruntuyu 16:9 yapiyorlarya. Cildiriyorum. Resterasyon da onemsiz gordukleri saniyeleri bile kafalarina gore cikartiyorlar.
Keşke 4k telefonlar da çıksa çok güzel olur.
-
Video fotoğraf ile uğraşmıyorsak yine gerek yok aslında ama insan evladı işte, az ile yetiniyoruz 😂
Kötü restorasyon restorasyon değildir.
1990 lara şaşırmazsınız belki ama 1960 70 80 lerdeki amerikan filmleri 4k remastered geliyor ve görüntü kalitesi cidden iyileşiyor
-
Yuksek cozunurluklu dokular ve kose yumusatmalari. Goruntuyu upscale ederken bence icindeki ruhunu aliyorlar. Goruntudeki parazitler bile bence cok guzel... En boy oraniyla oynamak bir katliamdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X