Şimdi Ara

Dünyanın ilk ekranlı akıllı yüzüğü Rogbid SR08 Ultra piyasaya sürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy şu anda #22
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın ilk ekranlı akıllı yüzüğü Rogbid SR08 Ultra piyasaya sürüldü
    Akıllı saatler, yüzükler ve diğer giyilebilir aksesuarlar konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan Rogbid, entegre dokunmatik OLED ekrana sahip dünyanın ilk akıllı yüzüğü Rogbid SR08 Ultra'yı tanıttı. Cihaz 8 mm genişliğinde ve 2,5 mm kalınlığında. Ağırlığı ise 4 gram.

Ayrıca Bkz.Samsung, kendi Apple Vision Pro rakibini duyurdu: İşte özellikleri

Titanyum kasaya sahip

Ekranda adım sayısı, kalp atış hızı, kandaki oksijen seviyesi, yakılan kaloriler hakkında bilgiler görüntülenebiliyor. Ayrıca tam saati, tarihi ve hava durumunu da öğrenebiliyorsunuz. Rogbid SR08 Ultra temelde akıllı bilekliklerle aynı işlevlere sahip diyebiliriz.

Dünyanın ilk ekranlı akıllı yüzüğü Rogbid SR08 Ultra piyasaya sürüldü
    Akıllı yüzük, gelişmiş korumalı titanyum bir kasaya sahip ve 50 metre derinliğe kadar suya daldırılmaya dayanıklı. Rogbid SR08 Ultra hem iOS hem de Android'e işletim sistemlerine bağlanabiliyor. Pil ömrünün ise 3 ila 5 gün olduğu belirtilmiş. Yüzükle birlikte verilen şarj kutusu ile de 20 güne kadar uzatılabiliyor. 7, 8, 9, 10, 11 ve 12 ölçülerde; altın, gümüş ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulan yüzüğün fiyatı ise 90 dolar olarak açıklandı.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/12/15/rogbid-sr08-ultra-launches-worlds-first-smart-ring-with-a-display/

• Saat tamam da yüzük olmaz, reusable olmadığı için ekstra pahalı maalesef...
  • Bence e-ink li ve komple ekran olacak şekilde olursa mantıklı olur.
  • Hoşuma gitti benim.

Bu arada bu yüzük sayesinde eğilimler çıkarılabilir şöyle ki;

Eğer böyle yüzüğün saat ekranını avucunun içine denk getirirse ✋ maskülen

Elin dış tarafına getirip bakmaya çalışıyorsa 🫳 feminen

(Peşin not: çok da ciddiye almayın, infial çıkmasını istemem :)
  • Samsunga rakip çıkması iyi olmuş yoksa o fiyatları düşürmez aşağıya
  • Samsung yüzüğünden çok ama çok daha cuz ve oled bir ekrana sahip bir yüzük olmuş gibi gözüküyor.

Uyku izleme özelliğide var.
  • Oura Ring4 kullanıyorum 4 aydır Apple Wath series 9 ile birlikte gayet başarılı bir ürün.
  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    reusable değil ne demek? kullan at bişi değil bu sonuçta, tabiki benim yaşım küçük ellerim ilerde büyür diyorsan o zaman uzun vadeli kullanamazsın veya çok kilo alıp veriyorum ellerim şişiyor küçülüyor diyorsan o zamanda kullanışsız olur ama onun dışında yetişkin bir insanın parmak boyutu fazla değişim gösteren bişi değil
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Feminenmişim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.