Şimdi Ara

Yeedi C12 Combo tümleşik temizlik robotu duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    20 yıldan fazla süredir hayatımızda olan robot süpürgeler aradan geçen sürede kendisini çok geliştirdi. Süpürgenin kendi teknolojileri ve istasyon teknolojileri bugüne kadar pek çok yeni özellik kazandı. Yeedi ise farklı bir yaklaşımla karşımızda.

Yeedi C12 Combo özellikleri ve fiyatı

Evlerde aslında sadece robot süpürge ile temizlik olmuyor. Mutlaka bir de vakum süpürge şart. Yeedi markası da bu ihtiyacı göz önüne alarak tümleşik bir çözüm üretmiş. Yeedi C12 Combo hem robot süpürge hem de vakum süpürge sunuyor.

Ayrıca Bkz.Dünyanın en küçük robot süpürgesi duyuruldu

Yeedi C12 Combo istasyonu vakum süpürgeyi ve robot süpürgeyi aynı anda şarj edebiliyor. Yine aynı anda toz haznelerini temizleyebiliyor. Kullanıcı senaryoya göre hazır haldeki robotu veya vakumu tercih edebiliyor.

Çözümün robot süpürgesi 10000Pa emiş gücüne sahip ve ıslak-kuru temizlik yapabiliyor. Vakum süpürge de yine ıslak-kuru özelliğine sahip. Yeedi C12 Combo çözümü 700$ fiyat etiketine sahip. İstenirse iki cihaz da ayrı ayrı satın alınabiliyor ancak istasyon yer almıyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/09/26/yeedi-launches-the-worlds-first-whole-house-cleaning-combot-c12-combo-and-m12-ultra-plus%EF%BF%BC%EF%BF%BC/

• Bundan daha da tümleşirse "Hiper-Optik Vasküler Dondurucu" oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 27 Eylül 2024; 00:10:35 >
  • "İlk" olduğu konusunda yanlışınız var, Ecovacs Deebot X2 Combo ile zaten bunu yapmıştı. Hatta Türkiye'de satışı bile var:

Yeedi C12 Combo tümleşik temizlik robotu duyuruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 27 Eylül 2024; 00:11:00 >

• Uygulamada habere tıklayınca yatay ekran desteği yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeedi öldür hakkını yeme.

Sırf kelime şakası yapmak için yazdım, yoksa zerre bildiğim ve ilgilendiğim bir konu değil :)

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Bu bir reklam, markanın paylaştığı metni koymuşlar buraya, gerçi inceleme olsaydı metin değişir miydi bilemedim.

• Bu marka robotum var 3 defa servise yolladım hepsinde de bir sorun yok diye iade ettiler kesinlikle uzak durun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece robot süpürge ile evi her gün süpürüp haftada 1 vileda yaparak gayet idare ediliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.