Şimdi Ara

Dünyanın Sonumu geliyor ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anlayamıyorum cidden sadece ben mi yaşıyorum cocukluğumdan beri samimi dost dediğim arkadaşlarım öyle hal ve tavır içerisine girip laflar hareketler yapıyor ki şaşırıyorum hiç beklemediğim insanlar bu hareketleri görmek ve yargısız infaz yapmaları çıldırtıyor beni

• İnsanlık bitti denilecek kadar az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 yıl önce Halley Cometi Dünya' ya yaklaştığından 100 lerce kişi kıyamet geldi diye intihar etmişti.
  • vallahi o kadar yakın arkadaşlarımdan ne davranışlar laflar işittim artık şaşırmıyorum haber sitelerine bakıyorum ofiste boş vaktim oldukça neler var nereye gidiyoruz allah bilir
  • İnsanlar bilinçlendikçe egoları tavan yapıyor. Eskiden böyle değildi mesela, her geçen gün daha da yapmacık bir hayata giriyoruz. Özellikle internet son 10 yılda tüm insan ırklarının psikolojik davranışlarını baştan yarattı ve yeni şekiller vermeye devam edecek.
  • İnsanlar bencilleşiyor kendilerini başkalarından üst tabaka görüyor kendilerini bir şey sanıyorlar . artık insanlara güvenmiyorum sallamıyorum kafaya takmıyorum bence yapabilirsen sende yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.