Şimdi Ara

dünyanın tek arıza yapmayan aracı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
17.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• @Fletch

İlk ilandaki arabanın özelliklerini yazıyorum,iyi okuyun böylesi bulunmaz

* toyota sedan full

* alasımlı cant kapağı

* elle değişmeye imkan sağlayan vites

* ayakla basılabilen otomatik gaz pedalı

* 5. lastik standart

* 380 binde

* 1994 orginal japon

* km göstergesi çalışıyor

* devir göstergesi standart

* sağa dönüş sinyali

* sola dönüş sinyali

* dörtlü flaşör

* koltuklar kılıflı

* 360 derece dönebilen direksiyon

* park lambaları

* kısa hüzmeli farlar

* uzun hüzmeli farlar

* benzin azaldığında sürücüyü uyaran ışık

* benzin bittiğinde otomatik duran motor sistemi

Sabah sabah koptum

• @Fletch

Nerden buldun bu ilanı ya. Sabah sabah güldürdün beni. Adam resmen alay etmiş o araba alınmaz.
  • dikiz aynası da varmı acaba ?
    zeki mürende bizi görecekmi
    quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

@Fletch

* toyota sedan full

* alasımlı cant kapağı

* elle değişmeye imkan sağlayan vites

* ayakla basılabilen otomatik gaz pedalı

* 5. lastik standart

* 380 binde

* 1994 orginal japon

* km göstergesi çalışıyor

* devir göstergesi standart

* sağa dönüş sinyali

* sola dönüş sinyali

* dörtlü flaşör

* koltuklar kılıflı

* park lambaları

* kısa hüzmeli farlar

* uzun hüzmeli farlar

* benzin azaldığında sürücüyü uyaran ışık

* benzin bittiğinde otomatik duran motor sistemi

Sabah sabah koptum

• quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

insanlar gerçekden biniyorlar bu araçlara.aşagıdakı lınklere bakın araçların km sine

http://www.sahibinden.com/ithal_japon_kesinlikle_toyotasa_degildir_bu_fiyata_bundan_daha_kWQQaXQQ4330379WQQpXQQdisplayitem?

http://www.sahibinden.com/bakimli_ekonomik_saglamWQQaXQQ3995856WQQpXQQdisplayitem?

ilanlarda amma geyik aaa

• işimiz hizmet , ozmn hedef belli (bol kahkaha)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmer88

@Fletch

Nerden buldun bu ilanı ya. Sabah sabah güldürdün beni. Adam resmen alay etmiş o araba alınmaz.

dostum ben ısın aslında hıc o yazan donanım kısmını gormedım . km sını gorunce ondan ılanı ornek verıyım dedım.ama harbı tam geyık ya dıkkat bıle etmedım yanı sadace KM baktım
    saygılar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

@Fletch

Sabah sabah koptum

bıyere baglı deılmı bu dıreksıyon yaaaaaa

• aracın sahıbı bakmıs araba arıza yapmıyo dur barı ben arıza yapıyım demıs sankiiii

burası turkıye burda hersey olur

dünyanın tek arıza yapmayan aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 7 Ekim 2007; 11:49:14 >

• O Corolla 400.000'de yapar 500.000'de yapar yeter ki bakımları düzgün yapılsın ve adam gibi kullanılsın.Efsane kasa lakabını boşuna almadı o araç.Bizde 96 Corolla 1.6 XEİ vardı 4 yıl kullandık araç iki tane kaza geçirdi ,3 parçası değişti ,4 parçası boyandı.Yaklaşık 120.000km yol yaptık,yağını suyunu değiştirmenin dışında araca 1 kuruş dahi harcamadık.O iki kazanın üstüne bi de ben arabayı alıp 180 bastım bizimkilerden gizli gizli.En ufak bi dağılma,savrulma,sağa sola çekme yoktu.Ben hayatımda öyle sorunsuz arabaya bindiğimi hatırlamıyorum.Bi de 2700ytl'ye aldığımız aracı 4 yıl sonra 13500'e satmıştık.Toyota Corolla'nın sonraki çıkan hiçbir nesili o araç kadar sorunsuz değildi,o yüzden efsane deniyodu.Bunu da sonuna kadar hakeden taş gibi bi araçtır bence.Son kasanın da o kadar kaliteli ve sorunsuz olacağını sanmıyorum zaten bu kadar yüksek maliyetler ve kıyasıya rekabet varken....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 29 Ekim 2007; 18:55:22 >

• doğrudur 400000 km normal geliyor bana da, elektronik gibi biraz da araba işi şansın tutarsa evladiyelik bi tane yakalarsın, işte yakalamışlar.
    ben japon arabalarını pek beğenmemekle birlikte şunu gözlemlediğimi söyleyeyim, sizden de fark edenler vardır;
    belgesel izleyenlerden dikkat edenler varsa afrikada, kutupta dağda bayırda tüm 4x4 ler toyota. filmlerde de görülebilir, dünya alem ücra köşelerde biniyor bu arabalara, demek ki var bir şey.
  • evet gerçekten başarılıydı o serisi toyotanın hatta yol tutuş benzın sarfıyatta sonraki çıkan kasalardan daha ıyı denılebılır. ama modası geçtı artık çok kasa çıktı üzerine.parça sıkıntısıda olabılır kanımca bundan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

evet gerçekten başarılıydı o serisi toyotanın hatta yol tutuş benzın sarfıyatta sonraki çıkan kasalardan daha ıyı denılebılır. ama modası geçtı artık çok kasa çıktı üzerine.parça sıkıntısıda olabılır kanımca bundan sonra

parçası gayet bol

orjinal yan sanayi ne istersen bulunuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

evet gerçekten başarılıydı o serisi toyotanın hatta yol tutuş benzın sarfıyatta sonraki çıkan kasalardan daha ıyı denılebılır. ama modası geçtı artık çok kasa çıktı üzerine.parça sıkıntısıda olabılır kanımca bundan sonra

parçası gayet bol

orjinal yan sanayi ne istersen bulunuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

aracın sahıbı bakmıs araba arıza yapmıyo dur barı ben arıza yapıyım demıs sankiiii

burası turkıye burda hersey olur

• FORZA COROLLA
    quote:

Orjinalden alıntı: enoman

O Corolla 400.000'de yapar 500.000'de yapar yeter ki bakımları düzgün yapılsın ve adam gibi kullanılsın.Efsane kasa lakabını boşuna almadı o araç.Bizde 96 Corolla 1.6 XEİ vardı 4 yıl kullandık araç iki tane kaza geçirdi ,3 parçası değişti ,4 parçası boyandı.Yaklaşık 120.000km yol yaptık,yağını suyunu değiştirmenin dışında araca 1 kuruş dahi harcamadık.O iki kazanın üstüne bi de ben arabayı alıp 180 bastım bizimkilerden gizli gizli.En ufak bi dağılma,savrulma,sağa sola çekme yoktu.Ben hayatımda öyle sorunsuz arabaya bindiğimi hatırlamıyorum.Bi de 2700ytl'ye aldığımız aracı 4 yıl sonra 13500'e satmıştık.Toyota Corolla'nın sonraki çıkan hiçbir nesili o araç kadar sorunsuz değildi,o yüzden efsane deniyodu.Bunu da sonuna kadar hakeden taş gibi bi araçtır bence.Son kasanın da o kadar kaliteli ve sorunsuz olacağını sanmıyorum zaten bu kadar yüksek maliyetler ve kıyasıya rekabrt varken....

• kardeşim bizde şirket var anladınmı alatabiliyomuyum şimdi sana kendimi ben hafta içi ortalama 350-500 km yol yapıyorum istanbul içi değilim ben istanbul dışı çalışıyorum anladınmı sen beni şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_7

volkaaan06 bende araç çok bende bide araç manyaklığı var arabalar acayip hastayımdır bende peugeot boxerde suzuki grand vitara xl 7 de var eğer istanbula gelirsen takılırız volkan kardeş

vala ne diyim allah daha cok versinn...geliyoruz ara sıraa öle bi durum olursa görüsürüz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_7

kardeşim bizde şirket var anladınmı alatabiliyomuyum şimdi sana kendimi ben hafta içi ortalama 350-500 km yol yapıyorum istanbul içi değilim ben istanbul dışı çalışıyorum anladınmı sen beni şimdi

kardes sen burda kime kendini anlatmaya calıstın...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.