Dünyaya tekrar gelseniz cinsiyetinizin ne olmasını isterdiniz?
(En Son Oy Tarihi: 8.11.2008)
Giriş
Orjinalden alıntı: GODIVA
quote:
Orjinalden alıntı: i am from paris.
Dünyaya tekrar gelseniz cinsiyetinizin ne olmasını isterdiniz? Sebebi ile birlikde açıklarsanız daha iyi olur.
daha dün banlandın bugün yeni nick alıp yine anket açmaya başlamışsın. kakanızı tutarmısınız türü abuk subuk anketler konular açmazsın umarım ....bu sefer sakin durursun umarım
Dün banlandım diye bugün forumumu bırakim yani? Ayrıca bu hiçde saçma bir anket değil. Kakanızı tutarmısınız gibi cümleler sana yakışır. Ben küfür ettim banlandım bilen biliyor. Hadi herkes kendi işine baksın canım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: GODIVA
quote:
Dünyaya tekrar gelseniz cinsiyetinizin ne olmasını isterdiniz? Sebebi ile birlikde açıklarsanız daha iyi olur.
daha dün banlandın bugün yeni nick alıp yine anket açmaya başlamışsın. kakanızı tutarmısınız türü abuk subuk anketler konular açmazsın umarım ....bu sefer sakin durursun umarım
Dün banlandım diye bugün forumumu bırakim yani? Ayrıca bu hiçde saçma bir anket değil. Kakanızı tutarmısınız gibi cümleler sana yakışır. Ben küfür ettim banlandım bilen biliyor. Hadi herkes kendi işine baksın canım
bırakma tabii ki de daha aklı başında davran hem sen üzülme hem başkalarını üzme. bu saate işim yok canım forum okuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: S3ZGEK
bence kız çıkar bu anketin sonucu, erkek kullanıcı sayısı fazla olduğundan.
ne farkeder,ha bi delik fazla olsa ne olucak
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
quote:
Orjinalden alıntı: S3ZGEK
bence kız çıkar bu anketin sonucu, erkek kullanıcı sayısı fazla olduğundan.
ne farkeder,ha bi delik fazla olsa ne olucak
ötekinde de delik var
kız olmak daha zor. En ufak ters bir harakette dedikodun çıkar, ilerde kocan ölür dul kalırsın sıkıntı içine girersin aman çvreden laf gelmesin diye uğraşır durursun, sokak kro doludur kız başına adam gibi doluşamazsın, laf atanı , taciz edeni, başın açık ya da kapalı diye dinsiz ya da yobaz diye eleştireni, giğim tarzına bakarak namusun konusunda konuşulman, namusun sadece bacak arasında olması daha bunun gibi bir çok şey.
Kız olmak cidden zor birdaha dünyaya gelirsem yine erkek olmayı çok isterdim. En rahat biz yaşıyoruz. Halen kadınları hor gören erkek egemen bir milletiz. bu durum değişmediği sürece kız olmayı hayatta istemem
yine banlanmış konuyu açan .
bugün bana biri kız olsan kesin kötü yola düşersin dedi o yüzden erkek
gaybiyen olmak isteyen?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme